- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.721
zehracım nasılsn tatlım dr işini ne yaptın bakem
ay cnm hayırlısıyla evlenirsin merak etmee
hemencik geçiyor zaman
allah hayırlısıyla bebişte nasip etsin inş.
sende katıl arada sohbetimise teşekkürler cnm iyi dileklerin için:)
inş. olmas cnm çok çekmişsin yahuuu
iyi geçti bariii
inş. kötü olmas evett
iyi çok güzel cnm merak ediyorum benim şuan bişiyim yok
inş. anneme çekerimde zor geçmezz yaa
ay cnm onu takma kafanaa
bende az önce bir ton ağladım
bıktım bu eşimin ailesinden ortak çalışmak aynı yerde ne zor ya
eltime bişiyler alınıyor bana yok benim ev küçük onun ev kocaman ama neymişş iyice büyüt:13:ceklermişş
yaaa nefret ediyorumm yapılan haksızlıklaraa
çok ağladımm
eşimee dedimmm hakkımı helal etmiyorum ailene dediimm
benim çocuğumda olucak onu düşünen yok dedimmm
oda sakin ol bebeğimize bişey olmasın dediii
çok kötü yaaa
nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm hepsinden
beniii evlendiğimden beri üzdüünüz için ve
yaptıklarınız için sizii allaha havale ediyorummm
bebeğime yaklaştırmıyıcam sizi bencil insanlar
cahiller
napıyım canım dışarı gıttım geldım şımdı yemek yapıom aynı zamand aburaya bakıyom::)doktoru bayramdan sonra arıycam canım kontrollerım her ayın 27 sınde bende bayramda bursaya ıstanbula gıdıp gelcez gıdelım gelelım oyle arayayım dıyorum canım sen napıon bebiş napıyo benım bebegım çok sessız ya annesının yavrusu gıkını çıkarmıyo çocum doğunca çok yorucak galıba şımdıden ezıyet etmıyım dıyo
ewet tatlım çok çektim şimdi yiyebiliyorm ağlıyordum açım die bebişim gelişmek ona vbişe olcak die yesemde saniyesinde geri çıkıyodu bende çok dua ettim anneme çekim die ama olmadı babaanneme çekmişim sewmiyorm ya kendilerini ondan herhalde
bakıyorumda hamilelk depresyonuna girmişsn herşeyi bahane edip ağlıyordum bende ki hala öle yani saçma sapan şeyleri bahane edip ağlıyorm neyse sen takma hiç kimseyi we hiç birşeyi bezelyeni düşün sadece
ay cnm onu takma kafanaa
bende az önce bir ton ağladım
bıktım bu eşimin ailesinden ortak çalışmak aynı yerde ne zor ya
eltime bişiyler alınıyor bana yok benim ev küçük onun ev kocaman ama neymişş iyice büyüt:13:ceklermişş
yaaa nefret ediyorumm yapılan haksızlıklaraa
çok ağladımm
eşimee dedimmm hakkımı helal etmiyorum ailene dediimm
benim çocuğumda olucak onu düşünen yok dedimmm
oda sakin ol bebeğimize bişey olmasın dediii
çok kötü yaaa
nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm hepsinden
beniii evlendiğimden beri üzdüünüz için ve
yaptıklarınız için sizii allaha havale ediyorummm
bebeğime yaklaştırmıyıcam sizi bencil insanlar
cahiller
inşallah bayanseyma canım Allahın izniyle ikiside olucak inşallah
katılırım tabiki sohbetinize memnun olurum :)
bende teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
hoşgeldin canımmm:92:
walla tatlım uyumak kadr güsel bişe war mı bende çok uyumak istiyorum gözlerim acıyo ama çok yarım yamalak uyuyorum uyuduğum uykudan hiçbişe anlamıyorum
1. çok uyumak kıza işaretmiş die duydum ben
2. nden ise hormonlar değişiyo wücudun ihtiyaçları artıyo o yüzdende wücut dha fazla uykuya ihtiyaç duyuyo
unutkanlık bendede war tatlım oluyo dikkat dağınıklığı falanda oluyo
sana bi öneri ya bi not yaz buzdolabının ya da sürekli görebileceğin bi yere as o notu ya da tlfuna alarm olarak kaydet alarm sana hatırlatsn teknolojidende faydalanmak lazım demi bende unutuyordm senin gibi tlf alarmını kurdum ondan sonrada unutmamaya başladım zaten
bebişin içinde kıpırdamaya başladığı zaman daha ii aanlayacaksn hamilelği inan o hissettiriyo zaten anne ben burdayım die sen unutsanda o unuturmaz kendini içini ferah tut tatlım
h.geldin tatlım topiğimize rabbim oğluşunuda sana bağışlasın inşallah
nasılsn neler yapıyosn
inş. inş. bebemmmmmmmmmmm
evt güzel ama benim huysuz eşim
çok asabi nedendir bilmem
sinir ediyor bana mutluluğumu tattırmadı sağolsun
sevgili anasını
aldı
defoldu gittiler
doktor randevusu varmışta
ı
ne anlatıyım
çok güsel daha minişçik cnm çüçücük yaaaa
güzel herşey yolunda eşim iyice çocuklaştıı
saçma salak
bağırıyor
çocuklaştı
derdi ne çözmüş değilim halaa
hşg. aramızda cnmmmmmmm
