2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

eminecim sen hangisinden aldın? folic plus ise hamilelikte günde 3, planlarken günde 1 içiliyor. bana iki doktor da 1 tane iç hamile kalırsan 3 e çıkarıcaz demişti.

banada gece yatarken 3 tane birden verdi.ben hamile değilim tabi araştırdım gebelik planlıyanlarda gün de 3 tane içiyomuş zaten bir an inanamadım 3 tane birden içilmesine ama doğruymuş.sen kan testini yaptırsana ya senin günün geçmedimi canım?

ya ben doktora gittim
doktorum 50 gün öncesiii kanım düşük çıktığı
için folbiol verdi
iyiki vermiş
oysaki bu salak doktoruma kontrole gittiğimde
bebek istediğimi söylemiştim
bana ne folbiol al dedi ne başka
bişiy
iyiki almışımmm demekki ben başlamışım 2 hafta sonra hamiş kalmışım
ayrıca günde 3 çok değilmi kızlarrr
ben günde bir alıyorum sabah tok
ayrıca doktorumda hamileyim diye
yine devam etmememi
ve günde bir almamı söyledii

teyseleri bis dışarı çıkıcesssss
geldiğimizde görüşürüssss
:))))))))

selammm kızlarrrrrrr :79:

slm tatlım h.geldin nasılsn

h.geldin biz iiyiz sen nasılsn bekem

tatlım folbiolle folic plus dozaj olark aynı diil o yüzden folic plus 3 tane folbiol 1 tane alınıyo ii gezin azcık bakem darısı benim başıma memlekete bi gidim hiç durmadn gezcem walla

cnmmmmmmmmmmm
hşg. nerdesin sen nekadar kaldı adetinee
çık gez hiç bişiy olmaz
bisde babasından para alıp dışarı çıkceğis t
alışveriş yapıces birascıkın:)
ne bileyim sanki çok yürürsem düşüverecekmiş gibi :)
bebeğe mi bişeyler alcan kendine mi?
bebeğe alma uğursuzlukolur derler.

yok geçmedi canım daha 13ünü bekliyorum ben.
doktorum ctesi gel demişti.

e az kalmış hayatım bişey kalmamıi inşallah Rabbim sanada bu ay bir bebek nasip eder.sonrada bana inşallah.

hoşbuldum şeker ehh işte sen nasılsın?

iiyim bende sıkıldım ewde oturmaktan bi an önce hafta sonu gelsin die dua ediyorum
tatlım çok sıkma kendini normal hayatını yaşa yürümekten bebek düşmez bunu sende biliyosun endişelenme rahat ol rabbim hakkında hayırlısını wersn sakin ol olur mu

e az kalmış hayatım bişey kalmamıi inşallah Rabbim sanada bu ay bir bebek nasip eder.sonrada bana inşallah.
amin canım. senin ne zamandı günün?

ne bileyim vesvese alıp götürüyür beni. bide bu ay olmasını çok istiyorum özel sebeplerim var. bakalım :18:

sen ne zaman öğrenmiştin mutlu haberi? eşine nasıl söyledin?

ne bileyim vesvese alıp götürüyür beni. bide bu ay olmasını çok istiyorum özel sebeplerim var. bakalım :18:

sen ne zaman öğrenmiştin mutlu haberi? eşine nasıl söyledin?

tatlım olur inş ama çok strese girme emin ol dha kötü oluyo öle pozitif düşün hep olur mu rabbimdende hayırlısını dile hep

ben tam doğum günümde yaptım testi benim için en güsel doğum günü hediyesiydi anlayacağın bi ay öncede günüm geçmişti test yapmıştm çıkmamıştı ama çok ağlamıştım eşimde kızdı bi daha test yapmicaksın die ilk defa yapmıştm zaten ondada negatifti 1 ay sonra yine 9 gün geçti günüm eşime sölemedn test yaptım sabahın 5buçuğunda eşim urfada çalışıyodu ben k.walidemlerde kalıyodum kimseye sölemedn yaptım testi 5 dk geçmek bilmedi ama çok güseldi pozitifti elim ayağım tutmuyodu ne yapcağımı bilemedm eşim hala uyuyodu zorla 6buçuğa kadar bekledm hemen aradım kimse duymasn diede kapımı kapattm eşime dedim bişe sölicem am kızma söle dedi zaten bişe olmasa sen bu saatte kalkmazsn dedi ben test yaptım dedim we başladım ağlamayaeşim kızıyo tabi ben sana yapma demedimmi negatif çıktı işte nie beni dinlemiyosn falan dio sonra ben dedim ki aşkım ben hamileyim bebişimiz olacak inanmadı bildiğim tüm yeminleri ettirdi bana çok komikti yaaaa

Son düzenleme:

melikecim muhabbetinizi bölüyorum ama senin kan değerin kaç çıkmıştı, 2 günde bir tekrar mı edilecek? nasıl oluyor?

canımmm herkesinki degişiyo benimki 2 gün gecmişti 397 cıktı kuzuuu
iyiyiz canım hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah yarasınnn bebegemeee
selam kızlar nasılsınız

kızlar dün gelemedim ne güzel muhabbet etmişsiniz cok olmus tabi okuyamadım ya kızlar dün adet oldum moralim sıfır

hoşgeldin canım naber nasılsın bizde iyi çok şükür yaaaaa demee yaaa çok üzüldüm canım hayırlısı olsunnn napalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…