2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım sağol sizede geçmiş olsun tekrar.gripde çok zor oluyor ya.kış hemen bitse yaz gelse süper olur .topikde 3 hamile var bildigim bayanseyma katree sen aman canım sizler daha da dikkat edin.rabbim bol sağlık versin herkeze.

korkma veriliyor kilolar.ama sen yinede dikkat et canım

evet canım yaa ben çok çirkin olurum felan diye korkuyom kilo iyi bişi deilkii eşim sunu ye bunu ye cocuk büyüsün diyo duruyo bu 3 kiloyuda beyaz ekmege basladım ondan aldım inanki saglıcakla gelirinşallah kuzularımzı bizimde nolur dua et bize olurmu

melikem ben yatıorum yarın görüşürüz bitanem yeğenime dikkat ettt sende çok uykusuz kalma sağlıklı beslen cnm gerçekten senn adına acayip mutlu oldum hemile olduğunu duyduğumda yüzümde ki o anlık gülümsemeyi görmen lazımdı ailemden biri gbi sevindm inan cnm maşallah sana da yeğenime de

aynennnnn öle oluyon kuzummm oyy yerimben seniii yerr hadi darısıda san aolsun inşallahhh bitanem bende teyze olayım gariiiiiii yahuuu

teyze olman için önce evlenmen lazım askerlikte son 4.5 ay artık yaza nişan sonbahara düğün bi daha ki yaza da bebiş inii programa bak bende ki baya yoğun

allah razı olsun bitanem benim rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah tamam kusum bakarım dua et bize olurmu benimde dualrım hep seninle kusummm

teyze olman için önce evlenmen lazım askerlikte son 4.5 ay artık yaza nişan sonbahara düğün bi daha ki yaza da bebiş inii programa bak bende ki baya yoğun

inşallah oda olur tatlım benimm rabbim kavustursun inşallahhhhhhh hayırlısıyla sevdiceginleeee seniiiii :98:

sağol bitanem iii geceler dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…