ben sana haberimi veriyim bende
bugün doktordan geldim tam
3 haftalık hamileyim
allah oğluşunu bağışlasın cnmm
yormamaya çalışıyorum cnm
şimdilik yapıyorum
yapamassam bakalım ozaman ne olur
ay cnm yaa
çok şükür bişi yok daha
bende
midesi bulanan varmı kızlar
aranızda
ZEHRA VE SHEKER mide bulantısı ne zaman başlar
siz yaşadınızmı
ay cnm doğru dion neler çektik biz onları yapana kadar
yahalılarım krem çok kirleniyor açık renk nekdar dikkat etsende
silicektim
şimdi
kaynanam sakın silme dedi ben silerim diye ay nasıl yaptırcam ben ona
olmas diom yine
iddia ediyor
halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanamıyorum melikem yaa
hamilemiyis biz yaaaaa
ay beselyem benimm
ayy canım bende çok çabuk yoruluyorum normalmış hamılelıkte bende daha utu yapcam evı supurdum mutfagı topladım oyy ütü ütü
hoşgeldin tatlım ben görüyodum seni hep altta ama yazmadan okuyup gidiyodun ölece cok sevindim gelmene çok tesekkürler canım hadi darısıda sana olsun inşallahhhhselam topicin güzel anne adayları :80:
hepinizi öncelikle tebrik etmek istiyorum Allah bi yastıkta kocatsın ve bebişlerinizi analı babalı büyütsün inşallah
biz sevdiceğimle Allahın izniyle 2011 yaz sonuna doğru isteme sözümüz ve nişanımız olucak 2012de de düğünümüz olucak inşallah
sizin topici devamlı takıp ediyorum vallah çok seviniyorum adınıza bende anne olmayı çok istiyorum şimdi sevdiceğimle evli olsaydık karnımda bebişim olsaydı ayyy ne hoş olurdu inşallah gelicek bu zamanlarda
kendinize ve meleklerinze iyi bakın tatlı anneler
yok bebegem süperrr olmuş cok begendim ellerine saglık hemşocummii tatlım sen öle dewam et olur mu
maşallah olsun kuzuyaaaa
iiyiz tatlım sen nasılsn
hmm beğendiysen sorun yok o zaman
şeymacım benim 6. hafta başladı bulantılarım 18. haftaya kadr dewam etti çok kötüydü serumla beslendim 18. haftaya kadr umarım sizlerin olmaz çok kötü yaaaa
kızlar bu arad adun akşam çok moralım bozulmuştu ya 81 kg oldugum ıçınbu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım ve kılom 79 yanı aynı nası bı yedıysem bı gecede 2 kg bırden almışım gıttım yuruyuşumude yaptım geldım
hayırlı akşamlarrrrr canlarrrrr naber nasılsınızzz bakalımmm
iyiyim bacım sen napan
hmm bende napim tatlım üst komşuya çıktım biraz oturdk şimdide geldim kara kara ne pişirsem die düşünüyorum bebiş de ne yapsın habire beni yoruyo durmuyo hiç teyzesi ne güsel senin ii günlerin sen bi kıpırdamaya başlasn diceksin ki keşke 3 aylık halindeki gibi olsa öle dursa keyfini çıkar şimdinin uyu rahat rahat doya doya bence
o zaman gezin öle arayın dr unuzu 27sinde falan gidiyosa her ay bende 14 gibi falan gidiyodum ama sanırım artık 2 haftada bir gitcez buarada dua ediyorum p.tesi olsn die kızımı görcem çünkü ben o kadr çok özledim ki onu
evet melike_ecesuu devamlı takip ediyorum topicinizi ama nasıl ne yazıcamı bilmiyordum bugün kendimi tanıtmak ve siz tatli anneler tebrik etmek istedim canım :78:
iyi dileklerin için çok sağol canım ayyy inşallah darısı başıma
tşk ederim canım hoşbuldum
hoşbuldum canım..amin tşk ederim.iyiyim canım iş ev bebek koşturup duuryom işte..
tşk ederim canım..harika haber bu.tebrik ederim tatlım hayırılısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına..
hıııım dimii
bide ilerki zamanlarda bide nefes almaktada zorluk çekiceğis sanırsam
allah kolaylık versin hepimize canlarımmm
havaa süper
insanın çok pis gezesi geliyor
iyiyis cnm bnmmmmmmm
sen nasılsınnnnn
iyi beselye teysesi
uslu uslu duruyor annesinin karnıkında
benim kuzum napiyor
çok iyi yaptın tatlım benim her zaman buyur gel kafana bişi takılır sormak istersen yardımcı oluruz hep beraber kusum inşalahh bu güzel topigimiz sanada ugur getirir kusum banada dua et emi bebişim beni bırakmasınnnn
çok sağol canım benım tabiki gelirim seve seve sorularım olursada sorarım sizlere artıkın :) inşallah tatlım topiciniz banada uğur getirir :) elbette dua ederim sana hepinize ederim bebişleriniz hep sizinle sağlikli hayırlı evlatlarlar olurlar inşallah
allah razı olsun kusummm bende sana dua ederim tatlım benim allah ne muradın varsa versin inşalahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?