- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.161
takıldım kuzuuu allah razı olsun canım benim iyiki varsınız inşallah dualarımız hep kabul olurrrrrrrr rabbim gönlünüzeeee göre versin inşallahhhhhh
ne demek ben sizler için burdayım görewim yani o kadar mutlu oldum ki tatlım anlatamam ben mutluyum die sanırım kızımda mutlu 2 saattir hiç durmadn tekmeliyo beni
:))))))))ben yarın dr a da sorarım kızlar.kahvekolik sende varmı bişeyler sende mi adet günü bekliyosun?
canım benim 5 gün kaldı :18::18::18:
o kadar korkuyorum ki, hiçbi belirtim de yok off yaa..
sen ne alemdesin peki? günün ne zaman?
sen yarın doktoruna sor olur mu, sadece iğne içindir umarım.
yok canım doktorum işinde uzman olmus artık hiç gerek yok catlama ignesine dedi yok canım bende bi karın sancısı oldu anlatamam hemen dr aradık yumurtan catlamıstır dedi ordan biliom kusum 32.gün sürüyo yarında günüm işteee
aman ne olur ben öyle dedim diye panik yapma, klomende olsydı doktorun uyarırdı seni demekki sadec iğnede bu iş. sakin sakin bekle yarını :)
yaa ne diycem googleda yumurtlama anı yazıp görsellere baksanıza. yumurtacıklarımız nası tatlıııııı :))
tatlım elektrik kesildi yazamadım bi türlü ksra bakma
walla ben babama yine sölemezdm karnım büyüyene kadar da mecbur kaldık yazın yanımda kalmaya geldiler benim en kötü dönemim sürekli serum takılıyodu babacığımda garip garip dolanıp bu kız nie iileşmiyo neyi war die kendini paralıyodu annem sölemiş en son hamile ondan die
bende kızıma günlük yazıyorum teyzesi ilk öğrendğim günden beri herşeyimi paylaşıyorum onunlşa güsel bi anı olcak inşonun için ilerde
kıyamam ben size yaaa hep mutlu olun inş hep mutlulktan ağlarsınz umarım hayatınız boyunca ne güsel anneanne we dede şimdiden çok heyecanlılar onu kucaklarına aldıklarını hiç düşünemiyorum o zaman ayyy çenem düştü allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
buarada bence oğlun olacaak içime öle doğduu
anaaaaaaaaaa
ben sana didiiiiiiiiiim kesin hamilesin didiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm.
tüğlerim diken diken oldu yaaaaa
maşallah
canımcım gününde yaparsan sorun olmaz. klomen ve çatlatma iğnesini vurulduktan 15 gün sonra test yapın yazmış doktorlar. çünkü çatlatma iğnesinin içinde de beta hcg varmış o yüzden yanıltıyormuş. o 15 günden önce yapılan testler pozitif çıkıyomuş. olur mu öyle şey demeyin kızlar valla doğru diyorum.
kızlar cok sevindim seymacım katree cim cok mutlu oldum Allah daim etsin tatlım kucaklarınızada almak nasip etsin melikecim senden de bu haberi duymak için sabırsızlanıyorum insallah hamilesindir canım
kızlar bu haberleri kutlamak lazım sanırım
Uploaded with ImageShack.us
eee hadi daha nice güsel haberlere inş. afiyet olsun özellikle katreme we şeymama
ayyyyy :) inan çok sevindim canım...
bi güne iki müjde Rabbim ne büyüksün.
canım benim meleğin seni bırakmasın hiç... Allah isteyen diğer kızlra da nasip etsin.
