2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

benim dr um en baştan beri tembihliyo çok yeme ekmek yok dikkat et en fazla 8 kilo dedi bakalım p.tesi ne dicek kiloma sende diikkat et sanırım sende benim gibi kilolu hamile kalmıştın demiiii

evet ama sen resmınde kılolu durmuyodun kaç kıloyla kaldınkı benım ggıttığım doktorların hıç bırı demedı boyum 172 kılom 77 dı accık ırı bı ınsanımdaben kendım dıkkat edıyom helekı doktorun bana verdığı beslenme lıstesını gorsen ben daha bu yedıklerımle onu nyarısını yıyom hepsını yesem çatlarım.

kızlar ticker ıma baktımda doğuma az kalmış yawww elim ayağıma dolaşıyo iice dün bi de doğum wideoları izledim dha çok korktum beaaa:83:

ayy korkma ben varım arkanda:))herkes nasıl doğuruyosa bende oyle doğururum dıye duşun.

bu arada az once burda deprem oldu bu bu akşam 3.cü ufak ufak ama en son 4.9 muş bızde 8.ci katta oturuyoz sallanıyoz bıraz hayırlısı olsun

hmm 73 ile hamiş kaldım boyumda 168 dr um saolsun eşimide tembihledi ama ben zaten ekmektn falan tiksindm meywe yiyorum bol bol sen dr u boşwer dikkat et gerçekten doğumdan sonra nasıl wercez bu kiloları bibe doğumdan 3 ay sonra benim görümcemn düğünü war ne kadr az kilo alırsam we ne kadr çabuk kilo werirsem o kadar ii

geçmiş olsun tatlım buarada kuzucunda sallanıyo o zman senle ne güsell gewezelik bi yana umarm bi dha olmaz

yaw ben diorum hepte bazen panik oluyorm yinede yaaa

Son düzenleme:

sağol canım evet kuzucum ve kocacığımla ılk depremımızdı:)valla çocuğu emzırırsek çabuk gıdıyomuş kılolar umarım sutumuz olur ben olmadı dıyetısyenede gıtmeyı duşunuyom.ama sen çok almamışın verırsın ınşallah bende bı 10 kıloyla bıtırsem super olurum.sen nası doğum duşunuyon normalmı

walla tatlım ben hem normal doğum düşünüyorum hem bebğimi emzirmek istiyorum allahım yardımcımz olsun yaaa

valla kızlar kg dan bahsetmısınız.dıkkat edın fazla almayın.ben yırmı kg aldım.hala sekız kılo cepte malesef.oglum on aylık suanda.stum azdı mama verdım emzırmeye devam ettı ama.daha gecen ay adet oldum ıns verecegım kıloları.normal dogum yaptım gobek de var.bnm oglum cok yaramaz uyumuyor pek.kızlar ınsallah bol bol sutunuz olur,zıra mama coook pahalı kırk tl aptamıl.oda en fazla sekız gun fln gıdıyor.pozıtıf dusunun sutunuz olsun...normal dogum zor evet ama sadece bırgun zorlanacaksınız,ztn guzel seyınız kucagınıza gelınce unutacaksıbız herseyı.bana sehır daha bırguzel gorunmustu o gece...hepınıze hayırlı ve kolay dogumlar dıluyorum...bol sutlu ve mutlu gunlere

melıke ecesu hamıle ımıssın lcnm hayırlı ugurlu olsun cnm allah gonlune gore versın....severhan cnm uzulme sakın vardır rabbımon bır bıldıgı.kızlar bebek ıcın acele etmeyın.gezın tozun romantızm yapın zıra guzel seyınızı kucagınıza alınca bunlaara vakıt olmuyor bır sure.genelde bebek uyusa da azcık uyusam moduma gecılıyor...ben ıkı sene sonra yaptım bılerek kı ıyıkı rabbım banabıze melegımı kucuk asjımızı bıze verdı...evımıze senlık oldu evımıze...rabbım butun meleklerı korusun....ama kucuk bır melegın anne dıye aglaması korkunca sarılması gordıgunde anne baabayı cıglık atması paja bıcılemezzz...butun yaramazlıklarına deger.allah gonlunuze gore versın....

merhabaaa kızlaaarrr
akşam hemencik çıktım eşim geldi morali bozuktu biraz
bende dedimm
çıkım netten bariiiiiii
SHEKERİMMMMMMMMMMMM cnm bnmmm geçmiş olsun
deprem olmuş inş. çok korkmamışsınızdırr:18:
allah bir daha vermesinn
ayrıca eşimin arkadaşının durum çok karışık
kız nişanlı ve nişanlısı askerde
kaçtığı çocukta yakın tanıdığı
ve üsttelik evlenmişler :26:
kız ben görüşmek istemiyorum demiş ailemlee
abiside
kızın abisi acaba zorlamı oldu diye çıldırıyormuş
bana bir söylesin
öldürücemm
onları demişşş
amaa kız ailesiyle
görüşmek istememiş
kızın nişanlısı
askerden geliyormuş cmartesi
ve bu işin altında bir bit yeniği var
biz çok iyiydik hergün konuşuyorduk
diyormuşş
allah kolaylık versin ailesine kısaca
bakalım olayın altından ne çıkacakkk
gizlenenler var sanki hadi hayırlısııı

bugün halılarımı silcek kayınvalidem
erkenden
kalktım
gelmedi oda daha yaaa:44:
off uykumus var bisimmm

kayınvalidem gelirse hemen çıkarım kuşlar haberiniz ola
nete kıllanıyorda
neti aldın bana gelmiyorsun diyor

günaydın canım wayyy be ne kaynanalar var maşallah nazar değmesin benimki kendi halılarını sildirmeye çalışır elinden gelse

günaydın kızlar
hoşgeldin defhne bebeğin hayırlı uğurlu olsun cnm
bütün kızlara nasılsın kızlar iii misiniz neler yapıyorsunuz bakalım
öptümm sizleri
hayırlı cumalar herkeze

kızlar gündemden düştüm sizi çoook özledim. yeni gelenler olmuş hoş gelmişler. deprem lafı duydum sankim, yeğenimi ürkütmeyin sıkı tutunsun:)

grip oluyorum bi an önce atlatmam lazım ne yapayım sizce?

rüyamda bebişlerimiz bi arada oyun oynuyodu :118: çok ciciklerdi, Sheker'im senin bebek çok hareketliydi yav :)

afiyet olsun tatlım yarasın sana da bebişine de
çok tesekkürler fıstıgım benimmm
saol tatlım benim zaten bu aralar pek bişi canım istemiyoo dün dedim ya peyniri makarna yaptım hiç ekmek yok makarna pilav yerken bacım bende dikkat ediyom bende iri duruyom kiloulu durmuyom 82 kiloyla hamile kaldık bakalım boyumda 172 suanda midem alt üst sanki kilo vericem gibiii bende ilk 4 ay dikkat edeyim diyom kilo almıyım diye
çok tesekkürler bitanem benimmm aminnnn tatlım aminnnnn
hepinize günaydın arkadaşlarrrrr cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhh
günaydın kuzuuuuu aminnn bacımm aminnnnnnnnn
günaydın kızlar
hoşgeldin defhne bebeğin hayırlı uğurlu olsun cnm
bütün kızlara nasılsın kızlar iii misiniz neler yapıyorsunuz bakalım
öptümm sizleri
hayırlı cumalar herkeze

sanada sekerim naber nasılsınnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…