2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar hıç ınternetten başortu aldınızmı bugun başortu almadımda masraf olmasın dıe acaba alsammı dıom ınternetten alıcamda hıç alanınız oldumu merak ettım

çok komik ya c.g hareket ler.hayat ne garip bir ağlıyor insan sonra gene hersey kaldıgı yerden devam

)) ay ne hoş yaaa
ne düşünceli kardeşinnn
ay ne güzel bende yavruma ciciş almayı düşünüyorum
yarın doktoruma gidicem inş. eşimle konuştum
şoktaymış sahiden
önyargılı oldum
biraz sanırsam kii
çok tuhaf oldum diyoo

benim gönlüm ikizden yana dedii:2:
benimde kızdan yana dedim
hayırlısı olsun iyisimi
yarın olsada doktora gitsem şimdi 25 günlük filandır
sence görebilirmiyizz
kalbinin atışı
nezaman belli olurr şekerimmm
çok heyecanlıyım

tamam tatlım biraz kocan la ilgilen belkide güzel günde intte diye kızıyordur içinden

evet ilgilendim:)))

hadı bakalım şeymacım neşen yerıne geldı gıdıp şımdıden bışeyler alma bekle daha cınsıyetı bellı olsunda alırsın ınşallah keseyı gorursunuz muhtemeln kalp atışı duyulmuyo 13.cu haftadan once canım kalp atışıda bız 8.ci haftada gormuştuk

aaa ne güzelll görürüm inş.:)))
cnm almıyım iyisii ama benim işim belli olmaz
aama kız erkek belli olmadan almamak lazım evt

sağlıklı bebek olsun canım hayırlı evlat versin Allah seymacım kız erkek farketmez ailede ikiz var mı canım

aminnn amin yok
cnm ailede
ikiz hiç :)

şeyma bende senın gıbı çok heveslenmıştım hamıle olduğumu oğrendığımde dıyodumkı bı suru şey alırım falan annemde tembıh ettı alma sakın dıye bende daha almadım bı tane pıjama takımı gıbı bışe aldım o da daha geçen gun ılk 3 ay hıç bışe almadım tuttum kendımı yanı:))insan çarşıda pazarda gorunce bıraz ıçı gıdıyo sadece:))

evt cnm iiçim benim herzaman gidiyordu
ay alma evt annen haklı geçen ay bana kayınvalidem
sarılı beyazlı bornoz takım set aldı
ama bi gör çok tatlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…