- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.441
teşkler canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun hoşgeldinslm kızlar nasılsınız
gecmıs bayramınız mubarek olsun
pek fazla gıremıyorum malum omer bey kuzuum cok yaramaz oldu
ıyısınızdır ınsallah
ayy bende aynen oyleyım sana dıyorum da bazen unutuyom çorap gıymeyı komşu falan çalıyo kapıyı kız gıy ayağına çorap heryer taş dıyo kadınhaklıda çok şukur bışe olmadı daha dıkkaT etmeye çalışıyom şımdı artık bı arkadaşım demıştı bana hamıleyken oldu dıe dıkkat et dıye ordan aklımda kaldı
canım haklısında büyükler boşuna demiyo ayagını sıcak tut terliksiz gezme diye bende tam tersi terliksiz gezemiyorumsen giy ayagına yinede öyle terliksiz olmaz
iyiyim kuzum çok şükür sen napıyon nasılsınnn[/QUOTiyi olmana sevindim canım bende iyiyim teşk ederim
çok saol baharcımm
bende melikeye diyorum ama bende bazen çorapsız geziyorum eşimde kızıyorama ayagımda terlik oluyor tabiki aslında ayakları sıcak tutmak gerekiyor:94:
kızlar kendinize iyi bakın çıkıyorum şimdilik yatsıyı kılıp yaprak dökümünü izlicem öptüm hepinizi iyigeceler:80:
tamam canım giyiyom artık hersey bebişim içinnnn
slm kızlar nasılsınız
gecmıs bayramınız mubarek olsun
pek fazla gıremıyorum malum omer bey kuzuum cok yaramaz oldu
ıyısınızdır ınsallah
allah kabul etsın.amin.sende kendıne ıyı bak canım.
kızlar zaten hamileyken sık sık idrar yolu enfeksiyonu olunuyormuş diye duydum
melike bir tane ilaç verdi dedin bende bir kere ondan kullandım hemen geçti
doktor bana bol bol su iç demişti cidden bol bol su içince işe yarıyor
kızlar kendinize iyi bakın çıkıyorum şimdilik yatsıyı kılıp yaprak dökümünü izlicem öptüm hepinizi iyigeceler:80:
evet tatlım kendin ve bebişin için iyi ol.Allaha emanet ol öptüm
evet canım az önce ebe komsum geldi oda söledi çok su iç ilacı içtikten sonra dedi tamam abla dedim umarım içerim anam on yıl susuz kalırmı bi insan işte o bennn
bak ışte fena su ıçıyorum ben en onemlı ozellığım:))gebelıktede gereklıymış kıız doğumdan sonrada sut olsun dıye çok su ıçmek lazımmış tam bana gore:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?