- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.821
eminecim sen hangisinden aldın? folic plus ise hamilelikte günde 3, planlarken günde 1 içiliyor. bana iki doktor da 1 tane iç hamile kalırsan 3 e çıkarıcaz demişti.
selammm kızlarrrrrrr :79:
merhaba kızlllaaaaaar bende geldim.folic için verdiğiniz bilgiler için çook teşekkürler gece yatarken üç tane birden içiliyomuş hadi bakalım hayırlısı olsun.nasılsınız bakalım tpiğin güzel anneleri?
ya ben doktora gittim
doktorum 50 gün öncesiii kanım düşük çıktığı
için folbiol verdi
iyiki vermiş
oysaki bu salak doktoruma kontrole gittiğimde
bebek istediğimi söylemiştim
bana ne folbiol al dedi ne başka
bişiy
iyiki almışımmm demekki ben başlamışım 2 hafta sonra hamiş kalmışım
ayrıca günde 3 çok değilmi kızlarrr
ben günde bir alıyorum sabah tok
ayrıca doktorumda hamileyim diye
yine devam etmememi
ve günde bir almamı söyledii
teyseleri bis dışarı çıkıcesssss
geldiğimizde görüşürüssss
:))))))))
ne bileyim sanki çok yürürsem düşüverecekmiş gibi :)cnmmmmmmmmmmm
hşg. nerdesin sen nekadar kaldı adetinee
çık gez hiç bişiy olmaz
bisde babasından para alıp dışarı çıkceğis t
alışveriş yapıces birascıkın:)
banada gece yatarken 3 tane birden verdi.ben hamile değilim tabi araştırdım gebelik planlıyanlarda gün de 3 tane içiyomuş zaten bir an inanamadım 3 tane birden içilmesine ama doğruymuş.sen kan testini yaptırsana ya senin günün geçmedimi canım?
ya ben doktora gittim
doktorum 50 gün öncesiii kanım düşük çıktığı
için folbiol verdi
iyiki vermiş
oysaki bu salak doktoruma kontrole gittiğimde
bebek istediğimi söylemiştim
bana ne folbiol al dedi ne başka
bişiy
iyiki almışımmm demekki ben başlamışım 2 hafta sonra hamiş kalmışım
ayrıca günde 3 çok değilmi kızlarrr
ben günde bir alıyorum sabah tok
ayrıca doktorumda hamileyim diye
yine devam etmememi
ve günde bir almamı söyledii
folbiol günde bir tane içiliyo canım folic plus daha düşük olduğu için 3 tane içiliyo günde.görüşürüz canım dikkat et kendine çooook öptük seni:13:
hoşbuldum şeker ehh işte sen nasılsın?slm tatlım h.geldin nasılsn
h.geldin biz iiyiz sen nasılsn bekem
tatlım folbiolle folic plus dozaj olark aynı diil o yüzden folic plus 3 tane folbiol 1 tane alınıyo ii gezin azcık bakem darısı benim başıma memlekete bi gidim hiç durmadn gezcem walla
ne bileyim sanki çok yürürsem düşüverecekmiş gibi :)
bebeğe mi bişeyler alcan kendine mi?
bebeğe alma uğursuzlukolur derler.
yok geçmedi canım daha 13ünü bekliyorum ben.
doktorum ctesi gel demişti.
hoşbuldum şeker ehh işte sen nasılsın?
amin canım. senin ne zamandı günün?e az kalmış hayatım bişey kalmamıi inşallah Rabbim sanada bu ay bir bebek nasip eder.sonrada bana inşallah.
ne bileyim vesvese alıp götürüyür beni. bide bu ay olmasını çok istiyorum özel sebeplerim var. bakalım :18:iiyim bende sıkıldım ewde oturmaktan bi an önce hafta sonu gelsin die dua ediyorum
tatlım çok sıkma kendini normal hayatını yaşa yürümekten bebek düşmez bunu sende biliyosun endişelenme rahat ol rabbim hakkında hayırlısını wersn sakin ol olur mu
amin canım. senin ne zamandı günün
canım ben aşılama yaptırdım bu ay ama dandirikten çünkü eşimin sperm testi yapılmadı spermler yıkanıp iyileri seçilmeden öylesine bir aşılama ama Rabbim den umut keslimez.bana daha çoooooook var 25 inde belli olucak inşallah güzel haberler veririm sizlere.banada dua edin neolur
amin canım. senin ne zamandı günün
canım ben aşılama yaptırdım bu ay ama dandirikten çünkü eşimin sperm testi yapılmadı spermler yıkanıp iyileri seçilmeden öylesine bir aşılama ama Rabbim den umut keslimez.bana daha çoooooook var 25 inde belli olucak inşallah güzel haberler veririm sizlere.banada dua edin neolur
öylemi, ederim canım tabiki şimdi namaz kılcam ederim.
ne bileyim vesvese alıp götürüyür beni. bide bu ay olmasını çok istiyorum özel sebeplerim var. bakalım :18:
sen ne zaman öğrenmiştin mutlu haberi? eşine nasıl söyledin?
slm sekerlerrrrrrrrrrrr
bunalım takılıyorum. temizlik yapmam lazım belki hamileyimdir diye korkuyorum yapamıyorum :) alışverişe çıkmam lazım kendimi yormayayım diye çıkamıyorum :) ne olduğu belli olsa da artık offffff
melikecim muhabbetinizi bölüyorum ama senin kan değerin kaç çıkmıştı, 2 günde bir tekrar mı edilecek? nasıl oluyor?
iyiyiz canım hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah yarasınnn bebegemeeemerhaba kızlllaaaaaar bende geldim.folic için verdiğiniz bilgiler için çook teşekkürler gece yatarken üç tane birden içiliyomuş hadi bakalım hayırlısı olsun.nasılsınız bakalım tpiğin güzel anneleri?
selam kızlar nasılsınız
kızlar dün gelemedim ne güzel muhabbet etmişsiniz cok olmus tabi okuyamadım ya kızlar dün adet oldum moralim sıfır
slm canım nasılsın tatlım
çok şükür iyiyim tatlışım sen napıyon nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?