2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

zehracım nasılsn tatlım dr işini ne yaptın bakem

napıyım canım dışarı gıttım geldım şımdı yemek yapıom aynı zamand aburaya bakıyom::)doktoru bayramdan sonra arıycam canım kontrollerım her ayın 27 sınde bende bayramda bursaya ıstanbula gıdıp gelcez gıdelım gelelım oyle arayayım dıyorum canım sen napıon bebiş napıyo benım bebegım çok sessız ya annesının yavrusu gıkını çıkarmıyo çocum doğunca çok yorucak galıba şımdıden ezıyet etmıyım dıyo

ewet tatlım çok çektim şimdi yiyebiliyorm ağlıyordum açım die bebişim gelişmek ona vbişe olcak die yesemde saniyesinde geri çıkıyodu bende çok dua ettim anneme çekim die ama olmadı babaanneme çekmişim sewmiyorm ya kendilerini ondan herhalde

bakıyorumda hamilelk depresyonuna girmişsn herşeyi bahane edip ağlıyordum bende ki hala öle yani saçma sapan şeyleri bahane edip ağlıyorm neyse sen takma hiç kimseyi we hiç birşeyi bezelyeni düşün sadece

ay cnm onu takma kafanaa
bende az önce bir ton ağladım
bıktım bu eşimin ailesinden ortak çalışmak aynı yerde ne zor ya
eltime bişiyler alınıyor bana yok benim ev küçük onun ev kocaman ama neymişş iyice büyüt:13:ceklermişş
yaaa nefret ediyorumm yapılan haksızlıklaraa
çok ağladımm
eşimee dedimmm hakkımı helal etmiyorum ailene dediimm
benim çocuğumda olucak onu düşünen yok dedimmm
oda sakin ol bebeğimize bişey olmasın dediii
çok kötü yaaa
nefretttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm hepsinden
beniii evlendiğimden beri üzdüünüz için ve
yaptıklarınız için sizii allaha havale ediyorummm
bebeğime yaklaştırmıyıcam sizi bencil insanlar
cahiller[/QUOTE]

ayyy canım çok uzuldum ya vallaha bırarada çalışmak bı arada oturmak hepsı çok zor gerçekten allah kolaylık versın canım sana hakkaten ınsan fıtıl olur ya ya ıkı tarafada eşıt yapın yada hıç yapmayın ee gelde moralın bozulmasın ınsan çocuğu olunca daha çok gelecekten kaygı duyuyo bışe olursa çocuğuma ne olcak dıe duşunuyo hep ınsan bende hep artık kendımden geçtım herşeyde ılk once çocuğu duşunuyorum.ahh velhasıl kelam allah kolaylık versın hayatım ama kenarda durup sessız kalma kocan soyleyemıyosa yerı geldıkçe sen soyle yoks abu ınsanlar çok yuze çıkıyolar ınsanı ezmeye çalışıyolar

hmm bende napim tatlım üst komşuya çıktım biraz oturdk şimdide geldim kara kara ne pişirsem die düşünüyorum bebiş de ne yapsın habire beni yoruyo durmuyo hiç teyzesi ne güsel senin ii günlerin sen bi kıpırdamaya başlasn diceksin ki keşke 3 aylık halindeki gibi olsa öle dursa keyfini çıkar şimdinin uyu rahat rahat doya doya bence
o zaman gezin öle arayın dr unuzu 27sinde falan gidiyosa her ay bende 14 gibi falan gidiyodum ama sanırım artık 2 haftada bir gitcez buarada dua ediyorum p.tesi olsn die kızımı görcem çünkü ben o kadr çok özledim ki onu

inşallah bayanseyma canım Allahın izniyle ikiside olucak inşallah

katılırım tabiki sohbetinize memnun olurum :)

bende teşekkür ederim iyi dileklerin için :)

Son düzenleme:

evet girdim daha çok çok erkenden
eşimin susmasına tahammül edemiyorum çok sessiz .....
bezelyemi asla ezdirmiyicem onlaraa
gerekirse herşeyden ödün veririm ama
bezelyem ve eşimden değil
çok sefiyorum çünkü onlarııııııııı

ayyy canım çok uzuldum ya vallaha bırarada çalışmak bı arada oturmak hepsı çok zor gerçekten allah kolaylık versın canım sana hakkaten ınsan fıtıl olur ya ya ıkı tarafada eşıt yapın yada hıç yapmayın ee gelde moralın bozulmasın ınsan çocuğu olunca daha çok gelecekten kaygı duyuyo bışe olursa çocuğuma ne olcak dıe duşunuyo hep ınsan bende hep artık kendımden geçtım herşeyde ılk once çocuğu duşunuyorum.ahh velhasıl kelam allah kolaylık versın hayatım ama kenarda durup sessız kalma kocan soyleyemıyosa yerı geldıkçe sen soyle yoks abu ınsanlar çok yuze çıkıyolar ınsanı ezmeye çalışıyolar[/QUOTE]

