• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar aşılama yaptırmak için rapor çıkarttım.İlaçlar için.Ama rapor çıkarmama rağmen ilaçların fiyatı 400 ytl tuttu.Raporsuz alırsak 750-800 falan tutuyor dedi eczacı.Bu ne iştir anlamadım.Birde pregnyl bulamadık bir türlü onun yerine ovitral kullanacağız.Fiyatlar hakında yorum yaparmısınız arkadaşlar?

Gerçekten senin ilaç masrafların çok tutmuş canım ya! Ben rapor falan almamama rağmen 470 YTL. tuttu. Ama benim gittiğim hastanenin bi ezcaneyle anlaşması varmış, indirimliymiş diğer eczanelere göre. Bizi hastane oraya yönlendirdi. Çünkü başka hastanelerle görüştüğümüzde ilaç fiyatı 600-800 arası tutar demişlerdi. O yüzden bize çok uygun geldi.

Arkadaşlar aşılama yaptırmak için rapor çıkarttım.İlaçlar için.Ama rapor çıkarmama rağmen ilaçların fiyatı 400 ytl tuttu.Raporsuz alırsak 750-800 falan tutuyor dedi eczacı.Bu ne iştir anlamadım.Birde pregnyl bulamadık bir türlü onun yerine ovitral kullanacağız.Fiyatlar hakında yorum yaparmısınız arkadaşlar?

ya ben anlayamadım..ben özelde yaptırıyorum.toplam 400 ytl. 2 tane pregnyl 21 ytl..klomenin fiyatını tam bilmiyorum,ama doktora yazdırabiliyoruz..siz hangi ilacı kullanıyorsunuz ki bu kadar ediyor..merak ettim???:sm_confused:

Herkes hangi ilaçları kullandığını ve fiyatını karşılarına yazarsa karşılaştırmak daha kolay olur...
Hem yeni tedaviye başlayacak arkadaşlarda fikir edinmiş olur...

Herkes hangi ilaçları kullandığını ve fiyatını karşılarına yazarsa karşılaştırmak daha kolay olur...
Hem yeni tedaviye başlayacak arkadaşlarda fikir edinmiş olur...

benim kullandığım ialaçlar menogon ve pregnly. ama ben devlet memuru olduğum için sigorta karşılıyor. ama yaklaşık olarak iğne 400 pregnly 15 tl civarında olması lazım. ayrıca eczaneler rapor olmadan ilacı vermiyorlar. hatta hastaneler bile iğneyi rapor olmadan yapmıyorlar.

kızlar ben iki aşılamayı klomenle olmuştum.3 .aşılamayı fostimon iğne kullandım.8 tane 150 ml iğne vuruldum.her sabah 8 günün akşamı ovitrell vurdum.36 saaat sonra aşılamam oldu.şimdi elimdeki iğneler kullancam.yanlız sanırım iki tane daha almam lazım.ben 14 tane iğneye 664 ytl verdim.birde çatlama iğnesine 76 ytl.benim bir çocuğum olduğu için devlet karşılmı:çok üzgünüm:yor.

yaza kadar bekleyecem eğer kendiliğinden olmassa bende aşılama istiyorumm,,tabi herşeyin hayırlısı ,,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş....:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
2009 DA AŞILAMA YAPTIRACAKLARIN LİSTESİ
Nargile
Reyyan86
Zeliş82
Papatyaaaa
BTRKLC
Encıla
irena_
RENO
Simge_wxyz
Neslihan1983
Manolyaoben

Rabbim meleklerimizi hayırlı sağlıklı şekilde en kısa zamanda göndersin inş....

Arkadaşlar,fikrinizi almadan böyle bir liste yaptım ama başka bir fikri olan varsa kaldırabilirimmmma.s

Son düzenleyen: Moderatör:

bende 1 sene önce raporlu 300ytl ödedimm,,,ayrıca ovitrelli iğnesini ben daha çok beğeniyorumm ,,diğeride ii de ben pregnyl olduğum ay hamile kalmamıştımm ama ovitrelliyle 3 aşılama oldumm ve hepsindede hamile kaldımmm

merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracagım allah nasip ederse .3 tane düşügüm oldu gitmediğimde doktor kalmadı.şimdi bana klomen verdiler her akşam 2 tane içiyorum sonrada yumurtalıklarıma bakması için 5 gün sonra gidicem.benim sormak istediğim yeni kanuna göre eczaneler ilaçları parayla satacaklarmış.ssk ödemeyecekmiş öyle duydum
bu bahsttiginiz çatlatma iğnesiyle bitmiyor herhalde başka ne gibi masraflar çıkıyor yardımcı olurmusunuz?

2009 DA AŞILAMA YAPTIRACAKLARIN LİSTESİ
Nargile
Reyyan86
Zeliş82
Papatyaaaa
BTRKLC
Encıla
irena_
RENO
Simge_wxyz
Neslihan1983

Rabbim meleklerimizi hayırlı sağlıklı şekilde en kısa zamanda göndersin inş....

