- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.301
evt cnm iiçim benim herzaman gidiyordu
ay alma evt annen haklı geçen ay bana kayınvalidem
sarılı beyazlı bornoz takım set aldı
ama bi gör çok tatlııı
kızlar hülya awşarı gördünüz mü show tw de nasıl zayıflamış o kadın öle yaw
selam kızlar umarım iyisinizdir hamile haberlerini duyar gibi oldumhadi inşllh Allahım hepimizin gönlüne göre versin :13:
safak 1 kuşumm ama eşimgünün gecsin diyo ee aslında haklı 16 aydır hep yazpıyoz alıoz hüsrana ugruyoz bişide diyemiyorum ben gidem diyom yok diyo beraber gideriz diyooo salı yapcem sabah evde carsamba evde olucak artık ozaman gideriz kuzuu inşallah melegim benimledir yaaa
hoşbulduk canım nasılsın?
hoşgeldın baharcık nasılsın?
baharcım meslek tekstil yazmışsın tekstille mi ugrasıyorsun benim eşimde tekstil dokumacı
hoşbulduk canım kayınvaldemler bizdeydi yemege geldiler anca fırsat buldum girmeye sen nasılsın canım benim?
pazar günleri kalabalık oluyor çarşı canım iyi etmişsinizbizde showu izliyoruz yarışma programını bi bakayim arkadaşlar sohbettemi dedimbende aynı canım bugun alışverış yaptık bıraaz yorulduk oyle şımdıde tv ızlıyoz ben de kk ya takılıyom.:)
canım meslek lisesi mezunuyum tekstili bitirdim bende ama bu işte çalışmak istemedim pek başka iş alanlarında çalıştım.kısmet olursa bayramdan sonra iş bakıcam yine çalışmayı düşünüyorum canım
tamam canım eşimde tekstil ama o işi yapmıyor
böbrek ağrısı kötü oluyo canım biliyorum geçmiş olsun dinlen biraz
allah şıfa versın canım
geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin inşallah.
hım hayırlısı olsun insan sevdigi işte çalışması daha verimli olur diye düşünüyorum sevmedigin bi iş eziyet gibi gelir.siz hangi ayda evlenmiştiniz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?