2009 bebişlerinin doğum günü çekilişi

özlemcim sen de müsait bir zamanında adres bilgilerini ister burdan ister faceten falan atabilirsin canım
doğumgünü telaşını atlatır atlatmaz derinciğimin hediyesiyle ilgileneceğim :)
Hayatım sakın sıkıştırma kendini şu doğum gününü atlat misafilerini yolcu et geç dijinin karşısına seyret dizilerini :))) doya doya .Bizim nasılsa çok var hayatım nerdeyse 2 ay var daha sen sıkma kendini .Öpüyorum seni kocamannnn ...

Tamam o zaman oyun bozanlık olmasın benim için hava durumu falan da önemli canım hava bozukken sorun oluyor kargonun falan gelmesi önümüzdeki hafta gönderirim canım öpüyorum ardanın kocaman yanaklarınııı

sevilay hayalet orka yani özel mesaj attım ama almadın sanırsam adresini bekliyorum kayranınnnnn

evetttttt safak (ibşa) teyzesi ve yakısıklı arkadası erdemin güzel kuzuma almış oldukları hediyeleri bugün geldi....
çok çok begendik çok güzeller bluzu elbisesi tam oldu.hele bir mektup yazmıs teyzesi duygu yüklüydü çok içten çok samimiydi.cok duygulandım.derin için onu anı ve minik esyaları kutusunda saklayıp 20 yasındaki dogum gününde vereceğim.çok güzeldiii yaaa.hepsi için cok tesekkür ederiz canımmm.emeğine saglık kesene bereket.seni ve erdemi kocaman öpüyoruz derin'le ikimiz.
işte cicilerimiz (mothercare)

(alıntı yapmayalım arkadaslar)

Son düzenleme:
bende hazırladım hediyemi ama ayın 18 ini bekliyodum öyle yapmıcakmıydık ya.
emelcim çok cici olmuş güle güle giysin cicilerini...

Emelcıgım ıyı gunlerde kullanın....benım ıÇın zevktı...
Denızler prensı semracıgım..ben sabırsız davrandım oyun bozmak ıstemdım ...magzaya kargocu gelınce yollayıverdım..kızmayın bana lutfen...huyum boyle cok zor hedıyeyı gununde vermem annemede babamada eŞımede ozel gunlerde degılde 1 kac gun oncesınden verıyorum sabırsızımmm

TESEKKÜR EDERİM CANIM.ÇOK ZEVKLİSİN KIZIMADA COK YAKISTI TEYZESİ.
AMA KIZIM HASTA OLDU RESİMLERDEN SONRA NAZARMI DEYDİ ACABA (((senağlama

ewet hakketen yakışmış derine ve bütün bebeklere herşey yakışıyor gerçi ama
elbiseninde hakkını vermek gerek süpermiş
büyüğü olsa ben giyerdim valla
:)

bende bugün kayranın hediyelerini yolladım
ayrıca süpriz bir hediye yaptım
hepiniz çok beğeniceksiniz hediyemi gibi geliyor ama

sevilay alsın ekler ben eklememek için zor tutuyorum kendimi

eklesene kıs bende plaş player kayıpp alana kadar sen yolla hem değişiklik olur hediyemizi gelmeden canlı canlı görürüz

bütün bebişler güle güle giysin cicilerini yeliz meraklandırdın bizi.şafak arkadaşın mektup koyması da ayrı bir incelik.

Son düzenleme:
çido cum babam bugün hediyelerinizi kargoya verdi...dönünce sana kargo fiş no sunu da bildiririm...inşallah beğenirsiniz...bu arada senin içinde ufak bir armağan koyduk ama bedenini bilmediğim için tereddütte kaldım...inşallah seninki de olur...şimdiden o küçük fındık kurduna mutluuuuu mutluuuu yıllarrrrrrrr....

aylincim canım benım saolasın.begenmezmıyız tatlım.bende 18 ı dıye beklıodum ama kımse beklememıs bende beklemıcem pazartesı donuste verırım kargosunu semracımın.umarım oda bızım hedıyelerımızı begenır.cok zevklı oldu bu yaa:))

Sibel canım bende aldım hediyeler hazır fakat gönderemedim ne olur kusura bakma söz bu önümüzdeki haftaya göndereceğim.

çido hayatım yolladık hediyeleri..kargo no sunu da özeline gönderdim...bu arada babam dediki, orda abuk subuk bir kutuya koydular paketi dedi..kutusuz olmuyormuş...yani o abuk subuk kutu bizden değil ptt den haberin olsun canım:)))

OHHHHH mismiş hediyeler gelmeye başlamış ufaktan ufaktan .Derin çok tatlı olmuşsun canım sen .41 kere maşallah .Şafak teyzesi zaten çok zevkli konuşturmuş harika bayıldım .Bir ufak sorum olucak hemen çoraplar nerden ?
Sevcan pazartesi gönderiyorum canım ok.

sevilay cığımın hediyeleri az önce geldi...en kısa sürede fotolarını koyacağım..canım hepsi çok şık çok güzel..kesene, emeğine sağlık...çokkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederiz...bu arada hemen gelenleri yazayım...lcw den 3 lü takım...pantolon/gömlek/süveter..bendenize çok şık bir bere-kolye ve küpe....hepsi harikalar....

Derinim bebşim hasta mı olus benım okudum ben ona burda ...üflüyorum püfff..tütütüüü massalah nazar degmezsın mınıgıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…