2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızçelerrrr siz devam edin benim kociş gelcek kalkıp yemek hazırlamam gerekkkk yine gelirimmm öptüm hepiciniziii güzel ve ugurlu topicigimizi boş bırakmayalımmm olurmuu size emanet hayırlı akşamlarrrrr

kızçelerrrr siz devam edin benim kociş gelcek kalkıp yemek hazırlamam gerekkkk yine gelirimmm öptüm hepiciniziii güzel ve ugurlu topicigimizi boş bırakmayalımmm olurmuu size emanet hayırlı akşamlarrrrr

tamam tatlım öptm sni afiyet olsn az ye buarada sanada hayırlı akşamlar fıstığım:80:

iyiyim tatlım temizlik falan aksam oldu dnlenmek için oturdum

eline sağlık tatlım ii yapmışsn ama birden yorma kendini yawaş yawaş yap

ben c.tesi gelsin istiyorm ama c.tesi olmuyo bi türlü yaaaaa annemi ösledm bennnnn

kızlaaaaaaaaaaaar bende çıkıyorum dükkana eşimin yanına gidicem kendinize ve bebeişlerinize çoooook iyi bakın hepinizi çooooooooook öptüm

bızde cumartesı gıtcez ama once kayınvaldemgıle gıtcez anneme kavuşmam bayramın ıkıncı gununu bulur oyy anammm anammm

yaşasınn komşum dolma getırdı ve yemek yapmam gerrek kalmadı çorbamı yapmıştım zaten bugun yemekten yırttım hıç yapasım yoktu zati

bende yemek yapacagım kızlarrrr byeeeeeeeeeee kib

güle güle tatlım kolay gelsin afiyet bal şeker olsn buarada

bızde cumartesı gıtcez ama once kayınvaldemgıle gıtcez anneme kavuşmam bayramın ıkıncı gununu bulur oyy anammm anammm

ben bu konuda çok şanslıym sanırım annemle k.walidem yanyana oturuyo sürekli görebiliyorm annecmi

yaşasınn komşum dolma getırdı ve yemek yapmam gerrek kalmadı çorbamı yapmıştım zaten bugun yemekten yırttım hıç yapasım yoktu zati

ayy alemsn yaaa dünde benim yapasım yoktu saolsn benimde komşum hem yemek hem çorba hem salata göndermişti sabah çıkıp bir sürü teşekkür ettim kadına:86::76:

güle güle tatlım kolay gelsin afiyet bal şeker olsn buarada

ben bu konuda çok şanslıym sanırım annemle k.walidem yanyana oturuyo sürekli görebiliyorm annecmi

voavv buyuk şans vallaha bızımkıler ayrı ıllerde olduğu ıçın bı oraya bı oraya.

ayy alemsn yaaa dünde benim yapasım yoktu saolsn benimde komşum hem yemek hem çorba hem salata göndermişti sabah çıkıp bir sürü teşekkür ettim kadına:86::76:

kız hamıleyız dıye bızı fena beslıyolar hep hamılemı kalsak nekomşucum saolsun yemeklerıde guzel oluyo doyuruyo benı

anacım sen bu gidişle yolda doğurursn zaten ya da bi kozmetik mağazasında:86::86:

kolyenin resmini koydunmu siteye bakemmi

evet yolda doğurceğim:)))))))hahaha

cnm yok topiğe aldıklarımı yarın eklemeyi düşünüyorum yarında
çıkcemde bişiler alırsam onçün hehehehe
üşeniom cnm
uykum gelio sankim de oyyyyyy

bende dışarı çıkmaya çok erındıgım ıçın evdemı doğursam dıyom

çık çık kıs bebek olunca çıkamassın baq:

nası görünüyorum kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…