• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
images

Test sonuçlarımda B12 vitamin düşük çıktı kızlar aranızda bu testleri yaptıran varmı ?

Merhaba,
herhalde 2009'un ilk aşılamalarından birini ben yaptırdım. 3 ocak cumartesi günü yani 4 gün önce.. şimdi bekliyorum. Artık çok umutlanmak istemiyorum. Aşılamayı ilk kez yaptırdım ama her ay hüsranla karşılaşmaktan yoruldum. Umarım bu ay Allah'ım sesimizi duyar da bir yada iki melek gönderir (hepimize inşallah).:asigim:

Son düzenleme:
Merhaba,
herhalde 2009'un ilk aşılamalarından birini ben yaptırdım. 3 ocak cumartesi günü yani 4 gün önce.. şimdi bekliyorum. Artık çok umutlanmak istemiyorum. Aşılamayı ilk kez yaptırdım ama her ay hüsranla karşılaşmaktan yoruldum. Umarım bu ay Allah'ım sesimizi duyar da bir yada iki melek gönderir (hepimize inşallah).:asigim:

İnşallah canım rabbim sesimizi duyar artık.
seninde yaıyrlı haberlerini bekliyorum...

Merhaba,
hayırlı olsun canım insallah hamilesindir bende sonuc bekliyorum allahım isteyen herkeze versin..

Merhaba,
işallah canım emeklerin(emeklerimiz)boşa çıkmaz.şimdi senin stres yapmaman lazım.kendine iyi bakman gerekiyor

Merhaba,

inşallah dileğin olur ama kendini üzme ve stres yapma. çünkü her yerde okuyorum ve dinliyorum kesinlikle stresten uzak durmamız lazım. tabi biliyorum biraz zor ama bu kadar şeye dayanıyorsak stresten uzak kalmayı da becerebiliriz bence. allah yardımcımız olsun.fisfisfis

nazlıcım inşallah allah meleklerini bi an önce gönderir bende şubat ayında yaptırıcam inşallah bi an önce meleklerimiz gelir

Merhaba,

Canım hayırlısı olsun.Allah gönlünden ne geçiyosa sana onu nasip etsin.İnşallah hepimize umut ışığı olursun.

senin ne sikayetin var bu ay seninde asılaman var demi doktor benden hic tahlıl istemedi canım.

Yok canım benim bu ay değil test sonuçlarım şubatın ilk haftası bitecek ondan sonra başlıycaz tedaviye.Ben iki kez bebeğimi kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamamak için testler yaptırıyorum,ben önlemimi alayımda gerisi Allah'a kaldı canım...

merhaba arkadaslar bende adet olmayı beklıyorum aşılama olucam
klomenle asılama yaptıran varmı

ben tam 5 kez yaptirdim ama olmadi...artik pek umudum kalmadi..umarim sizinkiler tutar..ben annellik hayallerimi anne adaylarina birakiyorum senağlama

bende 2 kere asılama yaptırdım tutmadı şimdi 3.cuye baslıcaz rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın

ben tam 5 kez yaptirdim ama olmadi...artik pek umudum kalmadi..umarim sizinkiler tutar..ben annellik hayallerimi anne adaylarina birakiyorum senağlama

umudunu hiç bir zaman kaybetme arkadaş 3 aşılama 2 tüp bebek sonra kendiliginden oldu zaten dr aşılamada %20 tutuyo dedi tüp bebek yaptır derim genede bol bol dua et inşallah bir gün anneligin tadına bakarsın umudunu hiç kaybetme yeterkia.s.

slm hanımlar, ben de şubat başı gibi ilk aşılamamı yaptıracağım.şimdiden düşündükçe biraz heyecan oluyor tabii. aşılama biraz şans işiymiş ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.hep hayırlısı için dua ediyorum eğer olmazsa da üzülmemeye şartlıyorum kendimi.ama içimden bir ses de ilkinde tutacak diyor bakalım hayırlısı böyle böyle günleri eçirmye calışıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun bizler sağlıklı bebişler versin inşallah...

ben çok üzgünüm bugün adet oldum bir umut bekliyodum ama yine yok yarın doktora gidtorum aşılam tedavisine başlamak için bana dua edin çok yoruldum artık bunalımdayım

ben çok üzgünüm bugün adet oldum bir umut bekliyodum ama yine yok yarın doktora gidtorum aşılam tedavisine başlamak için bana dua edin çok yoruldum artık bunalımdayım

sakın umutsuzluğa düşme Renocum. umarım ilk aşılama tutar ama bu işler sabır,emek işi.bunalıma falan da girme ayrıca.Allah sağlıklı , ömürlü,hayırlı,ana babalı evlatlar versin . bu ayrıntıyı da sakııııın unutma.önce pozitif ol,ok ;)

arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam benide bilgilendirirseniz sevinirim nasıl oluyo agrı oluyomu yada herhangi bi ters etkisi oluyomu

arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam benide bilgilendirirseniz sevinirim nasıl oluyo agrı oluyomu yada herhangi bi ters etkisi oluyomu
bende bu ay ilk kez yaptırdım korkulacak bisey yok.benim sadece ası anında cok az sinek ısırıgı gibi birkac saniye yanma hissi oldu okadar.aman artık oyle bi hale geldimki keske canım yansada tutsa diyorum,ası sonrasıda biraz kasık ağrım oldu ama sonra oda gecti,korkulcak bisey degil yani.keske hepimiz hamile kalsakta bu biraz canımız yanarak olsa demi.artık okadar caresiz durumdayımki acıyı bile gozum gormuyo.allah hepimize versin insallah tez zamanda.

Back
X