ay ben hep üzülüyorum beni fıtık ediyorlar
ama ben susmam merak etme
kendimi asla ezdirmedim şu zamana kadar
aksine konuştum ama
sadece benim konuşmamla olmuyor
eşiminde konuşması lazım
oda aksine bir sessiz anlatamam
bebeğimde yengeç burcu olucak babası gibii
amaa onu babasına değil kendime benzetmem lazım
ezdirtiyicem
yaa birde derlerki kaynanalar neden sevilmez
işte bu yüzden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoşgeldin canımmm:92:

tşk ederim canım hoşbuldum

hoşbuldum canım..amin tşk ederim.iyiyim canım iş ev bebek koşturup duuryom işte..

tşk ederim canım..harika haber bu.tebrik ederim tatlım hayırılısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına..

hıııım dimii
bide ilerki zamanlarda bide nefes almaktada zorluk çekiceğis sanırsam
allah kolaylık versin hepimize canlarımmm
havaa süper
insanın çok pis gezesi geliyor

iyiyis cnm bnmmmmmmm
sen nasılsınnnnn
iyi beselye teysesi
uslu uslu duruyor annesinin karnıkında
benim kuzum napiyor[/QUOTE]

aynennn öleyiz kuşumm rabbime binlerce şükürrr rabbim korusun bizi ve bebişlerimizii ayy eşimde diyoki pazartesi tekrar test yaptıralım mııı o benden beterrr

hoşgeldin tatlım ben görüyodum seni hep altta ama yazmadan okuyup gidiyodun ölece cok sevindim gelmene çok tesekkürler canım hadi darısıda sana olsun inşallahhhh
yok bebegem süperrr olmuş cok begendim ellerine saglık hemşocumm

ayy canım olur yaaa oda kilomu simdi siz beni görün 100 le dogurucammm

Son düzenleme:

ayy ne guzel bende çok ozledım bebışımı sız artık son zamanlar 15 gund ebı gıtcenız ohh sık sık gorursun bebışını ve bıgun gerçeğını gorcez ınşallah.bende kumpir yapcam patatesler pışıyo umarım becerırım beceremessem başka yemekte yok

:

ayy canım olur yaaa oda kilomu simdi siz beni görün 100 le dogurucammm [/QUOTE]

ayy 100 olmayalım kız doğurduktan sonra ne halt yerık bıde sezeryan falan olursa yandım ben zaten eşım benım moralımı bozdu ıyıden kılo aldın sarktın dıyeruyama bıle gırmıştı tabı o alınacağımı duşunmeden soyluyoda maalesef ben bayan alınganım artıkın

evet melike_ecesuu devamlı takip ediyorum topicinizi ama nasıl ne yazıcamı bilmiyordum bugün kendimi tanıtmak ve siz tatli anneler tebrik etmek istedim canım :78:

iyi dileklerin için çok sağol canım ayyy inşallah darısı başıma

Son düzenleme:

çok iyi yaptın tatlım benim her zaman buyur gel kafana bişi takılır sormak istersen yardımcı oluruz hep beraber kusum inşalahh bu güzel topigimiz sanada ugur getirir kusum banada dua et emi bebişim beni bırakmasınnnn

teşekkürler cnm:))))

aynennn öleyiz kuşumm rabbime binlerce şükürrr rabbim korusun bizi ve bebişlerimizii ayy eşimde diyoki pazartesi tekrar test yaptıralım mııı o benden beterrr

hoşgeldin tatlım ben görüyodum seni hep altta ama yazmadan okuyup gidiyodun ölece cok sevindim gelmene çok tesekkürler canım hadi darısıda sana olsun inşallahhhh

yok bebegem süperrr olmuş cok begendim ellerine saglık hemşocumm

ayy canım olur yaaa oda kilomu simdi siz beni görün 100 le dogurucammm [/QUOTE]

::)))))))))))))))))))))
amin cnm aminnnnnn

çok sağol canım benım tabiki gelirim seve seve sorularım olursada sorarım sizlere artıkın :) inşallah tatlım topiciniz banada uğur getirir :) elbette dua ederim sana hepinize ederim bebişleriniz hep sizinle sağlikli hayırlı evlatlarlar olurlar inşallah

Son düzenleme:

allah razı olsun kusummm bende sana dua ederim tatlım benim allah ne muradın varsa versin inşalahhhh

ay bugün neden böyle
solgun burası yahuuuu
nerelere kaçıverdiniz kızlar
yaşayan sinyali yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…