Hayatım sakın sıkıştırma kendini şu doğum gününü atlat misafilerini yolcu et geç dijinin karşısına seyret dizilerini :))) doya doya .Bizim nasılsa çok var hayatım nerdeyse 2 ay var daha sen sıkma kendini .Öpüyorum seni kocamannnn ...özlemcim sen de müsait bir zamanında adres bilgilerini ister burdan ister faceten falan atabilirsin canım
doğumgünü telaşını atlatır atlatmaz derinciğimin hediyesiyle ilgileneceğim :)
Tamam o zaman oyun bozanlık olmasın benim için hava durumu falan da önemli canım hava bozukken sorun oluyor kargonun falan gelmesi önümüzdeki hafta gönderirim canım öpüyorum ardanın kocaman yanaklarınıııözlem banada uyar öyle çünkü bende zeynep in hediyesini hazırladım ama adresi yok hala girmedi daha sanırım eğer gönderilcekse adresini veriri vermez gönderirim bende beklemesinin bi anlamı yok bende ohaoldumsmile
Emelcİgİm İyİ gunlerde kullanın....benİm İÇİn zevktİ...
Denİzler prensİ semracıgım..ben sabırsız davrandım oyun bozmak İstemdİm ...magzaya kargocu gelİnce yollayıverdİm..kızmayın bana lutfen...huyum boyle cok zor hedıyeyı gununde vermem annemede babamada eŞİmede ozel gunlerde degılde 1 kac gun oncesınden verıyorum sabırsızımmm
TESEKKÜR EDERİM CANIM.ÇOK ZEVKLİSİN KIZIMADA COK YAKISTI TEYZESİ.
AMA KIZIM HASTA OLDU RESİMLERDEN SONRA NAZARMI DEYDİ ACABA(((senağlama
oy benim bitanem hastamı olmuş..nazar değmiştir kesin..hemen ona nas felak okuyalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?