2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Slm zehra nasılsın cnm ne yaptın bitti mi temizlik bakalım

napıyım canım ıyıyım ayy adam gıbı bı temızlık yapamadım hemen yoruluyom bıd ebel ağrım çıktı resmen kıtlenıyom çok yorulunca hamılelıkte olurmuş zaten bayramda evde olmıycazda maksat adet yerını bulsundu ama yapamadım ya napalım sağlık olsun sen neler yapıyosun canım

iii cnm işteyim 9 gün tatil gelsin diye bekliyorum
yarım saat sonra paydos olacak işte başka neler yapıyon cnm
bezelyen daha küçük ama etkileri başlamıştır artık sana allah sizi korusun cnm benim

oooo 9 gün tatil iyi valla :13:
iii cnm yoruluyorum çapuk ya
birde çok acıkıyorum
daha az önce yedim ama
eşim diyor ki:içinde canavarmı var senin
çok şikşo galiba benimki kıslar yiyo bitiriyor annesinin midesindekileri
bana birşey bırakmıyor

canım biz 15 gün oldu başlayalı sonra adet oldum işte belki aceleciyim biraz ama bana 1 sene olmus gibi geliyor

:))))))))))senide anlıyorum ama ben bayağı uzun zamandır uğraşıyosun zannettim canım :)takma kafana olur inşallah bende 4 aydır uğraşıyorum sayılır.doktora falan gittin mi canım?kontrol oldun mu hiç?

:))))))))))senide anlıyorum ama ben bayağı uzun zamandır uğraşıyosun zannettim canım :)takma kafana olur inşallah bende 4 aydır uğraşıyorum sayılır.doktora falan gittin mi canım?kontrol oldun mu hiç?

cocuk için gitmedim ama yakın zamanda smear testi ultrason falan kist için yapıldı şükür birsey cıkmadı cocuk için nasıl bir tedavi gerekir hamile kalmadan önce biliyormusun

cocuk için gitmedim ama yakın zamanda smear testi ultrason falan kist için yapıldı şükür birsey cıkmadı cocuk için nasıl bir tedavi gerekir hamile kalmadan önce biliyormusun

benim de bildiğim doktora gidiyosun o seni yönlendiriyo da sende hormon testi istiyo aç karnına kan veriyosun orda senin değerlerin çıkıyo prolaktinin tsh değerlerine bakılıyo mesela bende prolaktin çıktı süt hormon değerim fazlaydı ona göre bir hap verdi doktorum bende onu içitim.yani bir kan testiyle değerlerine bakıyolar canım.çünkü önemli şeyler bunlar bir prolaktin çocuk olmasını engelliyor malesef.sen biraz daha bekle bir kaç ay sonra gidersin anlatırsın durumunu doktorun seni yönlendirir hormon testi ister sende yaptırırsın.ama ben sabırsızım dersen eğer ki öylesin galiba:)))doktoruna anlat durumunu sana yaptıracağın testleri yazsın bitanem

SEVERHAN yumurtlama kişiden kişiye değişiyo ama tahmini olar hesaplarsak 21 kasımdan itibaren sen çalışmalara başla adet döneminin 12.gününden itibaren yani.gerçi bu ay ben hızlı gittim 10.gün yumurtam büyümüştü.

bende bayramdan sonra bir gitsem mi ki diyorum ama doktorlarda deneyin olmasa gelin diyor ya ondan da gitmek istemiyorum olmassa 1 2 ay denerim sonra gideriz canım verdiğin bilgler için saol tatlım insallah steyen herkeze versin Allahım aratmasın

selam kızlar pek giremiyorum buraya işlerim yoğun bugün doğum öncesi raporumu aldım yarında geleceğim sonra ev hanımlığına terfih edeceğim

benim yaşım 24
22 de evlendim 23 de hamile kaldım 24 de anne olacağım inşallah

hosgeldn cnm ayyy Allah kucagına almayı nasip etsn eline ayagına kavustursun zahmetsizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…