ooooooooooooo süppermişşşşşş bende isterim heeee bakalım ben hamile cıkınca napcenizzzz hehehehee
canım benim sewiyorum seniiiiii
oy tatlım benim :)
bizimkiler de tekmeler bizi bigün di mi?hala inanamıyorum
aman ne olur ben öyle dedim diye panik yapma, klomende olsydı doktorun uyarırdı seni demekki sadec iğnede bu iş. sakin sakin bekle yarını :)
yaa ne diycem googleda yumurtlama anı yazıp görsellere baksanıza. yumurtacıklarımız nası tatlıııııı :))
yindedeee cok tesekkür ederim canım beni aydınlatııgın içinn saolasınnn
amin cnm aminnn darısı isteyenlereee
evet rabbime çok dua ettimmm bebeklere hep gözlerim doldu rabbim verdim
şükürler olsunnn
katrecim zorla süt içmeye başladım
yumurta haşlıyorum şimdide
ben şikşo bir bebek istiyorum
çok seviniceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:82::82: allahım sanadaa bundan nasip etsin
ay şimcik bizim karnımız ne zman çıkicek kızlarrrrrrrrrrrrr
allah razı olsun kusum bende sizi cok seviyorum inankiiii haydeee coşalımmm kolaymıııı iki tene tezeee gebemiz varrrr cok şükürrrrr heheyytttt beeeee
bence tekmeler hiç merak etmeyin hatta sizde benim gibi bi dur uyuyayım artık bile dersinz sizin heyecanlarınızı okurken kendimi gördüm bi an o kadr başka bi duygu ki ne güleceğini biliyo insan ne ağlayacağını rabbim herkese en hayırlısıını wersn her zaman inş
şeymaaaaa
sana bi taktik vereyim burda okumuştum.
şimdi bebeğin ağzından babasına bi mektup yaz, ben temmuzda geliyorum babacım gibi.
sonra yerlere mektuba giden oklar döşe. mektubun sonundada testin nerde olduğunu yaz gidip baksın. makinen varsa gizli videoya al. nasıl ama?
hadi bakalım inşallah seninde olur canım stres yapmayın.ben bu ay erken oldum malesefşimdi dr a gidicem yumurtlama takibim başlıycak herhalde adetimin bitişinin 10.günü.bütün ümitler önümüzdeki aya oda nasıl olucaksa 16 sı bayram ve ben ailemin yanına istanbula gidiyorum nasipse 10 gün kalıcam bu ayda benden geçti ama inşallah melikenin ve senin güzel haberlerinizi alırız
hadi bakalım inşallah seninde olur canım stres yapmayın.ben bu ay erken oldum malesefşimdi dr a gidicem yumurtlama takibim başlıycak herhalde adetimin bitişinin 10.günü.bütün ümitler önümüzdeki aya oda nasıl olucaksa 16 sı bayram ve ben ailemin yanına istanbula gidiyorum nasipse 10 gün kalıcam bu ayda benden geçti ama inşallah melikenin ve senin güzel haberlerinizi alırız
inşallah canım seninde alırız kuzum valla bu işler hiç belli olmaz hersey belirti degilki kusummm ii düşün iyi olsun canımın içiii
inşallah canım seninde alırız kuzum valla bu işler hiç belli olmaz hersey belirti degilki kusummm ii düşün iyi olsun canımın içiii
Canım inşallah bakalım erken çatlarsa olur bişeyler ama 18.günde falan çatlarsa mümkün değil çünkü ben ailemin yanında olucam yani çalışma falan yapımıycazkısmet herşey rabbim ne zaman isterse o zamanı bekliycez yapıcak bişey yok Allahtan umut kesilmez hayatım
Canım inşallah bakalım erken çatlarsa olur bişeyler ama 18.günde falan çatlarsa mümkün değil çünkü ben ailemin yanında olucam yani çalışma falan yapımıycazkısmet herşey rabbim ne zaman isterse o zamanı bekliycez yapıcak bişey yok Allahtan umut kesilmez hayatım
ölee tabiki bacım önce bişeyi isterken inanmak gerek olacagına sende inan güzel düşün güzel olsun inşallah kusumsen kac günde bi adet oluyon ben 32...o yüzden 18.günümde catladı
ölee tabiki bacım önce bişeyi isterken inanmak gerek olacagına sende inan güzel düşün güzel olsun inşallah kusumsen kac günde bi adet oluyon ben 32...o yüzden 18.günümde catladı
26 ve 30 arası normalde 26 günü şaşmazdı ama bu aralar aldığım hormon hapından olsa gerek 10 gün önce oldumama normalde 26 ve 30 günler arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?