- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.101
iyi canım inşllh geçer oda.hadi hayırlısı Allah sag salim kurtarsın tüm hamileleri hastaları.yaprak dökümünü izledim çok agladım ya ben böle aglıcagımı tahmin etmedim.eşim bile şaşşaırdı moral verdi zavallımnebilim çoık etkilendim acı ölümler içinde bazı şeylaerin kalarak ölmek çok acı dizide olsa etkilendim valla.bende babamı 14 yaşımda kaybettim sanırım onunda etkisi çok oldu sinirim bozuldu herhalde Allahın emri ölüm hepimiz için ama acı ölümler göstermesin Allahım keşke finali böle bitmeseydi.ve Allah tüm sevdiklerimizi ailemizi korusun inşllh ailemde uzak ya duygusallaştım bianda kızlar ya neyse sizler nasılsınız bakalım?
inşallah canım yaa rabbim kimseye böle acılar yasatmasın inşallahh yaa bende çok üzüldüm o bölümdeeee
amin canım amin Allhım tüm iyi niyetli insanları korusun.dizide olsa insan etkileniyo canım ya gerçek hayat gibi yokmu sanki böle vardır çok acı şeyler bir ailenin dagılıp parçlalanması ali rıza bdey çok çekti dizide olsa adam gün yüzü görmedi bende çok duygusalım etkileniyorum işte melikecim napim bu gecde kolay uyuyacagımı sanmıyorumneyse sende çok takma kafana hamilesin sonuçta dikkat et canım kendine bebişine
naberiyonus kıslar
ay bis çok yorulduk bugün
ev süpür sil banyo temisle
toz al
ay bir kzıım olsada azcık yardım etse annişinee
naberiyonus kıslar
ay bis çok yorulduk bugün
ev süpür sil banyo temisle
toz al
ay bir kzıım olsada azcık yardım etse annişinee
slm şekerlerrrrrrrr:80:
bide kızım bugün beş aylık oldu teyzeleri maş bengime.
Selam kızlar nasılsınız?
Ben iyi sayılırım en azından içim rahatladı. Sabah kanamam vardı lekelenmeden biraz fazlaydı. çok korktum doktoru aradım gel hemen dedi. eşim de karşıdaydı aradım o da geldi. gittik bebeğimi gördüm...ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
çok korktum çünkü...
düşük tehlikesi için ilaç verdi yat dinlen dedi... bi an önce büyüse artık...
canım dikkat et kendine.Allah doğduğu günleri göstersin inşşhamd olsun ben hamilielik yaşadım sayılmaz.hiç bir hamile belirtisi olmadı bende.niye beliritis yok diyordum bende .arkadşaımdada vardı snedeki sorundan .ama doğumu yaptı çok sağlıklı bir bebişi oldu oda hap kullandı
canım benim gittim doktor çok iyi idi çok memnun kaldım ama malesef 6 aydan sonra gidemedim.pendikdeydi oda birz uzak kaldı.sen sormadan herşeyi söylüyordu.
çok haklısın canım yaa inanki bende kasıklarım agrıdı üzüldümm allahım kimseye böle acılar yasatmasın inşallahhh
slm seker naber nasılsın kolay gelsin kusum fazla yorma kendinii ayy sorma inşallah rabbim gönlümğze göre verir hayırlısıyla inşallahhhh
a.s canım kolay gelsin elinize saglıkinşllh ogünlerde gelir annesi büyürde sana yardımlar eder inşllh
slm kızlar nabersınız neler yapıyosunuz bakalım ben annemın yanına geldım rahat rahat
oturyom valla:)bebışımın randevusu vardı ona bı haft agecıktık ama umarım ıyıdır kızım
kızma cıcler aldım teyzelerı fıstığıma ve kendımede artık 5.5 aylık olduk pantalonlarıma
sığamıyodum kendıme hamış pantalonu vede hazır buraya gelmışken lohusa pijaması aldım:)
bol aışverışlı gunler oldu benım ıçın epeydır gıremıyodum geçmışte çok geçmış okuyamadım umarım
hepınız ıyısınızdır kızlar opuldunuzzz
hamile bayanlar inş Allah gönlünüze göre verir.bne kız istiyordum eşim erkek istiyordu.kızım oldu:))
ben 3 aylıkken öğrendim cinsiyetini sizin ne kadar var öğrenmenize
Selam kızlar nasılsınız?
Ben iyi sayılırım en azından içim rahatladı. Sabah kanamam vardı lekelenmeden biraz fazlaydı. çok korktum doktoru aradım gel hemen dedi. eşim de karşıdaydı aradım o da geldi. gittik bebeğimi gördüm...ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
çok korktum çünkü...
düşük tehlikesi için ilaç verdi yat dinlen dedi... bi an önce büyüse artık...
cnm bnmmmm nekadar korkmuşsun çok geçmiş olsunn
insan korkar tabi ama
dikkat ettt
kendinee doktorun dediklerini yap cnmcım
allaha emanet olll
benimde yarın randevum var bakalım 2li test vs. yapıcakk
saat 10da doktorda olmalıyım
herkes için allah hayırlı yazılar yazsınnn
amin
canım ben özel muyaneye gittim.medet yılmaz dı.ama gerçekden 30 tl normal özel hastaneye verceme 50 tl ona veririm hiç düşünmem o kadar ii idi.abartısız on beş dakka bebekle ilgili bilgi veriyordu.rahmin bebegi taşıyıp yaşımadından.parmaklarının cm ne kadar ölçüyordu.hangi hastanede canım ben pendikte oturuyorum. bölge hastanesine gidiyorum.
ii cnm bnm senden nbr ii valla arada yoruyorus işde napalım:)))
amin cnm bnmmm
oh ohh ne güsel göbüşte çıktı
kısda karnında ges dolaş al ne güzel yaa
allah bizede nasip etsin o zamanları
a ne hoş yaaa
eşimde bende kız istiyoruzz bakalım hayırlısı
benim 1 hafta sonra 3 ay olucakk
çok ama çoooooook merak eediyorummm cinsiyetiniii
sizinde bebeğinizi allah size bağışlasın
süper bir duygu olsa gerek
cnm bnmmmm nekadar korkmuşsun çok geçmiş olsunn
insan korkar tabi ama
dikkat ettt
kendinee doktorun dediklerini yap cnmcım
allaha emanet olll
benimde yarın randevum var bakalım 2li test vs. yapıcakk
saat 10da doktorda olmalıyım
herkes için allah hayırlı yazılar yazsınnn
amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?