Arkadaşlar,fikrinizi almadan böyle bir liste yaptım ama başka bir fikri olan varsa kaldırabilirimmmma.s

emek vermek bile güzel. teşekkürler. inşallah liste uğurlu gelir ve herkesin dileği gerçekleşir. ayrıca aşılama tarihlerini arkadaşlarda öğrenince yazarlarsa daha iyi takip ederiz. aşamalarıyla birlikte tabi.:dance:

merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptıracagım allah nasip ederse .3 tane düşügüm oldu gitmediğimde doktor kalmadı.şimdi bana klomen verdiler her akşam 2 tane içiyorum sonrada yumurtalıklarıma bakması için 5 gün sonra gidicem.benim sormak istediğim yeni kanuna göre eczaneler ilaçları parayla satacaklarmış.ssk ödemeyecekmiş öyle duydum
bu bahsttiginiz çatlatma iğnesiyle bitmiyor herhalde başka ne gibi masraflar çıkıyor yardımcı olurmusunuz?

ya evet bende duydum ssk artık ilaçları karşılamıyormuşşş klomen ve çatlatma iğnesiyle olacaksann iğneden başka bir masraf olacağını sanmıyorumm belki progestan verebilirr

günaydın arkadaşlar bişe sormak istiyorum benim adetime 8 gün var ama kasıklarımla ayklarım çok ağıryo bide akıntım çok kullandığğım ilaçlardan adeti erken olabilirmi dostinex ve duphaston kullandım ofya artık kan görmek istemiyorum iyce bunaldım artık bizim bebeklerimiz de gelsin çokmu zor gelmesi allahım bizede ogüzel duyguyu yaşatsın amin

günaydın arkadaşlar bişe sormak istiyorum benim adetime 8 gün var ama kasıklarımla ayklarım çok ağıryo bide akıntım çok kullandığğım ilaçlardan adeti erken olabilirmi dostinex ve duphaston kullandım ofya artık kan görmek istemiyorum iyce bunaldım artık bizim bebeklerimiz de gelsin çokmu zor gelmesi allahım bizede ogüzel duyguyu yaşatsın amin

Mehaba Renocum,
Bende de aynı sorun var aşılama yapılalı 5 gün oldu ama benim de kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. Normalde adet olmadan önce de aynen bu ağrıyı hissediyodum. Yüzümde de sivilceler çıktı. O yüzden moralim bozuldu biraz. Ama adetime de normalde 13 gün var. Bilemiyorum neden ağrıyo kasıklarım. Yarın bi doktorumu aramayı düşünüyorum.

Listemiz hayırlı olsun :nazar: :emir_bebek: :nazar:

Sonuç bekleyen :CüvCüv: arkadaşları ayırsak daha iyi olmaz mı....a.s.

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım yazıları yanlıs yerlere gondermem umarım.bende 2009 da ası yaptıranlardanım sımdı sonucu bekliyorum butün gün kendimde belirti arayıp duruyorum ama hic biseyyok sanırım tutmadı allah hepimizin gonlune gore versın

a.s
arkadaşlar merhaba beni de listeye eklermisiniz.benimde bu ay ilk aşılamam yapılacak.2,5 yıllık evliyim doğal yoldan bir defa hamile kaldım ama düştü.ben ssk 'lıyım devlet hastanesine gidiyorum. ilaç fiyatları beni korkuttu.eşimde işsiz tahmini ne kadar tutar bilen varsa :çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım yazıları yanlıs yerlere gondermem umarım.bende 2009 da ası yaptıranlardanım sımdı sonucu bekliyorum butün gün kendimde belirti arayıp duruyorum ama hic biseyyok sanırım tutmadı allah hepimizin gonlune gore versın

merhaba bence hemen umudunu kaybetme. dur bakalım belkide olur. banada bu ay aşılama yapılacak. hayırlısı bakalım.

a.s
arkadaşlar merhaba beni de listeye eklermisiniz.benimde bu ay ilk aşılamam yapılacak.2,5 yıllık evliyim doğal yoldan bir defa hamile kaldım ama düştü.ben ssk 'lıyım devlet hastanesine gidiyorum. ilaç fiyatları beni korkuttu.eşimde işsiz tahmini ne kadar tutar bilen varsa :çok üzgünüm:

hayırlısı olsun bakalım. doğal yoldan hamile kaldıysan neden aşılama yaptırıyorsun belki yine olur. ssk ilaçlarını karşılamıyormu? tabi yine de siz bilirsiniz ama kendine stres yapma bence. allah yar:Saruboceq:dım eder

hayırlısı olsun bakalım. doğal yoldan hamile kaldıysan neden aşılama yaptırıyorsun belki yine olur. ssk ilaçlarını karşılamıyormu? tabi yine de siz bilirsiniz ama kendine stres yapma bence. allah yar:Saruboceq:dım eder

canım benim eşimde sorun var o yüzden olmuyo.hatta bize tüp bebek demişlerdi ilk başta ama ben nasıl olduysa hamile kaldım ve düşük yaptım üstünden 1 yıl geçti hala olmuyo o yüzden doktorlar aşılama yapacak.

URL=http://www.minikperi.tk]

Back
X