2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

slm bende 2009 nisan geliniyim :) bu yıl tayinciyiz. evlendiğimiz günden beri bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz.

slm canım hoşgeldin rabbim gönlüne göre versin inşallah sorma bizde tayinciydik doguya geldik malatyadayız eşim poliss ya sizZ??? nerdesiniz doguya mı geliceksiniz batıya mı???

yok be seyma geliyom ben hergün giriyom mutlaka
ama geldiğimde kimse olmuyor
hatta akşam eve gidince pc hemen açıyom bazen yatana kadar açık oluyor ama kimse gelmiyor
sen nasılsın cnm benim hamilelik nasıl gidiyor bakem

slm canım hoşgeldin rabbim gönlüne göre versin inşallah sorma bizde tayinciydik doguya geldik malatyadayız eşim poliss ya sizz??? Nerdesiniz doguya mı geliceksiniz batıya mı???

amin canım ayyy canım ben bi hata yapmışım. Sanki evleneli çok uzun zaman olmuş gibi geliyo o yüzden kendimi 2009 da evlenmiş gibi düşündüm. Ben 2010 nisan geliniyim. Farkedince kendime çok güldüm:) evt doğu ama hemde öyle böyle doğu diğil keşke malatya olsa. Malatya bizde doğu sayılmıyo bile. Eşim subay. Hayırlısı bekliyorz işte. Hayatımız beklemekle geçiyo. Tayin bekle bebek bekle vs... Hayırlısını versin rabbim.

hımm anladım cnm....
iyiyim cnm bende napıyım evde oturuyorus fasülyemle
bugünde babamıs evde tatiliz
gezemedim kötü oldum ondan
eve geldik dinlenmelerdeyiz

hımm anladım cnm....
iyiyim cnm bende napıyım evde oturuyorus fasülyemle
bugünde babamıs evde tatiliz
gezemedim kötü oldum ondan
eve geldik dinlenmelerdeyiz

ohh kız senınd egalıba kzın olcak gezdır dur onu vıtrın vıtrın baktırama tabı benım hıslerımede guven olmaz:))bebışı de kendınıde yorma uzat ayaklarını ızle esra erolu

hımm anladım canım olsun yinede buyur gel canım beklerim her zaman sohbet edelim olurmuuu

slm kılzar ben geldim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinzi hepiniz
gamze sen nasılsın cnm iii miisn biraz daha
hamile arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik bakalım
hadi gelin konuşmaya 2009 gelinleri

iii ne olsun cnm ev ve iş arasında gidip geliyoz değişik birsey
yok cnm allaha şükür sağlığımız iii en önemlisi o zaten
sağlık olunca hersey oluyor
sen ne zaman gideceksin doktora cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…