- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.121
inşallahhh canım inşallahhh bende salı evde yapıcam carsambada kan vermeye giderim inşallahh taa kahvekolik sey yazmıs eger klomen almadıysan cifrt cizgi çıktıysa kesin hamilesindir ee ben kullandım salı günü evde test yapacaktım daaa kafa karıstı nasıl yaniş klomen olunca ciftmi cizgi cıkıyomus heppp :26:
kızlar ben geldim. kan testi yaptırdım POZİTİF
İnanın çok mutluyum, hafta sonu olduğu için doktora görünemedim. inşallah hafta içi gidicem.
44.1 değerim.
hepinize öyle çok dua ettim ki, birinizden bile bebek haberi alsam çok mutlu olacağım. zaten ağzım kulaklarımda :)))
gelelim ayrıntılara :)
sabah test yapınca eşim uyuyordu. test pozitif olunca arkadaşın aldığı bebek ayakkabılarını elime geçirdim. üzerinde gezdirdim.
"babacık uyan artık" dedim...
:)
test mi yaptın dedi. bende dayanamadım yaptım pozitifti dedim. sevindik birlikte. başka kimse bilmiyor bi de siz tabiki :)
eşim biraz bekleyelim dedi, bikaçç hafta sonra ilan ederiz sağlıkla inşallah...
çok duygusalım şuan ağlamak ve gülmek istiyorum... inanılmaz bi duygu. Rabbim kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın!
olurmu öyle şey canım ya sen zaten yapmıştın tek çizgi çıkmıştı o zamanda çift çıkardı.bence alakası yok onunla.canım kan testi yaptıracağın yer yakınsa direk kan testi yaptırsana pztsi.ay valla çok meraklanıyorum ben senin içinde.bence eğer yakınsa kan testi yaptır canım.bu arada bu topik uğurlu oldu galiba
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elektirik yoktu geldim şimdiii çılgınlar gibii ağladımmmm
ama sevinçten
hamileyimmmmmmmmmmmmmm:13:
allahım sana çok şükür diye bir haykırışım vardı ağlayarak anlatamam
çok güzelmiş çift çizgi görmek allahımmmmm
sen olmayanlarada ver nolurrrrrr
bu arada testin son kullanma tarihi geçmişti
ama olsun önceki aldığımda geçmişti ama negatifti evet vet
bu sefer olduuuuu allahım
çok çok şükür
darısı size kızlarrrrrrrrrrrr
yaa bilmiyom okuyunca bende sasırdım canımmm
amin tatlım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim duaların kabul oldu artık cok dikkat et tatlım kendine artık bebiş var karnında
canım çok mu uzak sana sağlık ocağı yada klinik yada hastane eğer yakınındaysa git kan testi yaptır 2 saat içinde sonucu alırsın
ay cnm sağol yaa
çok mutluyum evet çok ağladım
hemde çok
ve bebeğime mektup yazarken sustum
büyüdüüğünde o bunu mutlaka okumalı bu heyecanı onada tattırmalıyım
allahın izniyleee
babamada söyledim evet çünkü annem çok ağladı sesi gitti
5. aydır bekliyorduk tatlım kimine göre az belki ama bizim için dile kolaydı
çok zordu
anneme babama ver dedimm
baba ben hamileyim dedimmmmm
dedim vallaa
nasıl dedim bilmiyorum amaa
3 ay nasıl beklediniz ayyyyy :)))
hayatta bekleyemem şimdik ben
eşim çıksa eve diye bekliyorum ama
yok yok
çıkmıyor yahuuu
bayılcem he heyecandan
anaaaaaaaaaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elektirik yoktu geldim şimdiii çılgınlar gibii ağladımmmm
ama sevinçten
hamileyimmmmmmmmmmmmmm:13:
allahım sana çok şükür diye bir haykırışım vardı ağlayarak anlatamam
çok güzelmiş çift çizgi görmek allahımmmmm
sen olmayanlarada ver nolurrrrrr
bu arada testin son kullanma tarihi geçmişti
ama olsun önceki aldığımda geçmişti ama negatifti evet vet
bu sefer olduuuuu allahım
çok çok şükür
darısı size kızlarrrrrrrrrrrr
inşallahhh canım inşallahhh bende salı evde yapıcam carsambada kan vermeye giderim inşallahh taa kahvekolik sey yazmıs eger klomen almadıysan cifrt cizgi çıktıysa kesin hamilesindir ee ben kullandım salı günü evde test yapacaktım daaa kafa karıstı nasıl yaniş klomen olunca ciftmi cizgi cıkıyomus heppp :26:
yok canım yakın ama eşim günün gecsin diyoooooo
kızlar açıkmısınız kapalımı yani türbanlımı?ben açıktım bu ramazan sahurda içimden geldi kapanmaya karar verdim ve kapandım çokta mutlu ve memnunum halimden sizler peki?
anaaaaaaaaaa
ben sana didiiiiiiiiiim kesin hamilesin didiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm.
tüğlerim diken diken oldu yaaaaa
maşallah
canımcım gününde yaparsan sorun olmaz. klomen ve çatlatma iğnesini vurulduktan 15 gün sonra test yapın yazmış doktorlar. çünkü çatlatma iğnesinin içinde de beta hcg varmış o yüzden yanıltıyormuş. o 15 günden önce yapılan testler pozitif çıkıyomuş. olur mu öyle şey demeyin kızlar valla doğru diyorum.
tmm canım öyle yap.ben yarın doktora gidiyorum.sizin için sorucam klomen yada çatlatma iğnesinden sonra ne zaman test yapılıyo diye merak etme.yarık randevum akşam altı buçuk.ben sana gelince haber vericem canım merak etme sen
bir günde 2 hamile haberi ne güzel. keşke bu topiği daha önce keşfetseymişim meğerse uğurluymuş :)
yalancı çıkmayayım bu bi doktorun yazısı
çatlatma iğnesi |Doktora Sor | Online Doktora Sor Doktora Soru Sor Doktora Danış Doktor Deva
kızz niye şaşırıyosun, ovitrelle vurulduktan 15 gün sayacaksın ve testini yapacaksın.yaaa bende hap kullandım canımm bilmiyomki simdi sasırmıs haldeyim yaniiii
yalancı çıkmayayım bu bi doktorun yazıs
:)niye yalancı çıkıcaksaın canım.kimse kesinlikle öyle birşey yok demiyo.saçma geliyo sadece klomen kullanan testi geç yapması zorunluluğu olduğunu.çünkü melike test yaptı bir hafta önce kadar tek çıktı.bende diyorum ki o zamanda çift çıkması gerekmiyomuydu.çatlatma iğnesi için birşey diyemem ama 2 ay önce oldum adet oldum dr düşük olabilir sen test yap dedi yaptım tek çıktı.valla bilmiyorum belki bünyeden bünyeye değişiyodur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?