- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.701
selam kızlar bende geldım yorgunluğum gıtmış çok şukur melıke çığkofte patateslıydı yapmasıda çok kolay kendını ıyı hıssettığın bı gun yapmak ıstersen ben sana tarıfını verırım cANIM.
yokta az önce cayı demliyodum böle buharı geldi yüzüme tiksindim bia na zaten yarım bardak akldı içemedim canım halbuki çok severdimmmiyiyim canım neolsun bende bi değişiklik yok sen nasılsın bakalım varmı bulantın falan canım
cnmmmmmmmm bnmmmmmm iii çok şükürr
e vtemizliği yaptım birascık
geldimmm:)))
sen nasılsınnn cnm
aaaaaaaaaaaa çok güsel gerçekten yahuuu
maşallah melikem seninki 4 haftalıkmış benimki daha minnoş:)
iiyiyim cnm benimmmm
evleri süpürdüm sildim
toz aldım ay
sankim çok yoruluyorum
yoksa banamı öyle geliyor
daha ütü ve yemek var
ama inan halim yok yapmayaa
sabahta zor kalktım inan
resmenn
uyuyalım anne kalkmaa
diyordu bana bugünn
sen nasılsın cnmmmm
bebik nasıl:)))
doktora ne zaman gidiyorsun
çatlıcem meraktan he
ayy zehroşumm harikasın yaa benle aynı boga burcu olcak bu arada bebegin hayırlı ugurlu olsun saglıcakla gelsin inşallah kuzuuuu
amin melikem benlede aynı burçtan olcak ınşallah:)
iiyiyim cnm benimmmm
evleri süpürdüm sildim
toz aldım ay
sankim çok yoruluyorum
daha ütü ve yemek var
sabahta zor kalktım inan
resmenn
uyuyalım anne kalkmaa
diyordu bana bugünn
sen nasılsın cnmmmm
çatlıcem meraktan he
aman yawriii napıyon sen valla sofrayı felan soalsun eşim bırakmıyo ben hazırlıyom o getiriyo tepsiyi tekrar kaldırıyo bişi yaptırmıyo bana şimdide fazla durma hadi cık artık diyo canım benim bak bu günlere cok önemli bişi yapma yat uzan tatım benim kıss benim adet günüm 8 ekim hesaplayıcı böle cıkıyo hesaplayınca bidenem yoksa benimkide küçükmüş doktor demişti ya bacım hadi inşallah hayırlısıyla büyüsünlerde bizde rahat iş güç yapalım annemde arıyo bi iş yapma dursun diyo yinede durmuyom toparlıyom ama bişi kaldırmamaya calışıyom bacım allah korusun aha yapanaa kadar ne cekiyoz rabbime emanetiz o korusun inşallahhhhh hepimiziii
slm kızlar güzel hamiş anneler napıyorsunuz bakalım?bende azcık gireyim dedim kaç gündür giremiyordum şeyma canım bezelyemiz nasıl melikem seninki ne kadarmış bitanem onada bir isim bulalım
şeymacım çok yorma kendini canım.
yokta az önce cayı demliyodum böle buharı geldi yüzüme tiksindim bia na zaten yarım bardak akldı içemedim canım halbuki çok severdimmm
aman yawriii napıyon sen valla sofrayı felan soalsun eşim bırakmıyo ben hazırlıyom o getiriyo tepsiyi tekrar kaldırıyo bişi yaptırmıyo bana şimdide fazla durma hadi cık artık diyo canım benim bak bu günlere cok önemli bişi yapma yat uzan tatım benim kıss benim adet günüm 8 ekim hesaplayıcı böle cıkıyo hesaplayınca bidenem yoksa benimkide küçükmüş doktor demişti ya bacım hadi inşallah hayırlısıyla büyüsünlerde bizde rahat iş güç yapalım annemde arıyo bi iş yapma dursun diyo yinede durmuyom toparlıyom ama bişi kaldırmamaya calışıyom bacım allah korusun aha yapanaa kadar ne cekiyoz rabbime emanetiz o korusun inşallahhhhh hepimiziii
amin melikem benlede aynı burçtan olcak ınşallah:)
iiyiyim cnm benimmmm
evleri süpürdüm sildim
toz aldım ay
sankim çok yoruluyorum
daha ütü ve yemek var
sabahta zor kalktım inan
resmenn
uyuyalım anne kalkmaa
diyordu bana bugünn
sen nasılsın cnmmmm
çatlıcem meraktan he
slm kızlar güzel hamiş anneler napıyorsunuz bakalım?bende azcık gireyim dedim kaç gündür giremiyordum şeyma canım bezelyemiz nasıl melikem seninki ne kadarmış bitanem onada bir isim bulalım
iyiyim tatlım ayaklarımı uzattım yatıyorum :)
işte buda benım mercimeğim
Tebrikler!
