2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

eeee acan kim kusummmm :82: :92: :94:
heheh senin karnındakinin uğrudur inşallah bu. hadi bakalım 3. haber de senden gelir inşalllah.

yok canım yalancı felan demedim aslaa heee ben şlk defa duydum ve saskınım onu söledim sadecee bacımm yanlış anlamaaaa

yo yo yanlış anlamadım, emine olur mu öyle şey demiş de o yüzden açıkladım yani tatlım.

kavekolik canım ben ilacım adet günümde aldım 5 günde bitti iki tane aldım günde 10 taneydi zaten yumurtamda 18.günümde catladı kusum biz tabi hani 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası dr sonraki günlerde gün asırı devam ettik bi hafta oldu boraktık caışmayı yani bugün 31.günüm canım hakkımızda hayırlısı olsunn artıkk :80:

katremmmmmmmmmmmmmmm teyze oldun sende bendeeeeeeeee:)))))
eşim daha gelmedi sabırsızlanıyorum
midem bulanıyor heyecandan
of offffff
yaa aacayip bişiii bu gerçekten ellerim tittriyor yazamıyorum sanki

ayyyyy :) inan çok sevindim canım...

bi güne iki müjde Rabbim ne büyüksün.

canım benim meleğin seni bırakmasın hiç... Allah isteyen diğer kızlra da nasip etsin.

heheh senin karnındakinin uğrudur inşallah bu. hadi bakalım 3. haber de senden gelir inşalllah.

yo yo yanlış anlamadım, emine olur mu öyle şey demiş de o yüzden açıkladım yani tatlım.

anladım kusummmm saolasın yaa bilmemek ayıp deil ögrenememek ayıp dimi bacım inanki saskınlıgım ilk kullandım ya ondan fazla bilgim yok kusumm

evet canım sadece klomen hap yanii igne felan deil....

anladım.. o zaman şanslısın iğneye gerek kalmadan çatlatmışsın maşallah. 31.gün, senin siklusun kaç gün sürüyor? bide çatladığını nasıl anlıyorlar progesteran testiyle mi usg ile mi?

yok canım doktorum işinde uzman olmus artık hiç gerek yok catlama ignesine dedi yok canım bende bi karın sancısı oldu anlatamam hemen dr aradık yumurtan catlamıstır dedi ordan biliom kusum 32.gün sürüyo yarında günüm işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…