- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.361
iyiyim canım dinleniyorum. midem filan bulanıyor baya. bayram ve et kokusu sarstı bni hala toparlayamadım.
Kızlarrr nasılsınız bakalım ben bu ayda saf dışı kaldım regl oldum malesef(herşeyin hayırlısı,Rabbim ne zaman isterse
kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalım.bebeişler nasıl?ben regl oldum bu ayda suya düştü artık başka bahara diyorum.rabbim ne zaman isterse o zaman olucak
hı senı etkıledı demek canım bende belkı bulandırır mıdemı dedım ama bışe olmadı çok şukur bızım kurbanımız ve kayınvaldemın kurbanı ellerımden optu allahtan bulanmadı o zaman kım yapardı bılmıyom:)allah kolaylık versın mıde bulantsı çok zor canım
hoşgeldın canım ben ıyıyım sen nasılsın hayırlısı olsun canım doğru duşunuyosun vardır onunda bı zamanı
ben tabi biraz kötüyüm etkisinden çıkamadım dahabakalım yarın hormon testlerim falan var sil baştan herşey anlıycağın canım
KIZLARRRRRRR ben biraz siteden uzak kalıcam çok araştırıyorum çok kafama takıyorum birazda böyle deneyeyim diye düşündüm çok sık girmiycem kendimi tutcam başka şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıcam kendinize ççççççççççooooooooook dikkat edin arada gelip hatrınızı sorarım bebişlerinizede dikkat edin hepinizi çoook öptüm.görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın
abowwwwww:18:
benim duyduk cnmm atışını çok süperdii
nasıl yaniiiiiiiiii
ne çapuk anladı ikiz olucağını cnmm
yoksa şakamı yaptııı
ben sormadım amaaa yaaa( 30:
13 aralıkta tekrar gidicem senin ?????
ayy canım hayırlı olsun gerçekten başka bı duygu o an bızım ılk oldugu ıçın heralde ınsana çok farklı gelıyo bende çok farklı hıssetmıştım çok gulmuştum gulmekten ağlayabılırdım yani:)bebişler hayırlısıyla gelsınler bıze bızde onumuzdekı gunlerde babamızın boş bı gununu bulabılırsek gıdıp cınsıyetımızı oğrenıp kontrole gırcez bebışı gorcez çok heycanlı:)ınşallahhh kucağımıza alırık bebışlerımızı:)
hoşbulduk canım ınşallah duzelır ya.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ıkızmı çok heycan verıcı melıke hayırlısı olsun tabı varmıkı hıç aılede ıkız hadı bakalım hayırlısı.
kızlar h.geldiniz hepiniz
zehracım nasılsn tatil nasıldı
seymam sakin ol bi bu ne telaş cinsiyeti öğrenmene dha war senin kalp atışı duyduğuna göre we dr sölemediğine bebk tek tatlım ikiz deil
buarada bende kızımı ilk gördüğümde senin gibi olmuştm gözlerim dolmuştu ağlamamıştm ama
bende unutuyorm dr a gdince soracaklarımı olmadı kağıda yaz gidince sorarsn tek tek
buarada kalp atışlarını duyduğunuza göre bebişin 6 haftadan büyük
melikem gözün aydın tatlım
hadi hayırlısı bakalım allah gönlüne göre werir inş
melike
nereye
kayboldu yahu
bi dokordan geldiğini
yazdı
kayıplara karıştıııııı.......
huhuuuuuuuuuuuuu
kısss kutlamamı yapıon partimi var evde yoksa:)))
bizide unutmaaa
pasta yap gelcesss
baq:=)))
bayanlar------
doktor kaçıncı aydan sonra testler istemeye başlıyor
testler yapılıyormuş
selam güzeller nasılsınız?
c.tesi günü doktora gittim meleğim 1.2 cm miş :) 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. siz de ne var ne yok?
Kızlarrr nasılsınız bakalım ben bu ayda saf dışı kaldım regl oldum malesef(herşeyin hayırlısı,Rabbim ne zaman isterse
kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalım.bebeişler nasıl?ben regl oldum bu ayda suya düştü artık başka bahara diyorum.rabbim ne zaman isterse o zaman olucak
tatlım 14. haftadan sonra başlar testler falan
bıdahakı gıttığınde yapar muhtemelen canım sonra 3.cü ayda ıkılı test yaptılar bana sanırım bu gıttığımdede
3lü test yapılır kız sen bu sabırsızlıkla napcan bılmıyom:)))
senı en meraklı anne seçıyorum:))))
ayy bendekı tek problem şu anda nasıl doğurcam
en çok doğurmaktan ve nasıl doğuracağımdan korkuyorum
allahımm kolaylık ver yarabbı aminnnn
KIZLARRRRRRR ben biraz siteden uzak kalıcam çok araştırıyorum çok kafama takıyorum birazda böyle deneyeyim diye düşündüm çok sık girmiycem kendimi tutcam başka şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıcam kendinize ççççççççççooooooooook dikkat edin arada gelip hatrınızı sorarım bebişlerinizede dikkat edin hepinizi çoook öptüm.görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın
ay kuzu dügüne gittik geldik misafirimde vardı anca simdik geldim kısss siz gelin yeterkiiiii ben size neler yaparım nelerrrrrrrrr
abooooo nettin gooo
hehehehehe:)))))
sağol cnmm
ay cnm ben doğumdan pek korkmuyorum şimcilik tabi:)
doğum nasıl oluyor
videoları bile
izlemiyorum korkarım dieee
ay korkutma yahuuu
(((
evettttt
yılın ennn meraklı araştırmacı annesi
şeymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))99
hehehe
cnm bnmm üzüldüm amaa
kafanaa takmaa
taktıkça olmaz inankii
rabbim hayırlı zamanda
versin öyle dua
ett
cnm en doğru kararı vermişsin bende
denedim bunu
siteden uzak durmak inanki işe yaradı
umarım kafan dağılırrr
seni seviyorus
dikkat et kendinee cnm bnmmmm
aeol
ooooooo
yeni anneyede bakın siz
hiç biyerdende geri kalmasmışş
oh ohh
yorma yeğenimii
bozuşurus heee
oynamadın dimi düğündeee
kıss yeğenimin başını döndürme bak
mideni bulandırır ona göre hehehe:)
yok kuzumm yokk oynatmadı babamız arkadsla eşide vardı kızıı durmadı fazla kalamadıkk geldikkk kusum yemek yedik az da sarkı söledik)
ohhhhhhh
iyi yapmış babanıs size:))))
ne kötüyüm dimii:)))
çok uykum geldi bayanlar yarında eşim evde fazla giremeyebilirim
ben ufaktan kaçtım
iyi geceler hepinize
kendinise ve yafrularınıza iyi bakınız efem
ca
ceyli
cala
culada
cambılleyli
cap
cup
diyerekten
günü
kapatmış
bulunuyorum
:=============)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?