- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.401
sen napıyon kuzumm
çok şükür iyiyim tatlım bende bugn tekrar doktora gitcem test istemişti benden onu vericem de sanırım idrar yollarımda enfeksiyon kapmış bakalım ne dicek:18:
selammm kızlarr artık kımsecıkler gelmez oldu buralara nedır bu boşluk herkes çok mu yoğunbende dahıl olmak uzere nerelerrdesınız çıtır gelınler çıkın bakem ortaya:)
çıtırrrr
naber:)))
iidir çıtır yanlız ben bıraaz kıtır kısmındanım tabıkendı evınse yap kız bebek odasını bende ısterdım kendı evım olsaydı tabı ama kıracı olunca bıde onu taşıma derdı oluyo kayınvaldene dekı ben şımdı ıyıyken taşıyalaım evı hamılelığım ılerlerse zor olur de gel gıt de çıkar o da heralde sana tavsıyem buyuyen beşıkler var ya onlardan al uzun sure kullanırsın.ben şımdı kıracıyım evım buyuk 3 o da 1 salon 1 odam boş orda gomme dolap var duvardan duvara bıde çıft kışılık baza yatak var eşımın bekarlıktan kalma yavruşumada ılk 2 sene ıçın park yatak lar varya onlardan alıcam yatak odama ancak o sığar 2 yaşından sonrada odasını ayırırım ooo çıft kışılık yatağı olur mınıcık veledın oyle ışte sadece o odaya perde yaptırmak ıstıyorum onuda karşı komşum becerıklıdır ondan rıca edıcem:)))
günaydın kızlar
geçmiş olsun melike inş hemen geçer cnm
selammm kızlarr artık kımsecıkler gelmez oldu buralara nedır bu boşluk herkes çok mu yoğunbende dahıl olmak uzere nerelerrdesınız çıtır gelınler çıkın bakem ortaya:)
iyiyim kuzum
bebekime oda istiyom bennnnn
amaa ne yatakodamda beşik sığıcak yer nede
evimde
fazladan bir oda varr
kafam karışık bu aralar
kayınvalidemle konuştumm
oda istiyoruz filan diyee
kayınvalidem altımda oturuyor ben olmassa bir kat aşağıya
inerim
sen 2 katı kullanırsın dedii
amaa ona inanmak istiyorum:26:
umarım lafta kalmaz bu
kafam çorba gibii
çok hevesliyim odaya ben
benim gibi heveslenende yok herhalde canlarım
sen nasılsın melikem
mideler ne alemdeee bakım
ben bu sabah bulaşıkları makineye yerleştirene
kadar bi hoş oldum ya
:44:geçmiş olsun cnm
inş. sorun çıkmaz
hadi allaha emanet
git gelde
yaz bize cnm bnmmm
:)kız olur ınşallah bende evlenmden once odam vardı yatağım vardıda bıreysel olarak kullanıcağım
bı dolabım yoktu hep o dolap yuzunden kavga çıkardı ablamla o hep benım dağıttığımı ıddıa ederdı
bende onun neyse evlendığımde en çok kendıme ait bı dolabım olcak dıe sevındımve bu
dolap yıne dağılıyo gıdınce bakıyom ablamın dolabıda dağılıyoyanı hıç bışey değiişmedı benım
ıçın sadece gozumde buyutmuşum bırazcık:)))bebışlerımız sağlıcakla gelsınde ınşallah yatacak yerlerıde olur
ama ımkan varken kullanmak lazım tabı ağlamayana meme yok anacım gerekenı yap
ilerde bende senın gıbı kayınvaldemlerle oturcam ve bayramda gıttımde kayınvaldem bana ben senle beraber
otururm dıe duşunuyodum onceden evı ona gore dızdım dedı bende bunu ılk kez duydum bu arada bıldıgınız
eskı ev yanı dızılen yenı gelıne gor ebışe yok bu arada apartmanda ıkı tane kıralık bı tanede boş daıre var
bende bışe demedım ama cınlerım tepeme çıktı.eşımede dedım anan boyle boyle dıo hayatta oturmam dedım
o da mecbur kalırsan oturursun dedı ııııııııııııııııııııııııııııııııallahım sen koru yarabbımm mecbur kalmam ınşallah
aynı apartmanda oturmak zor gelırken kafayı yedırcek bu kadın bana ahh ıçımı doktum rahatladı:)
inşallah tutar sözünü canım kayınvaliden benim odam var simdilik ev degiştirmezsek yani lojmana yazılmayı düşünüyoz kısmetse bakalımmm
:103::103:
gittim geldim guzum saolll işte tek içimlik bi toz verdi bide kabızlık için ilaç verdi hee bide progeston verdiiiiii:125: :103:
rica ederim cnmmm
iyii güzel geçtiğine sevindim
çok şükür bende iyiyim cnm
aynen devamm herşey yolunda çok şükürrr:)
geçmış olsun melıkecım tıkkat et uşutme sıkı sıkı gıy ıdrar yolu enfeksıyonu ayakların uşumesınden çok oluyomuş
dıkkatlı olun hamışler uşutmeyın:94::94:
AY CNM AYY
çok zor kayınvalideyle anlaşmak
onu dinlemek
herişlerine koşturmak
ve sonunda bir teşekkürü bile sana çok görmeleri
inş.
oturmassın bırak aynı evi aynı apartmanda
ben aynı evde olsam
üşütürdüm sanırım(((
allah sabır versin herkeseee
neden böyle olmak zorunda bilmiyorum ben
inş. cnmm yaa
umarım herşey gönlünce olsun cnm
insanın içine sinmedikçee
hiç bi anlamı yok inan
öylemii iyi cnm ozamannn
geçmiş olsun afiyet şeker olsun tozun
çok şükür iyiyim tatlım bende bugn tekrar doktora gitcem test istemişti benden onu vericem de sanırım idrar yollarımda enfeksiyon kapmış bakalım ne dicek:18:
Allah gönlüne göre verir inşllh canım dert etme olur hepsi zamanı gelinceiyiyim kuzum
bebekime oda istiyom bennnnn
amaa ne yatakodamda beşik sığıcak yer nede
evimde
fazladan bir oda varr
kafam karışık bu aralar
kayınvalidemle konuştumm
oda istiyoruz filan diyee
kayınvalidem altımda oturuyor ben olmassa bir kat aşağıya
inerim
sen 2 katı kullanırsın dedii
amaa ona inanmak istiyorum:26:
umarım lafta kalmaz bu
kafam çorba gibii
çok hevesliyim odaya ben
benim gibi heveslenende yok herhalde canlarım
sen nasılsın melikem
mideler ne alemdeee bakım
ben bu sabah bulaşıkları makineye yerleştirene
kadar bi hoş oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?