- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.061
kılzar boynum tutuldu bende cıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar cok öptüm sizleriiiii
teşk ederim canım öenemli olan vücut hattın belli olmıcak mahrem yerlerin kapalı olıcak dinimizde kara çarşaf giyinin demiyorki mahrem yerlerinizi kapatın diyor oyüzden ben hatlarımı belli etmeyen kıyafetleri tercih ediyorum.teşk ederim canım iyi dileklerin için inşllh sanada nasip olur:
kızlar günaydın sabah dayanamadım test yaptım :))))
2. çizgi silik olsa da vardı. Çok mutluyum.
kan testi yaptırcam p.tesi dua edin :)))
kızlar günaydın sabah dayanamadım test yaptım :))))
2. çizgi silik olsa da vardı. Çok mutluyum.
kan testi yaptırcam p.tesi dua edin :)))
Allah muhabbetinizi artırsın kızlar arada bi topicinize bakıyorum bi yazim istedim mutluluğunuz hep daim olur inşallah iyi geceler hepinizie :80:
slm sekerlerr hayırlı pazarlarrrrrrrrr
katrecim tebrikler canımm bende bu hafta test yapıcam bakalım inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder yüce rabbimmm hepimizeee
hşg. cnm günaydın hayırlı pazarlar
ay çok heyecanlandım katre öyle diyince
seninde inş. pozitif çıkar cnm yaa
canlarım sağolun inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum günüme daha 2 gün var. ama çıktı o yüzden tereddüt ediyorum. kan testi yapınca rahat bi nefes alcam :))
size de çokk dua edicem... ayyy teyzeleri içimde mi şimdi benim bebemm:)
inşallah bacım inşallah hayırlısıylaaaa sende yapsana kusum bak gününde gecti benim daha gecmedi yarın ama salı sabah idrar testi yapcem önce inşallah meleklerimiz bizimledir yaaaaaa:81:
canlarım sağolun inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum günüme daha 2 gün var. ama çıktı o yüzden tereddüt ediyorum. kan testi yapınca rahat bi nefes alcam :))
size de çokk dua edicem... ayyy teyzeleri içimde mi şimdi benim bebemm:)
kuzenimin nikahına yetişcem gelince anlatırım cnım :)) belki kan testi yaptırırım öptüm hepinizi.
bugün pazar eczaneler açıkmıdır
daha aşağıya eşimin yanına inme ihtimalim var
dükkanı açtıda eğer kahvaltıya çıkamassa aşağıda yaparız
aşağı çağırırsa test almaya giderimde
eczaneler pazar açık olurmu ondan bile haberim yokkyaaa
paniktenmi
ne katre öyle diyince uçtu hepsi aklımdan
ahh sendemi yapcan ayyy inş. hadi yaaa:13::13::13:
eş,im aradı dükkana iniyorum ben gşrz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?