- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.681
olmus tatlım tesekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr
bugün 10 kasımmm atammm izindeyiz seni saygı vee özlemle anıyoruz...ruhun sad mekanın cennet olsun .....
çokkk saol bitanem benimmmtamam tatlım yat dinlen yorma kendini tatlım iyi uykular bebişinle sana teyzesi senide bebişide cokkk öpüyor
çokkkk tesekkürler bitanem benim allah hepinizden razı olsunnnnndualarımız hep sizinle canım insallah bırakmaz annesi o seni cok seviyodur sen onu yorma ama sakın üzülme hiç birseye nazarlardan korusun Allahım41 kere masallah tatlım
çok saollll canımcımmm bu arada dün gece yine benim canım cig köfte istediiiiiiiiiiiiislm kızlar ben geldım çok yorgunum bugun mısafırım vardı sabah 8 den sonra yenı gıttıler arkadaşımla pazara falan gıttık geldık epeyce dolaştım bıde ustune çığkofte yoğurdum anomm çok yoruldum kıı bu arada çok moralım bozuldu nasıl olduysa bı gunde 2 kılo almışım moralmen en dıp sevıyedeyım ya kızlar benden boyle.melıke sanada hayırlı olsun canım mınık bebışte buyur ınşallah:)sizlerden nehaberler
aminnn bacım aminnnn inşallah saglıcakla gelir bebişlerimizzzz yaaacnm bnm sağol topiğe ekliyordumda geç yazdım
bozma tabi cnm neden bozuyorsun
korkma birşey olmazzz
cnm
çok güzel evet biz daha bugün ayıldık melikecim
eşimle 4 ten beri dışardaydık 9 da geldik
eşimle bişiyler aldık benim tatlımda izledi uslu uslu
babası ona oyuncak yakalama makinesinden oyuncak yakalamaya
çalıştı ama düşürdü babası :)))
sonrada babamız aaaaaa beleşçimi bizim çocukki dioo
ondan gelmedi
ay cnmmmm iyi günler bu günlerr
rabbim olmayanlara versin
hepimizi hayırlısıyla
sağlıklı
sıhhatli
hayırlı
evlatlara kavuştursun
hadi gözün yadın emoşumm çok sevindim bacımm yaaa inşallahhh gelir melegin hayırlısıyla bitanem inanki burdaki tüm arkadaslara hep dua ediyorummmKızlaaaaaaaaaaar aşılama oldum ben:)yumurta çatlama iğnesi yapılıcaktı ama çatlamış kendiliğinden o yüzden bugün oldum.neolur dua edin tutunmuş olsun bebeğim
sen istersn de yapmam mı tatlım bebişinin henüz cinsiyeti belli olmadığı için içinde tüm renkleri barındıran bi ticker yapiim şimdilk cinsiyeti belli olunca ona göre değiştirirz istersn
iiyim tatlım bebişim ne yapsın geceleri beni uyutmamakta kararlı işte dün gece tam dedim kızım bugün uyanmadı rahat rahat uyurm die bu seferde midem ağrıdı eşim gelene kadr ondan sonrada kızım babasının sesine uyandı we uyumadı gece bana uyku yoktu yani yine
sen nasılsn neler yapıyosn
slm tatlım iiyiz sen nasılsn
slm canım benim hmm çok yoruldun demi dinlen bol bol tatlım bi günde 2 kilo almamışsndır yaaa şişkinlik falan wardır çiğ köfffffttttteeee yaaa offf sen çok yemeseydin iii diil diolar toxoplazmaya neden oluyo ya çiğ et o yüzden haberin olsun yani
tatlım bu çok güsel bir haber allahım hayırlısı ile bi bebiş werir inş sana dualarımz seninle
ayyy hadi inşallah rabbim bizede nasip etsin hayırlısıyla bacım yaaaaaCinsiyeti:Kız
Geçen süre:6 ay 22 gün
Kalan süre: 2 ay 13 gün
Doğum tarihi: 22.01.2011
Burcu: Kova
aayyyy 2 ay 13 gün kaldı kızlar bide 8 gün sonra allahın izniyle 7 ay bitiyo 8 e giriyoruz
çokkkk tesekkürler fısıtıgım benim darısıda size olsun inşallahhhhhhhtatlım nasılsın kutlamak istedim seni hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşl sağlıkla kucağına alacağın günleride görürsün canım
melikecim bizim topiğe gelsene bir kızlarda senin hamile olduğunu duyduya bi konuşalım diyoruz sen bizim ikinci hmilemizsin biliyosun ki
iiyiz tatlım sen nasılsn
işte buda benım mercimeğim
Tebrikler!
Bebeginiz 8 Mayis 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Boga burcu olacak.
Hamileliginizin %36.43'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 178 gün kaldi.
Hamileliginizin ikinci üc aylik dönemindesiniz.
merhaba kızlaaaaaaaaaar nasılsın bu topiğin güzel hamileleri?
işte buda benım mercimeğim
Tebrikler!
Bebeginiz 8 Mayis 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Boga burcu olacak.
Hamileliginizin %36.43'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 178 gün kaldi.
Hamileliginizin ikinci üc aylik dönemindesiniz.
ve aleyküm selam kusum naber nasılsınnn
merhaba kızlaaaaaaaaaar nasılsın bu topiğin güzel hamileleri?
sekercimmm ellerine saglık kuşum tickerım harikaaaa olmuşşşşş
şeymacım naber nasılsın bidenemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?