2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiyim canım dinleniyorum. midem filan bulanıyor baya. bayram ve et kokusu sarstı bni hala toparlayamadım.

hı senı etkıledı demek canım bende belkı bulandırır mıdemı dedım ama bışe olmadı çok şukur bızım kurbanımız ve kayınvaldemın kurbanı ellerımden optu allahtan bulanmadı o zaman kım yapardı bılmıyom:)allah kolaylık versın mıde bulantsı çok zor canım

Kızlarrr nasılsınız bakalım ben bu ayda saf dışı kaldım regl oldum malesef(herşeyin hayırlısı,Rabbim ne zaman isterse

hoşgeldın canım ben ıyıyım sen nasılsın hayırlısı olsun canım doğru duşunuyosun vardır onunda bı zamanı

ben tabi biraz kötüyüm etkisinden çıkamadım dahabakalım yarın hormon testlerim falan var sil baştan herşey anlıycağın canım

kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalım.bebeişler nasıl?ben regl oldum bu ayda suya düştü artık başka bahara diyorum.rabbim ne zaman isterse o zaman olucak

cnm benim üzülme inşaAllah olacak elbette...

oh :) valla ben bi kilo verdim o gün :)

ben tabi biraz kötüyüm etkisinden çıkamadım dahabakalım yarın hormon testlerim falan var sil baştan herşey anlıycağın canım

kuzum Allah yardımcın olsun. kafana takmamaya gayret et.. başka uğraşlar bul kendine. üzme kendini olur mu?

KIZLARRRRRRR ben biraz siteden uzak kalıcam çok araştırıyorum çok kafama takıyorum birazda böyle deneyeyim diye düşündüm çok sık girmiycem kendimi tutcam başka şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıcam kendinize ççççççççççooooooooook dikkat edin arada gelip hatrınızı sorarım bebişlerinizede dikkat edin hepinizi çoook öptüm.görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın

canım haklısın belki iyi gelir sana da, dediğin gibi arada bir haberdar et bizi sende...

Duamda olacaksın. öptüm.

saol bacım valla bilmiomki hakkımızda hayırlısı olsun güzel rabbim nasıl nasip ederse öle artık kusummm)

çok soal kuzuu valla canım bi tek eşimin annesinin teyzesinin oglunun var okadar))) belli degil kusumm daha zaten belki dedi hakkımızda hayırlısı olsunnn

çok soal bitanem benim sen napıyon nasılsın kusummmm

melike
nereye
kayboldu yahu
bi dokordan geldiğini
yazdı
kayıplara karıştıııııı.......
huhuuuuuuuuuuuuu
kısss kutlamamı yapıon partimi var evde yoksa:)))
bizide unutmaaa
pasta yap gelcesss
baq:=)))

ay kuzu dügüne gittik geldik misafirimde vardı anca simdik geldim kısss siz gelin yeterkiiiii ben size neler yaparım nelerrrrrrrrr

selam güzeller nasılsınız?

c.tesi günü doktora gittim meleğim 1.2 cm miş :) 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. siz de ne var ne yok?

slm kusumm benimkide 1.54 cmmiş sükürler olsun rabbime keseyi gördük geldik iki hafta sonra gel kalp atsını dinleyelim dedi bu arada aynı gitcez kuzuuu hakkımızda hayırlısı olsun bakalımmm)) bebişlerimiz ve biz rabbime emanetizzz

Kızlarrr nasılsınız bakalım ben bu ayda saf dışı kaldım regl oldum malesef(herşeyin hayırlısı,Rabbim ne zaman isterse

ahh cnım benim cok üzüldüm canım yaa hakkında hayırlısı olsun herseyde varmış bir hayır kuzum dualarım seninlee inşallah gelir hemnececik meleginnnn
kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalım.bebeişler nasıl?ben regl oldum bu ayda suya düştü artık başka bahara diyorum.rabbim ne zaman isterse o zaman olucak

olur kuzum olur ben hissed,yom gelecek melekleriniz sizinde inşallahhhh en hayırlıs zamandaaaa

tatlım 14. haftadan sonra başlar testler falan

abooooo nettin gooo
hehehehehe:)))))
sağol cnmm

ay cnm ben doğumdan pek korkmuyorum şimcilik tabi:)
doğum nasıl oluyor
videoları bile
izlemiyorum korkarım dieee
ay korkutma yahuuu
(((
evettttt
yılın ennn meraklı araştırmacı annesi
şeymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))99
hehehe

cnm bnmm üzüldüm amaa
kafanaa takmaa
taktıkça olmaz inankii
rabbim hayırlı zamanda
versin öyle dua
ett

cnm en doğru kararı vermişsin bende
denedim bunu
siteden uzak durmak inanki işe yaradı
umarım kafan dağılırrr
seni seviyorus
dikkat et kendinee cnm bnmmmm
aeol

ay kuzu dügüne gittik geldik misafirimde vardı anca simdik geldim kısss siz gelin yeterkiiiii ben size neler yaparım nelerrrrrrrrr

ooooooo
yeni anneyede bakın siz
hiç biyerdende geri kalmasmışş
oh ohh
yorma yeğenimii
bozuşurus heee
oynamadın dimi düğündeee
kıss yeğenimin başını döndürme bak
mideni bulandırır ona göre hehehe:)

tamam canım sen dinen ama bizide unutma sakın emiii bidenemm rabbime emanet ol canımın içiii

yok kuzumm yokk oynatmadı babamız arkadsla eşide vardı kızıı durmadı fazla kalamadıkk geldikkk kusum yemek yedik az da sarkı söledik )

yok kuzumm yokk oynatmadı babamız arkadsla eşide vardı kızıı durmadı fazla kalamadıkk geldikkk kusum yemek yedik az da sarkı söledik )

ohhhhhhh
iyi yapmış babanıs size:))))
ne kötüyüm dimii:)))
çok uykum geldi bayanlar yarında eşim evde fazla giremeyebilirim
ben ufaktan kaçtım
iyi geceler hepinize
kendinise ve yafrularınıza iyi bakınız efem
ca
ceyli
cala
culada
cambılleyli
cap
cup
diyerekten
günü
kapatmış
bulunuyorum
:=============)))))

seni gidi seniiii hadi iyi geceler meleginle sana guzummm benimmm rabbime emanet olun tatlı rüyalarrrrrrrrr)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…