- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.321
kızlar yumurta catlama anında gögüslerde ağrı oluyor mu[/QUbenim adetler düzensiz oldugu için hangi gün yumurtlama oluyo onu bile tam bilmiyorum canım ama gögüslerde agrı hassasiyet oluyo
hmm buarada ben bebişime 8, haftada hastane çıkışı almıştım cinsiyetini bilmediğim için de yeşil renk almıştım kızda olsa erkek de olsa olur die annem acele etme demişti ama ben ahdetmiştm dr bana boş gebelik sanırm dedğinde herşey yolundaysa kuzuma bişey alcam die:18:
herkez tek tek gidiyor kızlarr
kızlar yumurta catlama anında gögüslerde ağrı oluyor mu[/QUbenim adetler düzensiz oldugu için hangi gün yumurtlama oluyo onu bile tam bilmiyorum canım ama gögüslerde agrı hassasiyet oluyo
benimde düzensiz ama daha adette oladım 3 4 gün agrıdı bugün agrımıyor da bakalım bir test yapacagım yarın insallah güzel haberler verim sizeeeeeeeee
benimde düzensiz ama daha adette oladım 3 4 gün agrıdı bugün agrımıyor da bakalım bir test yapacagım yarın insallah güzel haberler verim sizeeeeeeeee
inşllh canım
kızlar ben çıkıyorum namaz kılıcam sonrada yatarım herhalde kendinize iyi bakın iyigeceler görüşürüz:79:
Allah kabul etsin canım iyi geceler
kızlar hıç ınternetten başortu aldınızmı bugun başortu almadımda masraf olmasın dıe acaba alsammı dıom ınternetten alıcamda hıç alanınız oldumu merak ettım
evet yaa çok mutlu oldum ŞEYMA KATRE hayırlı ugurlu olsun kızlar inanın çok sevindim teyze oluyoruz sayenizde.Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşllh kendinize dikkat edin inşllh güzel haberler verme yeri olur burası hadi darısı bizlere:13:
17 temmuz 2009 evlilik 17 temmuz 2002 tanıştık canım aynı tarih evlendik
tatlım ben aldım bi kere hediyelik. akerin online mağazasından. kendim için almadım görmeden karar veremediğim için :) ama arkadaş çok beğendi hemen getirmişler.
sağol canım sen dedın dıye baktım o akerın onlıne alışverış sıtesıne benım bı tane aker eşarbım vardı ben 82 lıraya almıştım sezonda şımdı 59 lıra sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?