2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

olmus tatlım tesekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne demek ne demek işe yaradıysam ne mutlu bana

tatlım ben kalkıyorum bulaşıklarımı yıkayıp uyicam eşimi beklicektim ama onun işi uzamış 3 te gelcekmiş biz kızımla uyuyalım tabi kızım beni uyutursaaaaa öptm seni ii gecelr sanada yarın görüşmk üzere a.e.ol

hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr
bugün 10 kasımmm atammm izindeyiz seni saygı vee özlemle anıyoruz...ruhun sad mekanın cennet olsun .....

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr
bugün 10 kasımmm atammm izindeyiz seni saygı vee özlemle anıyoruz...ruhun sad mekanın cennet olsun .....

tatlım nasılsın kutlamak istedim seni hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşl sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün canım

melikecim bizim topiğe gelsene bir kızlarda senin hamile olduğunu duyduya bi konuşalım diyoruz sen bizim ikinci hmilemizsin biliyosun ki

tamam tatlım yat dinlen yorma kendini tatlım iyi uykular bebişinle sana teyzesi senide bebişide cokkk öpüyor
çokkk saol bitanem benimmm
dualarımız hep sizinle canım insallah bırakmaz annesi o seni cok seviyodur sen onu yorma ama sakın üzülme hiç birseye nazarlardan korusun Allahım 41 kere masallah tatlım
çokkkk tesekkürler bitanem benim allah hepinizden razı olsunnnnn
çok saollll canımcımmm bu arada dün gece yine benim canım cig köfte istediiiiiiiiiiiii
aminnn bacım aminnnn inşallah saglıcakla gelir bebişlerimizzzz yaaa
Kızlaaaaaaaaaaar aşılama oldum ben:)yumurta çatlama iğnesi yapılıcaktı ama çatlamış kendiliğinden o yüzden bugün oldum.neolur dua edin tutunmuş olsun bebeğim
hadi gözün yadın emoşumm çok sevindim bacımm yaaa inşallahhh gelir melegin hayırlısıyla bitanem inanki burdaki tüm arkadaslara hep dua ediyorummm

seninkini cok begendim bacımmm yaaaa yapsana banaaa nolirrrr adet günüm 8 ekim ilk günü işte şimdiden cok tesekkürler melegimmm bu arada yaparsan yazsınıda sölim olurmuu canımsınn

Cinsiyeti:Kız
Geçen süre:6 ay 22 gün
Kalan süre: 2 ay 13 gün
Doğum tarihi: 22.01.2011
Burcu: Kova

aayyyy 2 ay 13 gün kaldı kızlar bide 8 gün sonra allahın izniyle 7 ay bitiyo 8 e giriyoruz
ayyy hadi inşallah rabbim bizede nasip etsin hayırlısıyla bacım yaaaaa
tatlım nasılsın kutlamak istedim seni hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşl sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün canım
çokkkk tesekkürler fısıtıgım benim darısıda size olsun inşallahhhhhhh

selam kızlar bende geldım yorgunluğum gıtmış çok şukur melıke çığkofte patateslıydı yapmasıda çok kolay kendını ıyı hıssettığın bı gun yapmak ıstersen ben sana tarıfını verırım cANIM.

işte buda benım mercimeğim
Tebrikler!
Bebeginiz 8 Mayis 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Boga burcu olacak.
Hamileliginizin %36.43'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 178 gün kaldi.
Hamileliginizin ikinci üc aylik dönemindesiniz.

aaa ne hoş:)
nasıl yaptın bunu cnmm
bu arada KAHVEKOLİK TEN haber varmı canlarımmmmm

ayy zehroşumm harikasın yaa benle aynı boga burcu olcak bu arada bebegin hayırlı ugurlu olsun saglıcakla gelsin inşallah kuzuuuu

merhaba kızlaaaaaaaaaar nasılsın bu topiğin güzel hamileleri?

cnmmmmmmmm bnmmmmmm iii çok şükürr
e vtemizliği yaptım birascık
geldimmm:)))
sen nasılsınnn cnm

sekercimmm ellerine saglık kuşum tickerım harikaaaa olmuşşşşş

aaaaaaaaaaaa çok güsel gerçekten yahuuu
maşallah melikem seninki 4 haftalıkmış benimki daha minnoş:)

şeymacım naber nasılsın bidenemm

iiyiyim cnm benimmmm
evleri süpürdüm sildim
toz aldım ay
sankim çok yoruluyorum
yoksa banamı öyle geliyor
daha ütü ve yemek var
ama inan halim yok yapmayaa
sabahta zor kalktım inan
resmenn
uyuyalım anne kalkmaa
diyordu bana bugünn
sen nasılsın cnmmmm
bebik nasıl:)))
doktora ne zaman gidiyorsun
çatlıcem meraktan he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…