2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

olurmu öyle şey canım ya sen zaten yapmıştın tek çizgi çıkmıştı o zamanda çift çıkardı.bence alakası yok onunla.canım kan testi yaptıracağın yer yakınsa direk kan testi yaptırsana pztsi.ay valla çok meraklanıyorum ben senin içinde.bence eğer yakınsa kan testi yaptır canım.bu arada bu topik uğurlu oldu galiba

tatlım inan cok sevindim ya suan duygusallık patlaması yasıyorum Allahım herkeze nasip etsin bu duyguyu

yaa bilmiyom okuyunca bende sasırdım canımmm

amin tatlım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim duaların kabul oldu artık cok dikkat et tatlım kendine artık bebiş var karnında

amin tatlım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim duaların kabul oldu artık cok dikkat et tatlım kendine artık bebiş var karnında

sağol cnm bnm:))))) evt çok dua ettim rabbimeee
testi yapmadan bile 2 rekat namaz kıldım gözlerim dolu dolu
rabbim hayırlısıyla ver dedimmm :))))

tatlım elektrik kesildi yazamadım bi türlü ksra bakma
walla ben babama yine sölemezdm karnım büyüyene kadar da mecbur kaldık yazın yanımda kalmaya geldiler benim en kötü dönemim sürekli serum takılıyodu babacığımda garip garip dolanıp bu kız nie iileşmiyo neyi war die kendini paralıyodu annem sölemiş en son hamile ondan die
bende kızıma günlük yazıyorum teyzesi ilk öğrendğim günden beri herşeyimi paylaşıyorum onunlşa güsel bi anı olcak inşonun için ilerde
kıyamam ben size yaaa hep mutlu olun inş hep mutlulktan ağlarsınz umarım hayatınız boyunca ne güsel anneanne we dede şimdiden çok heyecanlılar onu kucaklarına aldıklarını hiç düşünemiyorum o zaman ayyy çenem düştü allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

buarada bence oğlun olacaak içime öle doğduu

anaaaaaaaaaa
ben sana didiiiiiiiiiim kesin hamilesin didiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm.
tüğlerim diken diken oldu yaaaaa
maşallah

canımcım gününde yaparsan sorun olmaz. klomen ve çatlatma iğnesini vurulduktan 15 gün sonra test yapın yazmış doktorlar. çünkü çatlatma iğnesinin içinde de beta hcg varmış o yüzden yanıltıyormuş. o 15 günden önce yapılan testler pozitif çıkıyomuş. olur mu öyle şey demeyin kızlar valla doğru diyorum.

Son düzenleme:
kızlar cok sevindim seymacım katree cim cok mutlu oldum Allah daim etsin tatlım kucaklarınızada almak nasip etsin melikecim senden de bu haberi duymak için sabırsızlanıyorum insallah hamilesindir canım

yaaa bende hap kullandım canımm bilmiyomki simdi sasırmıs haldeyim yaniiii

olur canımmm hakkımızda hayırlsıı olsun yaa napalımmm :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…