- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.041
hoşgeldin canım iyi dileklerin için teşk ederim senin içinde hayırlısı olmuş:13:selam kızlar geldım ve de gıtcem yatmaya bugun eşımın arkadaşına gıttık akşam oturmaya ondan gıremedım sızde baya konuşmuşunuz yarısını okuyabıldım:)
bende kapalıyım lıseye geçtığım sene kapanmıştım ben ımamhatıp lısesınde okudum zaten unıverstede de ılahıyat mezunuyum oyle ışte bende tunıkten azcık uzun pardesudende azcık kısa yanı fransız boy gıyıyorum genelde ustume gıydıklerımı pantalon gıyerım ama genış paçalı zaten vucudumu bellı etmıyo makyaj pek sevmıyorum bana pek yakışmıyo zaten oyle evde yaparım arada bı eşım ıçın onun dışında dışarda yapmıyorum oyle ışte konuşulmuş bende kendımden bahsedıyım dedım.allah ısteyen herkese nasıp etsın maşallah hepımız ınançlıyız çok şukur:))))
canım bilg yeni aldı kocam bana daha her programı kurmadım yarın eklerim canım mesaja baktım tatlım
kızlar ben çıkıyom yatıyım bari yarında pazar hareketlı bı gun alışverışe gıtcez dınlenıyımde opuyorum hepınızı ıyı geceler tatlı ruyalar
aynen canımın içiii:13:
hımmm o yüzdenmi hadi hakkınızda hayırlısı olsun bitanem benimm
hadi severhancım arkıdişimlee tanıdık cıktınız cok sevindim vallaaa:13:
aynen canımın içiii:13:
hımmm o yüzdenmi hadi hakkınızda hayırlısı olsun bitanem benimm
hadi severhancım arkıdişimlee tanıdık cıktınız cok sevindim vallaaa:13:
iyi geceler tatlımkızlar ben çıkıyom yatıyım bari yarında pazar hareketlı bı gun alışverışe gıtcez dınlenıyımde opuyorum hepınızı ıyı geceler tatlı ruyalar
kızlar ben çıkıyom yatıyım bari yarında pazar hareketlı bı gun alışverışe gıtcez dınlenıyımde opuyorum hepınızı ıyı geceler tatlı ruyalar
negüzel kızlar tanıdık çıktınız hayat işte süprizlerle dolu Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve burdaki sohbetde güzel gidiyo nazar degmesin
negüzel kızlar tanıdık çıktınız hayat işte süprizlerle dolu Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve burdaki sohbetde güzel gidiyo nazar degmesin
kızlar iyi geceler size ben cıkıyorum bol muhabbetler öptümmmmmmmm
aminnn bacımmmmmmmmm
kızlar iyi geceler size ben cıkıyorum bol muhabbetler öptümmmmmmmm
arkadaşlar bende çıkıyorum güzel sohbet için teşkler görüşürüz iyigeceler hepinize:79:
melikecim bugün topik baya kaynaştı senlede konuşamadık canım keyfin yerindedir inşllh?:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?