Bebeginiz 8 Mayis 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Boga burcu olacak.
Hamileliginizin %36.43'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 178 gün kaldi.
Hamileliginizin ikinci üc aylik dönemindesiniz.
merhaba kızlaaaaaaaaaar nasılsın bu topiğin güzel hamileleri?
sekercimmm ellerine saglık kuşum tickerım harikaaaa olmuşşşşş
selam topicin güzel anne adayları :80:
hepinizi öncelikle tebrik etmek istiyorum Allah bi yastıkta kocatsın ve analı babalı büyütsün inşallah
biz sevdiceğimle Allahın izniyle 2011 yaz sonuna doğru isteme sözümüz ve nişanımız olucak 2012de de düğünümüz olucak inşallah
sizin topici devamlı takıp ediyorum vallah çok seviniyorum adınıza bende anne olmayı çok istiyorum şimdi sevdiceğimle evli olsaydık karnımda bebişim olsaydı ayyy ne hoş olurdu inşallah gelicek bu zamanlarda
kendinize ve meleklerinze iyi bakın tatlı anneler
slm h.geldin tatlım herzaman gel bekleriz konuşmak için illaki 2009 gelini olman gerekmiyo kapımız herkese açık bizim allahım sizinde gönlünüze göre wersin inş ii dileklerin içinde teşekkür ederiz
umarım sende istediğin herşeye sahip olursun
sende kendine ii bak allaha emanet ol
şeymacım benım bulantım çok az oldu yanı oda hıç yemeden kesılmedı 6.cı haftada falan bıraz etten tıksındım o da pışırmesınden ağır şeyler ınsanı bıraz etkılıyo yumurta et ağır kokuyo ınsana çok şukuro ara oldu ve gıttı şımdı hıç bulanmıyo umarım bulanmaz mıden fazla valla çok zor benım oyle olsa çok zorlanırdım yardıme decek bı allahın kulu yok çunku akraba olarak yınede hayırlısı olsun bebışın guzel guzel buyusun opuyorum onu:)
selam topicin güzel anne adayları :80:
hepinizi öncelikle tebrik etmek istiyorum Allah bi yastıkta kocatsın ve bebişlerinizi analı babalı büyütsün inşallah
biz sevdiceğimle Allahın izniyle 2011 yaz sonuna doğru isteme sözümüz ve nişanımız olucak 2012de de düğünümüz olucak inşallah
sizin topici devamlı takıp ediyorum vallah çok seviniyorum adınıza bende anne olmayı çok istiyorum şimdi sevdiceğimle evli olsaydık karnımda bebişim olsaydı ayyy ne hoş olurdu inşallah gelicek bu zamanlarda
kendinize ve meleklerinze iyi bakın tatlı anneler
[COLOR="
Red"]ii tatlım sen öle dewam et olur mu [/COLOR]
maşallah olsun kuzuyaaaa
iiyiz tatlım sen nasılsn
hmm beğendiysen sorun yok o zaman
şeymacım benim 6. hafta başladı bulantılarım 18. haftaya kadr dewam etti çok kötüydü serumla beslendim 18. haftaya kadr umarım sizlerin olmaz çok kötü yaaaa
şeymacım benım bulantım çok az oldu yanı oda hıç yemeden kesılmedı 6.cı haftada falan bıraz etten tıksındım o da pışırmesınden ağır şeyler ınsanı bıraz etkılıyo yumurta et ağır kokuyo ınsana çok şukuro ara oldu ve gıttı şımdı hıç bulanmıyo umarım bulanmaz mıden fazla valla çok zor benım oyle olsa çok zorlanırdım yardıme decek bı allahın kulu yok çunku akraba olarak yınede hayırlısı olsun bebışın guzel guzel buyusun opuyorum onu:)
kızlar bu arad adun akşam çok moralım bozulmuştu ya 81 kg oldugum ıçınbu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım ve kılom 79 yanı aynı nası bı yedıysem bı gecede 2 kg bırden almışım gıttım yuruyuşumude yaptım geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?