• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2009 da aşılama yaptıracak arkadaşlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bugüngidiyorum doktora aşılama tedavisine başlıyorum sana katılıyorum lara keşke tutsada bebeklermiiz olsada ağrıda duysak allahım hepimize versin iyşallah en kısa zamanda dayancak gücüm kalmadı gel artık bebeğim artık 2009 da anne olmak istiyorum

Merhaba bende şubatta yaptırcam ve iğne ihtiyacım var yüzdesiyle alcam puregon.
Allah yardımcımız olsun

geçen ay yumurta zamanında çatlamadığı için yapmadı doktorum,rahim filmi istedi onuda çekdirdim herhengi şey çıkmadı filimde bu ay adetin 4.günü tekrar yumurta takibine başlıyoruz ve 2.ayı bitiriyoruz tedavide iş,ev,tedavi bana biraz ağır geliyor açıkcası.çünkü işe geri dönmek zorunda kalıyorum inş.bu ay olur ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

Arkadaşlar benim aşılamam dün yapıldı.Artık bundan sonrası Allah'a kalmış.Allah'ım bütün isteyenlere sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Bilmiyorum ama içimde hep hamileymiş hissi var.Aşılamam olana kadar bazı sıkıntılar çektik.Yumurtalarım 1'er mm büyürken birden 4 mm büyüdüler.Pkos'lu bayanlarda çok yumurta olduğu için bendede aynı sıkıntı var.Hepsi birden büyüdü.6-7 tane kadar yumurta olgunlaştı.Bu sefer doktorlar bu yumurtalar çok fazla büyümeye başladı ve bu yunurtaların sayısıda çok dediler ve tedavi durduruldu.Bu seferde büyümelerini durducu ilaç yapıldı.Neyse doktorum E2 hormonuma baktırdı.Eğer hormonum düşmeseydi aşılama yapılmayacaktı.Ama Allah'ıma şükür hormonum düştü.Ve aşılamam zorlu bir süreçten sonra yapıldı.Güzel yanı çok yumurta olgunlaştığı için ikiz yada üçüz bebeğimin olması olasılığı çok yüksekmiş.Eşimde bir ikiz istiyor ki sormayın.Allah'a ikiz versin diye sürekli dua ediyor.Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin kaçız olursa olsun ve cinsiyeti ne olursa olsun.İnşallah hepimizin aşılaması tutar.10 gün sonra doktorum test yapalım dedi.Heyecandan ölmezsem yaparım.

Bu arada aşılama yaptırıpta hamile kalan arkadaşlar aşılamadan sonra test yapana kadar belirti yaşıyorlar mı?Çok merak ediyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar ben ocak 3 aşılama yaptırdım hala güzel devam ediyor adet olmadım ama felaket derecede kasık ağrılarım oluyor aynı adet ağrısı gibi ha adet oldum ha olacam ama şükürki olmadım.bugün 10. günüm 19 da tahlile gidicem sizlerdede böyle ağrı olan varmı normalmi??

Arkadaşlar benim aşılamam dün yapıldı.Artık bundan sonrası Allah'a kalmış.Allah'ım bütün isteyenlere sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Bilmiyorum ama içimde hep hamileymiş hissi var.Aşılamam olana kadar bazı sıkıntılar çektik.Yumurtalarım 1'er mm büyürken birden 4 mm büyüdüler.Pkos'lu bayanlarda çok yumurta olduğu için bendede aynı sıkıntı var.Hepsi birden büyüdü.6-7 tane kadar yumurta olgunlaştı.Bu sefer doktorlar bu yumurtalar çok fazla büyümeye başladı ve bu yunurtaların sayısıda çok dediler ve tedavi durduruldu.Bu seferde büyümelerini durducu ilaç yapıldı.Neyse doktorum E2 hormonuma baktırdı.Eğer hormonum düşmeseydi aşılama yapılmayacaktı.Ama Allah'ıma şükür hormonum düştü.Ve aşılamam zorlu bir süreçten sonra yapıldı.Güzel yanı çok yumurta olgunlaştığı için ikiz yada üçüz bebeğimin olması olasılığı çok yüksekmiş.Eşimde bir ikiz istiyor ki sormayın.Allah'a ikiz versin diye sürekli dua ediyor.Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin kaçız olursa olsun ve cinsiyeti ne olursa olsun.İnşallah hepimizin aşılaması tutar.10 gün sonra doktorum test yapalım dedi.Heyecandan ölmezsem yaparım.

