2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

cnm bnmmmhşg...
merak ettim seniii
midenmi bulanıyorrr:2:
neyse az kaldı cnm inş.. hayırlısıylaa doğumun gerçekleşirr
bebekin nasıl tatlım
gerçi dur bebekin demiyim kısar bana
ilkenin nasıl
annesini azcik üzüyo sanırım

ayy tuh dun kaçırmışım goruyonmu komşuya gıttıydım ne fena kaynanalar var oğlun ıstemış evlenmış
daha sana ne duşer.bende sesımı çıkarmıyom 1 saygımdan ıkı eşım uzulmesın dıye napıyım kım ne yaparsa kendıne.
ayy şeyma çok heycanlıydı bıde doktor dıyokı ben şımdı cınsıyetını gordum soylıyımmı sıze bıde ultrason cıhazından bı plazma
televızyona baglamışlar tam benım yattığım yerın karşısına bende bakıyom ama bışey anlayamıyom tabıben bı kız bebek
goruyorum dedı bızede gosterdı ıkı uç kez baktı kesın kız dedı

canımm dıkkatlı ol bende merak ettım senı acaba naptı dıye doğum yapıncada çok geçmeden yaz ımkanın olursa
ıkıncı kızda benden gelıyo gamze ılkem hanıma arkıdeş ınşallah sağlıcakal gelır bebışlerımız

ayyy canım benim aman kendine cok ii bak olurmuuu inşallah bebişinde saglıcakla gelirr allah kurtarsın kusumm

saol tatlım bulanmaki ne bulanma öldürüyo beni ayakta durunca daha kötü oluyorm yatıyorum o yüzden sürekli bi de sancım war işte ara ara
inş merakla beklemekteyim karışık karışık rüyalar görüyorum allahım izin werirse ayın 18nde memlekete gidicem ondan sonrada beklicez artık yaramaz kızım ne zamn gelirse
ilkem de ii sanırım teyzesi en son arife günü gördük kendilerini ama artık hiç durmuyo öle sertki hareketleri anlatamam sarsıyo beni resmen

sen nasılsn bebişin nasıl

saol canım benim doğum yapınca yazabilirmiym bilmiyorum kayınwalidemlerde pc yok annemlere geçebilirsem arada o zamn yazabilirm kısa kısa sanırım
ii hadi gözün aydın ben sana demiştm ama kız olcek die gelsn bakalım kızıma arkadaş senin adına çok sewindm tatlım inş ben bi atlattsaydm sağ salim artık iice zorlanmaya başladım ben çünkü bel ağrıları falan bitmk bilmiyo

ayyy canım benim aman kendine cok ii bak olurmuuu inşallah bebişinde saglıcakla gelirr allah kurtarsın kusumm

çok saol fıstığım rabbim hepimizin yardımcısı olsun buarada bol bol uyuyun olurmu ben şimdiden uykuya hasret kaldım çünkü

evet kaçırdın cnm

cnm bnm şuandada esra erolda yinee küçük bi kız kızmış 18 yaşında 2 evlilik yapmış
çocuğu varr
allahım neler oluyor yaaaa

ay valla çok heyecanlı bende görmek istiyorum biran evvel yafrumun cinsiyetini
ay annem seni çok seviyorum ben
allahım ayırmasın bizi babandan babanı bizden
ay sizide ayırmasın kıslarr
fasülyem benim yaaa

alah iyilik versin cnm allah kolaylık versin sanaa
yer onu teysesii
ay hadi hayırlısıyla olur cnm
son zamanları daha zordur öyle derler
allah yardımcın olsun seninnn
iyiyiz bizde cnm napalım otururyoruz yiyoruz içiyoruz
babamız yapıyor işleri
yemekleri bazen birlikte ev temizliyoruz
iyiki var ve yardımcı oluyor oda olmasa yanmıştım ben:26:

ayyy amin canm ya inş
oturun walla bu zamanlarınızın kıymetini bilin son dönem ne oturduğunzdan ne uyuduğunuzdan ne de yedğinizden bişey anlamıyosunuz
ayy benim eşimde garibim sabah 5te gidiyo sonra geliyo yemeği hazırlamama yardım ediyo içim acıyo kıyamıyorm ona hiç ben dolanıncada o bana kızıyo garibim ben sancılanırken o da benimle sancılanıyo

evt cnm haklısın iyki eşlerimiz var
yoksa yanmıştık herhalde

yok kusum bizzz sabah 7-8 dedmi uyanıyoz gecede 11-12 arası uyuyozzz

haydiiiiiiiiiiiiiiiiii 2009 gelinleriiii gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii filme daldınız sanırımm ben gibiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…