2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

günaydın kızlar, nasılsınız?

biz daha anca kahvaltı ettik çay keyfi yapıyorum sizler napıyosunuz.

yeni arkadaşlar hoşgelmişler

Tesekkur ederım Katreee, hosbuldum.
Ben kahvaltımı erkenden yaptım, esım pazar gunlerı de calıstıgı ıcın erken yapıyoruz kahvaltımızı.
Onu ugurladıgımdan berı de, pc. nın basındayım.
Henuz olmayan bebegıme ısım arıyorum

oy :) inşaAllah fazla bekletmez meleğin seni.

Bende 12 haftalık hamileyim kız olcak gibi geliyor bende kara kara isim düşünüyorum, en iyisi erkenden bulmak çok iyi yapıyosun :)

Rabbım, hayırlı bır evlat olmasını nasıp etsın ınsallah.
Ve ınsallah Rabbım, dıleyen herkese nasıp eder.
Sormamda sakıncası yoksa, ne tedavısıydı bu?
Ve bebegın kız mı erkek mı?

cinsiyetimiz belli deil teyzesi amin tatlım benim bende yumurta tembelligi vardı klomen verdi doktorumuz kullandık babamızda varikosel ameliyatlıydı oda ilaç alıyodu çok şükür melegim geldi gercekten doktor da cok önemli ya ben bu doktoru cok ii arastırdım buldum gittim allah bin kere razı olsun paracı biride deil işinde bi numara biri rabbim herkese nasip etsin inşallahhh

oy :) inşaAllah fazla bekletmez meleğin seni.

Bende 12 haftalık hamileyim kız olcak gibi geliyor bende kara kara isim düşünüyorum, en iyisi erkenden bulmak çok iyi yapıyosun :)

Amın, ınsallah!
Bu ay cok fazla dusunmemeye karar verdım, bu nedenle gebelık forumlarını okumuyorum bıle
Ama yıne de tamamı ıle aklımdan cıkarmayı basaramıyorum.
Benım oglumun adı, daha bebek yapma kararı vermeden bellıydı
Sımdı kızıma ısım arıyorum
Aslında bılhassa ılk cocugun cınsıyetı onemlı degıl, yeterkı gelsın ve yeter kı saglıklı olsun.
Rabbım, gonlune gore versın ınsallah.

Hayırlı evlat olsun da, kız erkek fark etmıyor.
Rabbım, saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
Saglıgına ve dolayısı ıle bebegıne kavusmana senın adına sevındım.
Rabbım hep yanınızda olsun, ınsallah.

merhaba melikecim .msjını okudum.bakiyim dedim topiğe :))
nasılsın?

hoşgeldin fısıtıgım naber nasılsınnn

aynen katılıyorum canım nasıl olsa ikiside yok hakkımızda hayırlısı olsun ama insanın gönlünden de bişi geciyo engel olamıyosun

hoşgeldin fıstıgımm naber nasılsın

slm tatlım hoşgeldin naber nasılsın kusum bende iyiyim cok sükür
iyiyim kuşum bebiş napıyo :) bişi sorcam normal mi düşünüyorsun sezeryan mı?
ben doktoruma sorcaktım normal için sakınca olmadığını kaçıncı haftada öğrenirim diye ama kanamam olup acil gittiğim için soracaklarımı bile soramadım.

tabiki değil. aynen oğlumolursa ismi hazır ama kızım olursa ne koycam diyip duruyorum. bulurz inş. güzel bi isim...

Rabbim seninde gönlüne göre versin.

sağol canım iyim .temizlik yapıyodum ara verip kk ya girdim :))
neyse sonra uzun uzun uğrarım topikine..şimdi çıkmam gerek.öptüm kendine ve bebeşine iyi bak

allah nasip ederde bi aksilik cıkmazsa normal düşünüyorum canım cünkü polislik sınavına girmeyi düşünüyorum ya orda sezeryanla dogum istenmiyo

2011in en güzel annesi iiim sen nasılsın bakayım :79:

bende iyiyim cok sükür tatlışımm kahvaltımızı yaptık babamızda arabaya bakım yapmaya gitti aksam göreve gitcek yine yalnız kalıcam bu gece allahtan bebişim var karnımda da olsa yetiyo onun varlıgı ya rabbim isteyen herkese naip etsin inşallahhhh

sağol canım iyim .temizlik yapıyodum ara verip kk ya girdim :))
neyse sonra uzun uzun uğrarım topikine..şimdi çıkmam gerek.öptüm kendine ve bebeşine iyi bak

tamam kuzusum allah kolaylık versin fazla yorma kendini emi bitanem benimm çok öptük seni teyzesiii

polisti demi eşin cnm kız çok zor oluodur demi senn için :97::97: annen falan yakın mı sana ay ne çok soru sordum birden yaaaa tüh bana

polisti demi eşin cnm kız çok zor oluodur demi senn için :97::97: annen falan yakın mı sana ay ne çok soru sordum birden yaaaa tüh bana

evet kusumm poliss yaa sormaa biz dogu görevine geldik suanda malatyadayız mersindeyken anenm bana 45 dakikaydı adanadalar ya ama şimdi 7 saat kızkardeşim lise.2 de ya maşallah cokta güzel annem onu bırakıpta gelmez kusum anca bakalım somestirde gelicek oluyolar hiç sorma burnumda tütüyo canım geniş ailem benimmm

:84:
e ablasına çekmiştir kardeşinde çirkin olma ihtimali geçmez bile aklımda güzel meloşum

:84:

e ablasına çekmiştir kardeşinde çirkin olma ihtimali geçmez bile aklımda güzel meloşum

ayyy canım benim çok tesekkürler insanın kalbi güzelse ben yüzününde güzel olduguna inananlardanım rabbim huy güzelligi versin cemi cümlemize inşallah kuzusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…