aşılaman hayırlı olsun inşallah hamile kalırsın. benimde yarın belli olacak hayırlısı artık.

Canım teşekkür ederim.İnşallah yarın güzel haberler alırsın.Allah kalbine göre versin.Allah hepimize bebiş nasip eder inşallah.

Hadi kızlar hayırlı haebrler verin artık bizlere....

Dün hsg mi çektirdim şubatta bizde başlıyoruz tedaviye umarım bu kez hayırlı olur ....

mrhb arkadaşım inş.aşılaman olumlu sonuçlanır.bendede pko var canım.aşılamanı nerde yaptırdın ve eşinde sorun varmıydı canım...bende bu ay aşılama yaptırıcam ama yumurtalarım aşırı cvp verirde tedavim yarıda kalırsa diye korkuyoruma.s

Bircan arkadaşım ben aşılamamı özel gazi hastanesinde yaptırdım.Orayı seçmemin nedeni doktorum çok iyi.Tutsada tutmasada doktorumdan çok memnunum.Ne zaman arasam telefonu açık ve her soruma cevap bulabiliyorum.Bu arada pkos'lu olduğun için yumurtaların aşırı büyüyebilir haklısın.Ama inşallah herşey yolunda gider ve hamiş kalırsın.Benim hepsi birden büyüyünce sıkıntı oldu.Ama E2 hormonum düştüğü için aşılamam yapıldı.Yukardada anlatmıştım zaten.Şuda var doktorum aşılamadan 1 hafta sonra gel dedi.Yumurtaların daha fazla büyüsün istemiyorum,kontrol edelim dedi.Hala takipteyim yani.Eşimde hiçbir sorun yok tek sorun benim pkos'lu olmam canım.Seninde Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar ben ocak 3 aşılama yaptırdım hala güzel devam ediyor adet olmadım ama felaket derecede kasık ağrılarım oluyor aynı adet ağrısı gibi ha adet oldum ha olacam ama şükürki olmadım.bugün 10. günüm 19 da tahlile gidicem sizlerdede böyle ağrı olan varmı normalmi??

merhaba. benminde 3 ocakta yapıldı aynı ağrılar bende de var. bugün hemşireme ağrıları sordum telefonda ii bişi olduğunu söyledi. benim cumartesi tahlillerim:))

merhaba. benminde 3 ocakta yapıldı aynı ağrılar bende de var. bugün hemşireme ağrıları sordum telefonda ii bişi olduğunu söyledi. benim cumartesi tahlillerim:))

aaaa gerçektenmi*ozaman bu süper bir haber ben pazartesi tahlile gideceğim.amaadet kabusum oldu artık gece rüyamda bile adet oldum görüyorum...inş hayırlısıyla hamile kalırız...

merhaba arkadaşım,sen nerde yaptırdın aşılamanı doktorun kimdi?

merhaba, izmir bayraklı smyrna art tüp bebek merkezine gidiyorum.Dr'um evrim berberoğlu çok memnunum.
bende adet korkusundan hiç rahat uyuyamıyorum. ayrıca geçen sene kendili,ğinde oluşan gebeliğim düşükle sonlanmıştı. o yüzden korkularım daha fazla...

Arkadaşlar ağrılarımız var demişsiniz.Bu ağrılarınız aşılamadan kaç gün sonra başladı acaba?

Back
X