2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım saglıcakla gelsinde alırsın kıyafet takma kafana

benım normal adet zamanımda pek ağrımazdı ama hamıle olduğum zaman allahım ılk 2.5 ay falan çok acıdıydı bılmıyom yumurtlasmayla alakası varmıydı

kızlar ben çıkıyorum namaz kılıcam sonrada yatarım herhalde kendinize iyi bakın iyigeceler görüşürüz:79:

kızlar hıç ınternetten başortu aldınızmı bugun başortu almadımda masraf olmasın dıe acaba alsammı dıom ınternetten alıcamda hıç alanınız oldumu merak ettım

tatlım ben aldım bi kere hediyelik. akerin online mağazasından. kendim için almadım görmeden karar veremediğim için :) ama arkadaş çok beğendi hemen getirmişler.

oy canım Allah razı olsun. inşallah öyle olur

tatlım ben aldım bi kere hediyelik. akerin online mağazasından. kendim için almadım görmeden karar veremediğim için :) ama arkadaş çok beğendi hemen getirmişler.

sağol canım sen dedın dıye baktım o akerın onlıne alışverış sıtesıne benım bı tane aker eşarbım vardı ben 82 lıraya almıştım sezonda şımdı 59 lıra sınır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…