2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

selam kızlar umarım iyisinizdir hamile haberlerini duyar gibi oldumhadi inşllh Allahım hepimizin gönlüne göre versin :13:

inşllh canım bebegine kavuşursun inşallah

evet yaa çok mutlu oldum ŞEYMA KATRE hayırlı ugurlu olsun kızlar inanın çok sevindim teyze oluyoruz sayenizde.Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşllh kendinize dikkat edin inşllh güzel haberler verme yeri olur burası hadi darısı bizlere:13:

baharcım meslek tekstil yazmışsın tekstille mi ugrasıyorsun benim eşimde tekstil dokumacı

canım meslek lisesi mezunuyum tekstili bitirdim bende ama bu işte çalışmak istemedim pek başka iş alanlarında çalıştım.kısmet olursa bayramdan sonra iş bakıcam yine çalışmayı düşünüyorum canım

böbrek ağrısı kötü oluyo canım biliyorum geçmiş olsun dinlen biraz

allah şıfa versın canım

geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah.

saolun kızlar alıştım artık ağrımasına ama bazen dayanamıyorm zorluyo beni

şeymacım sewindim ii olmana biz sana dedik adam şoktadır die :44:
biz kalp atışlarını 8. haftada gördük ama dr 6. haftadan sonra görünür demişti biz 1 ay sonra gidelim dr a dedik kalp atışlarınıda 12. haftada dinledik bambaşka bi duygu rabbim herkese yaşatır inş o duyguyu
buarada düşüncelidir kardeşim bandırmada okuyo bu sene kazandı kıyafet falanda almak istemiş ama hem tek beceremem hem de bi yer bilmiyorum henüz dedi doğumda alcam ben yeğenime dedi hayırlısı artık bakcaz işte

Son düzenleme:
hmm buarada ben bebişime 8, haftada hastane çıkışı almıştım cinsiyetini bilmediğim için de yeşil renk almıştım kızda olsa erkek de olsa olur die annem acele etme demişti ama ben ahdetmiştm dr bana boş gebelik sanırm dedğinde herşey yolundaysa kuzuma bişey alcam die:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…