2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

selam kızlar valla ancak gelebildim öglen temizliğe başladık yemek falan derken ancak oldu nasılsınız bakem neler yaptınız

hoşgeldin canım naer nasılsın kuzu kolay gelsinnnn
iyi geceler kızlar, yeni gelenler hoşgelmiş. ikizleri mıncırdım :)

hamilenin duası kabul olur derler, bebiş sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum hep, size de... pes etmek yok inşallah kızlar

bende dua ediyorum inanınki canlarrr hatta bu akşam topikte birisi daha kızlar hamileyimmm diye yazıyodu ya hayır olsun inşallahhhh haydi canlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
canım benim samimiyetin için allah razı olsun bende sizleri çok özledim şükür kavuştukinşllh canım sen Allaha sıgın kendini ferah tut güzel geçicek günlerin inşllh

inşallahhh canım inşallahhh hayırlısıyla rabbim sizlerede nasip etsinnnnnn

----------BAHAR---------cnm kuşuna üzüldüm yahu
bendede var ismi çapkın
çok fena pislik
al sende bitane daha boşver çok sıkma canını
kuşun canı özgürlük istiyormuş demekki:)

pazarları hiç sevmiyorum
eşim çalışıyor
topikte
kismeler yok
gel bebim bisde yatalım

yaptım canım tek çizgi ayrıca kırmızı kartı da yedim
hayırlısı böyleymiş napalım..
hayırlı bayramlar eğer giremezsem bi daha

olsun canım daha yolun başındayız Rabbim onun saatini biliyor sana kafan takma diycem ama biliyorum takıcaksın hepimiz öyleyiz ama unutmamak lazım her kışın sonu bahardır umudumuzu yetirmiycez canım öpüyorum seni sanada hayırlı bayramlar tatlım

ben,m eşimde görevdeseymacım az önce markete gittik komsumla belim agrıdı yine yaaa bende uzanayım cıkımda görüşürüz kuzusumm öptümmm ikinizideee bebegemmm

cnm bnmmmmmmmm
napıosunn beller ağrımaya başladı sende
bendede tiksinmeler
nasıl gidiyor cnm
offf 2-3 saattir net yoktu uyu uyu şişdik yahu:89:

ye iç yat bacımm az önce işte yürüdüm belim agrısından öldüm noluyo yaaaaaa analmıyomkiiii

allah allah neden okadar ağrıyorki anlamadım cnm
sendede belki karın ağrısı yerine belin ağrıyor adet zamanını bi 10 gün geçene
kadar karnım ağardı benimde
olamadıkya adet ondan
her ayda olurmuş
eğer sendede adet zamanı bel
ağrısı oluyorduysa eğer
ondan kaynaklanıyor olabilir tatlımmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…