- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.881
melike şimdik ben 9 kasımda adet oldum ya yumurtlama günümü söylermisin hamile kalmak için en uygun gn hangisi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr defnemde hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
melike şimdik ben 9 kasımda adet oldum ya yumurtlama günümü söylermisin hamile kalmak için en uygun gn hangisi
Buarada kızlar kaç yaşındasınız???çok merak ettim ben:)topiğin güzel hamileleri sizlerede bu sorum
canım biz adetim biter bitmez başladık çalışmalara daha garanti oluyor
hosgeldn cnm ayyy Allah kucagına almayı nasip etsn eline ayagına kavustursun zahmetsizce
canım benim yaaaaaaaa kaderimiz aynı kuşum nasipte aynı zamanda doğum yapmakta varmış
herkese selam buarada kızlar
canım benim yaaaaaaaa kaderimiz aynı kuşum nasipte aynı zamanda doğum yapmakta varmış
bizde öyle yaparız da 21 e daha dikkat ederim canım
evet canım öyle yap biz adet bittikten sonra bir gün arayla yumurtlama günlerinde de hergün yaptık işi garantiye aldık
selam hosgeldinnnnnnnnn
efet yhaaaaa rabbime sükürler olsunnn ayyy kusum birbirimiz çok seviyoz yaaaaa ondan canommmmmm
selam canım hayırlı uğurlu olsun
evet canım öyle yap biz adet bittikten sonra bir gün arayla yumurtlama günlerinde de hergün yaptık işi garantiye aldık
canım 32 35 gün de oluyorum
hoşbulduk canımmmm
evet kuşum yaaaa Allah ayırmasın inşallahhhhh
sağol tatlişkom darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhh
o zaman kusummm sen ayın 23 de baslayın yani bu 3 gün öncesiiii oluyo kusummm gün aşırı olmak üzere muhtemelen ya 25 yada 27 sinde catlamış olur bu günlerde yogun ve düzenli sekilde calış bacım sonra yine devam et 29 1 ayın 3 de bırakırsın canım en son ok miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?