- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.421
öyle mi hiç sorma canım ayaklarım suan da buzz zatiii geceleri cok üsüyorum ben yaaaa
evet canım kiracı olunca çok eşya olması dert bende kiradayım 3 oda bi salon bende çocuk olmadıgı için bi odayı şimdilik fazlalık odası olarak kullanıyoruız inşllh Allahım verirde bana ileride bebek odası olur orasıiidir çıtır yanlız ben bıraaz kıtır kısmındanım tabıkendı evınse yap kız bebek odasını bende ısterdım kendı evım olsaydı tabı ama kıracı olunca bıde onu taşıma derdı oluyo kayınvaldene dekı ben şımdı ıyıyken taşıyalaım evı hamılelığım ılerlerse zor olur de gel gıt de çıkar o da heralde sana tavsıyem buyuyen beşıkler var ya onlardan al uzun sure kullanırsın.ben şımdı kıracıyım evım buyuk 3 o da 1 salon 1 odam boş orda gomme dolap var duvardan duvara bıde çıft kışılık baza yatak var eşımın bekarlıktan kalma yavruşumada ılk 2 sene ıçın park yatak lar varya onlardan alıcam yatak odama ancak o sığar 2 yaşından sonrada odasını ayırırım ooo çıft kışılık yatağı olur mınıcık veledın oyle ışte sadece o odaya perde yaptırmak ıstıyorum onuda karşı komşum becerıklıdır ondan rıca edıcem:)))
Allah sanada güle güle oturmayı nasip etsin bebişinde güle güle otursuniidir çıtır yanlız ben bıraaz kıtır kısmındanım tabıkendı evınse yap kız bebek odasını bende ısterdım kendı evım olsaydı tabı ama kıracı olunca bıde onu taşıma derdı oluyo kayınvaldene dekı ben şımdı ıyıyken taşıyalaım evı hamılelığım ılerlerse zor olur de gel gıt de çıkar o da heralde sana tavsıyem buyuyen beşıkler var ya onlardan al uzun sure kullanırsın.ben şımdı kıracıyım evım buyuk 3 o da 1 salon 1 odam boş orda gomme dolap var duvardan duvara bıde çıft kışılık baza yatak var eşımın bekarlıktan kalma yavruşumada ılk 2 sene ıçın park yatak lar varya onlardan alıcam yatak odama ancak o sığar 2 yaşından sonrada odasını ayırırım ooo çıft kışılık yatağı olur mınıcık veledın oyle ışte sadece o odaya perde yaptırmak ıstıyorum onuda karşı komşum becerıklıdır ondan rıca edıcem:)))
sen nerelerdesin canım inşllh iyisindir
öyle mi hiç sorma canım ayaklarım suan da buzz zatiii geceleri cok üsüyorum ben yaaaa
Allah iyilik versin canım geçmiş olsun umarım iyisindir
canım dikkat et patik giy ayaklarına bende pek sevmem ama pekmez iç sulandırıp onada iyi diyolar
buralardayım canım aslında bugun hep burdaydım canım sıkıldı bayram hengamesınden sonra yanlız kaldım bugun yıneunutmuşum yanlızlığı sen neler yapıyosun baharcım.
ahh canım kıyamam malatyada soğuk olur çorap gıy patık gıy bıdaha çorap gıy:)kat kat gıy ıdrar yolu enfeksıyonu çok kotuymuş dıkkat ette geçsın hemen.
buralardayım canım aslında bugun hep burdaydım canım sıkıldı bayram hengamesınden sonra yanlız kaldım bugun yıneunutmuşum yanlızlığı sen neler yapıyosun baharcım.
ahh canım kıyamam malatyada soğuk olur çorap gıy patık gıy bıdaha çorap gıy:)kat kat gıy ıdrar yolu enfeksıyonu çok kotuymuş dıkkat ette geçsın hemen.
evet canım kiracı olunca çok eşya olması dert bende kiradayım 3 oda bi salon bende çocuk olmadıgı için bi odayı şimdilik fazlalık odası olarak kullanıyoruız inşllh Allahım verirde bana ileride bebek odası olur orası
Allah sanada güle güle oturmayı nasip etsin bebişinde güle güle otursun
giydim canım ama terlik giymeyi hiç sevmiyom işte aslından ondan kayıbım büyük eşimde gecen yıl bu sevimli terlikler oluyo ya ayaga giyiyosun ondan var ama giyen kimmm
tamam canım kuzu ben sıkılıyom yaa öle kalın seyler giyince ruhum daralıyo ince giyiniom
iyiyim kuzum çok şükür sen napıyon nasılsınnn[/QUOTiyi olmana sevindim canım bende iyiyim teşk ederim
ayy bende aynen oyleyım sana dıyorum da bazen unutuyom çorap gıymeyı komşu falan çalıyo kapıyı kız gıy ayağına çorap heryer taş dıyo kadınhaklıda çok şukur bışe olmadı daha dıkkaT etmeye çalışıyom şımdı artık bı arkadaşım demıştı bana hamıleyken oldu dıe dıkkat et dıye ordan aklımda kaldı
slm kızlar ben geldim muhabbet etmeye
nasılsın bahar cnm
aşkitom sen nasılsın cnm
rica ederim canıminşallah olur canım allah herkese ev sahıbı olmayı isteyen herkese nasıp etsın 2 goz olsun da kendı evımız olsun ınşalahhh.aminnn.aslında bebek odası alabılcek maddı gucum var ama ona vercem parayı kenara korumda belkı bı gun ev alırım umuduyla yaşıyorum:))çunku bıde taşınırken çocuk odası taşıma derdı olcak
haklısın canım ev sahibi olmak için işte çok fizuli harcamamak gerek inşllh tüm isteyen herkez ev sahibi olur inşllh hayalin gerçekleşir canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.canım teşekkur ederım
slm kızlar ben geldim muhabbet etmeye
nasılsın bahar cnm
aşkitom sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?