- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #3.601
iii ne olsun cnm ev ve iş arasında gidip geliyoz değişik birsey
yok cnm allaha şükür sağlığımız iii en önemlisi o zaten
sağlık olunca hersey oluyor
sen ne zaman gideceksin doktora cnm
ohh kız senınd egalıba kzın olcak gezdır dur onu vıtrın vıtrın baktırama tabı benım hıslerımede guven olmaz:))bebışı de kendınıde yorma uzat ayaklarını ızle esra erolu
evet canım herseyin bası saglıkk bende pazartesei gitcem inşallah canım kalp atışlarını dinlemeye rabbimin izniyle inşallahhh
slm sekerim naber nasılsınnn
slm kılzar ben geldim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinzi hepiniz
gamze sen nasılsın cnm iii miisn biraz daha
hamile arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik bakalım
hadi gelin konuşmaya 2009 gelinleri
slm gamze nasılsın cnm benim ilkem annem gelmesi yaklaşıyor
artık aceleci kız bir an önce annesini ve babasını görmek istiyor
acele etmiyo teyzesi ilkem beni korkutuyo sadece birazdn ii olduğundan emin olmak için dr a gitcez eşimi bekliyorm çoık korktum we çok ağladım sabahtan beri gülcancım yaaaa erken ya da geç farketmez sağlıkla doğsunda ilkemim ben başka bişe istemiyorm annelik çok farklı bir duyguymuş yaaa
Merhaba:)
Bende temmuz 2009 da evlendim.Ancak 1 yıl bile beraber yaşayamadan eşimin ailesi yüzünden şimdi boşanıyoruz
Benimle aynı dönemde evlenen arkadaşlarım şimdi hamile.Onlar bebiş beklerken bende mahkeme günü bekliyorum
merhaba kızlar;bende 2009 agustos geliniyim ve 2010 hazıran annesiyim rabbim herkeze hayırlı bir yuva nasip etsin inş.
ayyy cnm bnmmmmmm
birşey olmaz cnm yaa
sen içini rahat tut allah büyükk
kzlar bende 1 yıl oldu işte hala bebişim ol maadı rabim isteyen herkese nasipeder inaşllh öpüyorum sizleri melike ecesu canım bende doğudayım ben mardinliyim malatya yakın gel misafirim ol sana buraları gezdirelim
Bende temmuz 2009 da evlendim.Ancak 1 yıl bile beraber yaşayamadan eşimin ailesi yüzünden şimdi boşanıyoruz
Benimle aynı dönemde evlenen arkadaşlarım şimdi hamile.Onlar bebiş beklerken bende mahkeme günü bekliyorum
merhaba kızlar;bende 2009 agustos geliniyim ve 2010 hazıran annesiyim rabbim herkeze hayırlı bir yuva nasip etsin inş.
canım benim çok saol dr a gittik herşey normal kalp atışlarını dinleyince içim rahatladı eşek kzım ödümüü kopardı
ssen nasılsn fasulyen ne durumda
ay iyi iyi cnm aman birşey olmasın
iyiyiz bizde teysesii pek yemek yapamıyorum babamız yardımcı
sağolsun ondan
yemek yiyemiyorum pek
bakalım kilo vermişmiyim
doktora giidince bir tartılayım bakalım
[
[
ayyyyyyyyyyyyyyy
kızmı dedin sennnn cnmmm
ne diorsunnnnnnnn
ay inş. inş.:)
dinlendik cnm
esra erolu bugün izliyeceğimmm
taktım evlendirme programlarına şimdikteee
zuhal topaldeyimm
hadi inş. inş. cnm bizde aralık 13 te gidiceğiz
acaba ne görces bu sefer kalp atışlarını dinlemiştik
bakalım bu sefer neler oliicek
sen nasılsın cnm bnm
nasıl gidiyor bakalım
ii dielim ii olalım tatlım eşek kızım korkuttu beni bugün biraz sabahtan beri nerdeyse hiç kıpırdamadı yedğim çikolatanın haddi hesabı yok yani kıpırdasn die yeni yeni 1-2 wurdu kocacğım gelsin dr a gitcez kalp atışalrı için falan çok korktum anlatamam
siz nasılsn kontrole gitcekmişsnz hadi hayırlısı bakalım
kızımn beni korkutmasını saymazsk bugün dha iiyim önceye göre
sen nasılsn görüşemiyoruz bayağıdır
ben artık akşamları giremiyorum eşim ewde onunla zaman geçirmk istiyorum bol bol memlekete gidince özlicem zaten onu yeterince depolayım kocacığımı kendime die uğraşyom yani
kzlar bende 1 yıl oldu işte hala bebişim ol maadı rabim isteyen herkese nasipeder inaşllh öpüyorum sizleri melike ecesu canım bende doğudayım ben mardinliyim malatya yakın gel misafirim ol sana buraları gezdirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?