- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.181
Erenden fırsat buldukça girmeye çalışırım :34
Ben kaçtım canım,biraz dinlenmem gerek,2 gündür uykusuzum:80:Sağlıcakla kalın...
iyiyiz teyzesi az bucuk kırgınlık var onuda atlatıcaz inşallah kusumm sende iyisin inşallahhh
Hoşgeldin canımm,bende yeni geldim gerçi
teysezi yer onu yerdikkat et kendine cnm benim geçmiş olsun... iyiyim bende Allaha şükür :)
allah iyilik versin kuzuşum benim bizde seni yerizz yarın görüşmek dilegiyle tatlışım allah rahatlık versin ii geceler tatlı rüyalarrrr
canım sağol sizede geçmiş olsun tekrar.gripde çok zor oluyor ya.kış hemen bitse yaz gelse süper olur .topikde 3 hamile var bildigim bayanseyma katree sen aman canım sizler daha da dikkat edin.rabbim bol sağlık versin herkeze.
korkma veriliyor kilolar.ama sen yinede dikkat et canım
hoşgeldin arkadaşımMerhaba herkese,
2009 da evlenenlerı davet etmıssınız, bende ıcap edeyım dedım
Herkese mutlu, huzur dolu yenı bır yıl dılerım...
senin oğlunla kızımın arasında 3 ay var.şimdi daha yaramazlardır sürekli takip etmek gerek:) gerçi benm kızım şimdi bile aşırı huysuz doğdugundan beri böyle.hoşgeldn bu aradaSelamlarrrr,bende 2009 Haziran geliniyim :86:
olsun ya maksat muhabbet.hoşgeldin.Allah hayırlı bir evlilik,iyi bir eş,hayırlı bir evlat nasip etsin tüm bekarlarımızabende geldim melikecim selam tatlı annişler anniş adayları beni sorarsanız henüz bekarım 2012 de evlenicem Rabbimin izniyle inşallah
amin cnm benim cümlemize yarın görüşmek üzere tatlı annişim sanada Allah rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar
slmmm herkeseee...
nasılsın melikecimmm??
Merhaba herkese,
2009 da evlenenlerı davet etmıssınız, bende ıcap edeyım dedım
Herkese mutlu, huzur dolu yenı bır yıl dılerım...
sağol laylaylommm...tşkr ederim
seninde bebişine geçmişler olsun rabbim şifa versin
o çüçük bunuku akmasın
maş....
çok tatlı görünüyor burdan
laylaylom dua edermisin bana bende kızım olmasını çok ama çooooook
istiyorum eşimde aynı şekilde ananemizde aynı şekilde
sağlıklı olsun ama kızım olmasını çok istiyorum
hoşgeldin arkadaşım
senin oğlunla kızımın arasında 3 ay var.şimdi daha yaramazlardır sürekli takip etmek gerek:) gerçi benm kızım şimdi bile aşırı huysuz doğdugundan beri böyle.hoşgeldn bu arada
olsun ya maksat muhabbet.hoşgeldin.Allah hayırlı bir evlilik,iyi bir eş,hayırlı bir evlat nasip etsin tüm bekarlarımıza
hoşgeldin arkadaşım
eda elefera hoşgeldiniz kızlar........
hoşgeldin canımm çok tesekkürler güzel dileklerin için inşallah canımm
Tesekkur ederım arkadaslar, hosbuldum (gercekten)
Ben pek tanımıyorum sızı, bu nedenle soru-cevap seklınde tanımama ızın verın.
Anne olan var mı aranızda yada aday?
Benım henuz ıkısı de yok ):
tabiki canım ne demek bende hamileyim çok istiyoduk 17.ci ayda geldi çok şükü tedaviyle melegim darısıda sana olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?