- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #2.921
ay ben gesmeyi çok sefiyordum
ama yahuu:))):13:
olsun bende nefes nefese geserimmm
artıkınn sonra yafrumdagezginci olsun dimi ama
ayy ben yemekteyızı ızlıyorum ve şu nur yerlıtaş nası bı kadın ya sınır ettı benı daha bıde yemek yapıcam ıyıden tembellerı oynuyom
kızçelerrrr siz devam edin benim kociş gelcek kalkıp yemek hazırlamam gerekkkk yine gelirimmm öptüm hepiciniziii güzel ve ugurlu topicigimizi boş bırakmayalımmm olurmuu size emanet hayırlı akşamlarrrrr
anacım sen bu gidişle yolda doğurursn zaten ya da bi kozmetik mağazasında:86::86:
kolyenin resmini koydunmu siteye bakemmi
kızçelerrrr siz devam edin benim kociş gelcek kalkıp yemek hazırlamam gerekkkk yine gelirimmm öptüm hepiciniziii güzel ve ugurlu topicigimizi boş bırakmayalımmm olurmuu size emanet hayırlı akşamlarrrrr
iyiyim tatlım temizlik falan aksam oldu dnlenmek için oturdum
bende işten çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz arkadaşlar hepinizi öpüyorum
bende dışarı çıkmaya çok erındıgım ıçın evdemı doğursam dıyom
tamam tatlım öptm sni afiyet olsn az ye buarada sanada hayırlı akşamlar fıstığım:80:
eline sağlık tatlım ii yapmışsn ama birden yorma kendini yawaş yawaş yap
ben c.tesi gelsin istiyorm ama c.tesi olmuyo bi türlü yaaaaa annemi ösledm bennnnn
gamze sen adanada idin dimi
yok canım yormuyorum yavas yavas yapıyorum
bende yemek yapacagım kızlarrrr byeeeeeeeeeee kib
bızde cumartesı gıtcez ama once kayınvaldemgıle gıtcez anneme kavuşmam bayramın ıkıncı gununu bulur oyy anammm anammm
yaşasınn komşum dolma getırdı ve yemek yapmam gerrek kalmadı çorbamı yapmıştım zatenbugun yemekten yırttım hıç yapasım yoktu zati
güle güle tatlım kolay gelsin afiyet bal şeker olsn buarada
ben bu konuda çok şanslıym sanırım annemle k.walidem yanyana oturuyo sürekli görebiliyorm annecmi
ayy alemsn yaaa dünde benim yapasım yoktu saolsn benimde komşum hem yemek hem çorba hem salata göndermişti sabah çıkıp bir sürü teşekkür ettim kadına:86::76:
anacım sen bu gidişle yolda doğurursn zaten ya da bi kozmetik mağazasında:86::86:
kolyenin resmini koydunmu siteye bakemmi
bende dışarı çıkmaya çok erındıgım ıçın evdemı doğursam dıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?