- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.141
kızz niye şaşırıyosun, ovitrelle vurulduktan 15 gün sayacaksın ve testini yapacaksın.
Sadece klomen mi kullandın yoksa?
heheh senin karnındakinin uğrudur inşallah bu. hadi bakalım 3. haber de senden gelir inşalllah.eeee acan kim kusummmm :82::92: :94:
yok canım yalancı felan demedim aslaa heee ben şlk defa duydum ve saskınım onu söledim sadecee bacımm yanlış anlamaaaa
kızz niye şaşırıyosun, ovitrelle vurulduktan 15 gün sayacaksın ve testini yapacaksın.
sadece klomen mi kullandın yoksa?
yalancı çıkmayayım bu bi doktorun yazıs
:)niye yalancı çıkıcaksaın canım.kimse kesinlikle öyle birşey yok demiyo.saçma geliyo sadece klomen kullanan testi geç yapması zorunluluğu olduğunu.çünkü melike test yaptı bir hafta önce kadar tek çıktı.bende diyorum ki o zamanda çift çıkması gerekmiyomuydu.çatlatma iğnesi için birşey diyemem ama 2 ay önce oldum adet oldum dr düşük olabilir sen test yap dedi yaptım tek çıktı.valla bilmiyorum belki bünyeden bünyeye değişiyodur canım
klomen kullandı.iğne olmadı ki
ha iğne olmadı mı? klomenin prospektüsüne baksana bi melikecim belki onda yoktur sadece iğne için geçerlidir bu? benimde kafam karıştı yaw.
katremmmmmmmmmmmmmmm teyze oldun sende bendeeeeeeeee:)))))
eşim daha gelmedi sabırsızlanıyorum
midem bulanıyor heyecandan
of offffff
yaa aacayip bişiii bu gerçekten ellerim tittriyor yazamıyorum sanki
kızlar nerelisi niz ve eşiniz nereli
heheh senin karnındakinin uğrudur inşallah bu. hadi bakalım 3. haber de senden gelir inşalllah.
yo yo yanlış anlamadım, emine olur mu öyle şey demiş de o yüzden açıkladım yani tatlım.
kavekolik canım ben ilacım adet günümde aldım 5 günde bitti iki tane aldım günde 10 taneydi zaten yumurtamda 18.günümde catladı kusum biz tabi hani 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası dr sonraki günlerde gün asırı devam ettik bi hafta oldu boraktık caışmayı yani bugün 31.günüm canım hakkımızda hayırlısı olsunn artıkk:80:
evet canım sadece klomen hap yanii igne felan deil....
:))))))))ben yarın dr a da sorarım kızlar.kahvekolik sende varmı bişeyler sende mi adet günü bekliyosun?ha iğne olmadı mı? klomenin prospektüsüne baksana bi melikecim belki onda yoktur sadece iğne için geçerlidir bu? benimde kafam karıştı yaw.
kızlar bu haberleri kutlamak lazım sanırım
Uploaded with ImageShack.us
eee hadi daha nice güsel haberlere inş. afiyet olsun özellikle katreme we şeymama
kızlar cok sevindim seymacım katree cim cok mutlu oldum Allah daim etsin tatlım kucaklarınızada almak nasip etsin melikecim senden de bu haberi duymak için sabırsızlanıyorum insallah hamilesindir canım
anladım.. o zaman şanslısın iğneye gerek kalmadan çatlatmışsın maşallah. 31.gün, senin siklusun kaç gün sürüyor? bide çatladığını nasıl anlıyorlar progesteran testiyle mi usg ile mi?
ooooooooooooo süppermişşşşşş bende isterim heeee bakalım ben hamile cıkınca napcenizzzz hehehehee
kızlar bu haberleri kutlamak lazım sanırım
eee hadi daha nice güsel haberlere inş. afiyet olsun özellikle katreme we şeymama
sen bi çıkta daha fazlasını yaparız tatlım sana .... merakta etme sen dualarım seninle inan
teşekkürler canımmsüperler ağzımın suyu aktı resmen :)
ne demek ben sizler için burdayım görewim yani o kadar mutlu oldum ki tatlım anlatamam ben mutluyum die sanırım kızımda mutlu 2 saattir hiç durmadn tekmeliyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?