2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hadeee yaaa çok üzüldüm inanki kusumm doktora gittinmi canım bak ben bu ay hep doktoruma gittim geldim inşalah canım yaaa inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı kuzuuu

yok canım bu ay doktor işini erteliyorum dinlenicem artık kaç aydır git gel
2 3 ay ara vermeyi düşünüyorum şimdilik :92:
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşlhh hayatım

evet tatlım yola devam

aynen canımın içiii:13:

pes etmek değil kuzum dinlenmek istiyorum biraz malum rahim filminide çektirdim
bundan sonraki aşama aşılama onuda nisan mayıs gibi yaptırmayı düşünüyoruz kısmetse :92:

hımmm o yüzdenmi hadi hakkınızda hayırlısı olsun bitanem benimm

pazaryerinden misin sende canım

hadi severhancım arkıdişimlee tanıdık cıktınız cok sevindim vallaaa:13:

selam kızlar geldım ve de gıtcem yatmaya bugun eşımın arkadaşına gıttık akşam oturmaya ondan gıremedım sızde baya konuşmuşunuz yarısını okuyabıldım:)

kızlar açıkmısınız kapalımı yani türbanlımı?ben açıktım bu ramazan sahurda içimden geldi kapanmaya karar verdim ve kapandım çokta mutlu ve memnunum halimden sizler peki?

bende kapalıyım lıseye geçtığım sene kapanmıştım ben ımamhatıp lısesınde okudum zaten unıverstede de ılahıyat mezunuyum oyle ışte bende tunıkten azcık uzun pardesudende azcık kısa yanı fransız boy gıyıyorum genelde ustume gıydıklerımı pantalon gıyerım ama genış paçalı zaten vucudumu bellı etmıyo makyaj pek sevmıyorum bana pek yakışmıyo zaten oyle evde yaparım arada bı eşım ıçın onun dışında dışarda yapmıyorum oyle ışte konuşulmuş bende kendımden bahsedıyım dedım.allah ısteyen herkese nasıp etsın maşallah hepımız ınançlıyız çok şukur:))))

cok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…