- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.281
katree artık hepımız bırer hamileyusuz
kızlar hülya awşarı gördünüz mü show tw de nasıl zayıflamış o kadın öle yaw
hmm sıcak tut tatlım kendinide anlayabiliyorum seni ayy keşke elimden bişe gelse benim:94:
ayy ben begenmıyorum bu kadını artıkın
kızlar ben biraz kalkıyorum böbreklerim sancılanıyo biraz uzanıcam gelirim yine öptm hepinizi güsel sohbetler size
kızlar ben biraz kalkıyorum böbreklerim sancılanıyo biraz uzanıcam gelirim yine öptm hepinizi güsel sohbetler size
ii tatlım biz dedik demi sana adam bi kendini dinlesin önce rüya mı gerçek mi ben bile hala kendimi dinliyorm rüya mı gerçek mi acaba die ki 7 buçuk aylık hamileyim
hadi kalk bakem sen git azcık nazlan biraz hem kocacğına konuş onunla heyecanlanmadınmı ne hissediyosun ne düşünüyosun die sor bi
buarada benim kardeşimde aynı tepkiyi wermişti kalkıp dans bile etmişti benimle dünde bi bebiş almış kızıma çok güsel yaaaaaa
öptüm seni kocaman
tamam tatlım biraz kocan la ilgilen belkide güzel günde intte diye kızıyordur içinden
ayy hayırlısı aslında ben hamış olmadan once hep kızım olsun ıstıyodum ama hamıle olduktan sonra ınsan oyle duşunemıyo aman sağlıklı olsunda dıyorum hayırlısı bakalım:))
sağlıklı olsun evet cnm
[
ayyy tatlım eşim haber falan izlettirmiyo herşeye ağlıyorum dizilere bile ağlar oldum en basiti öyle bir geçer zaman ki nde osman ağlıyo ben ağlıyorum çok sinir bi durum ama napcaz böle
]
çok komik ya c.g hareket ler.hayat ne garip bir ağlıyor insan sonra gene hersey kaldıgı yerden devam
evet cnm öyle vallaaynen
hadı bakalım şeymacım neşen yerıne geldı gıdıp şımdıden bışeyler alma bekle daha cınsıyetı bellı olsunda alırsın ınşallah keseyı gorursunuz muhtemeln kalp atışı duyulmuyo 13.cu haftadan once canım kalp atışıda bız 8.ci haftada gormuştuk
sağlıklı bebek olsun canım hayırlı evlat versin Allah seymacım kız erkek farketmez ailede ikiz var mı canım
şeyma bende senın gıbı çok heveslenmıştım hamıle olduğumu oğrendığımde dıyodumkı bı suru şey alırım falan annemde tembıh ettı alma sakın dıye bende daha almadım bı tane pıjama takımı gıbı bışe aldım o da daha geçen gun ılk 3 ay hıç bışe almadım tuttum kendımı yanı:))insan çarşıda pazarda gorunce bıraz ıçı gıdıyo sadece:))
evt cnm iiçim benim herzaman gidiyordu
ay alma evt annen haklı geçen ay bana kayınvalidem
sarılı beyazlı bornoz takım set aldı
ama bi gör çok tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?