Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
herhalde 2009'un ilk aşılamalarından birini ben yaptırdım. 3 ocak cumartesi günü yani 4 gün önce.. şimdi bekliyorum. Artık çok umutlanmak istemiyorum. Aşılamayı ilk kez yaptırdım ama her ay hüsranla karşılaşmaktan yoruldum. Umarım bu ay Allah'ım sesimizi duyar da bir yada iki melek gönderir (hepimize inşallah).:asigim:
hayırlı olsun canım insallah hamilesindir bende sonuc bekliyorum allahım isteyen herkeze versin..Merhaba,
herhalde 2009'un ilk aşılamalarından birini ben yaptırdım. 3 ocak cumartesi günü yani 4 gün önce.. şimdi bekliyorum. Artık çok umutlanmak istemiyorum. Aşılamayı ilk kez yaptırdım ama her ay hüsranla karşılaşmaktan yoruldum. Umarım bu ay Allah'ım sesimizi duyar da bir yada iki melek gönderir (hepimize inşallah).:asigim:
işallah canım emeklerin(emeklerimiz)boşa çıkmaz.şimdi senin stres yapmaman lazım.kendine iyi bakman gerekiyorMerhaba,
senin ne sikayetin var bu ay seninde asılaman var demi doktor benden hic tahlıl istemedi canım.Test sonuçlarımda B12 vitamin düşük çıktı kızlar aranızda bu testleri yaptıran varmı ?
Merhaba,
Merhaba,
senin ne sikayetin var bu ay seninde asılaman var demi doktor benden hic tahlıl istemedi canım.
ben tam 5 kez yaptirdim ama olmadi...artik pek umudum kalmadi..umarim sizinkiler tutar..ben annellik hayallerimi anne adaylarina birakiyorum senağlama
ben çok üzgünüm bugün adet oldum bir umut bekliyodum ama yine yok yarın doktora gidtorum aşılam tedavisine başlamak için bana dua edin çok yoruldum artık bunalımdayım
bende bu ay ilk kez yaptırdım korkulacak bisey yok.benim sadece ası anında cok az sinek ısırıgı gibi birkac saniye yanma hissi oldu okadar.aman artık oyle bi hale geldimki keske canım yansada tutsa diyorum,ası sonrasıda biraz kasık ağrım oldu ama sonra oda gecti,korkulcak bisey degil yani.keske hepimiz hamile kalsakta bu biraz canımız yanarak olsa demi.artık okadar caresiz durumdayımki acıyı bile gozum gormuyo.allah hepimize versin insallah tez zamanda.arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam benide bilgilendirirseniz sevinirim nasıl oluyo agrı oluyomu yada herhangi bi ters etkisi oluyomu