2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

anladııım canıım çokk şükür bende iyiyimmm :) geliriim canım arada bi cee deriim Allah kavuştursunnn diyiiim

aminn canım aminnnnn daırısı isteyen herkese olsun inşallahhh

melikecim merhaba
kadinlar hamile iken bile cok guzeller. yada bazen bir kiyafet hamile iken bile bukadar yakici
olabiliyor

mrb tatlım naber nasılsın nerelerdesin canım tesekkürler kusumm

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! Ne güzel dua etmişin öyle...

amiiiiiiiiiiiiiiiin

canım ben 11+6 haftada öğrendim cisiyeti.. nişantaşı süreyya menteş söyledi.. hani şu gülben ergem gül gölge falan onların doktru..
ben iki hamileliktede güzelleştim canım:) hiç. siwilce falan olmadı
kızımda çok rahat bi hamilelik geçirdim hep derler ya kızda kusarsın falan die bnde hiiiç öyle olmadı doğurduğum güne kadar çalıştım..
bu hamilelğimde ilk 3 ay mide bulantılarım oldu we 13,14 haftalarda kuyruk sokumumda ağrı oldu... nette okudum erkek bebiklerde olurmuş orda ağrı.. ne kadar doğru bilmiyorum artık..
kızda göğüs ucu koyulaşırmış rengi ne kadar doğru bilmem..
hayırlısı olur inşallah ilk bebek daha kızda olsa erkekte olsa farkyapmaz:) 2.yi değişik yaparsın:)
maşallah baya hızlıymışsın gerçekten arkadaşım:):)

bende 2009 şubatta evlendim.. 27 yaşındayım, bebek yok maalesef... aramaya devam
eewt bn biraz aceleciydim zaten ewlenirken yeni hamileydim ewlilk önceside 2,5sene beraberdik kocimle
hoşbulduk canım, ewet haziran annelerine yazmışsın ordan atladım hemen:))))

evet canım baktım kimse gelmiyo fazla bende dedim bari yazayım kkimse görümüyo bulamıyo diye çok ii yaptım kuzum her zaman beklerimm bu arada benimde kuyruk sokumum agrıyo böle sırt üstü yatınca yaa sanırım benim de oglum olucakkk

sağol cnm bilgiler için erken öğrenmişsin
bakalım ben ne zaman öğrenicem
ama her anne adayında yaşanan belirtiler farklı
bazıları kızda çirkinleşir
kız güzelliği alır derler ama
demekki hiç birine inanmamak lazım
evet ilk bebek ama
işte nedense taktım bir kere
kızda kız
ama
tabiyki hayırlısı ;sağlıklısı olsun
önemli olan o

aminnnnnn canım.ne güzel dua etmişsin
Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.hoşgeldin bu arada
baya hızlıymışsın :)) oh genç anne.
canım çok sağol geçmiş olsun dileklerin için.inş rabbim gönlüne göre verir.inş şeker mi şeker bir kızın olur.ya sanki insanın içine doğuyor kız olcagı yada erkek olcagı.benim içime doğmuştu çok istiyordum ayrıca,ama kimseye demiyordum.sorulyolardı sence ne olcak içine doğmuyormu diyolardı.yok diyordum.söyleyince büyü bozuluyor gibi geliyordu bana

Tesekkur ederım arkadaslar, hosbuldum (gercekten)

Ben pek tanımıyorum sızı, bu nedenle soru-cevap seklınde tanımama ızın verın.

Anne olan var mı aranızda yada aday?
Benım henuz ıkısı de yok ):

allah nasip ederde bi aksilik cıkmazsa normal düşünüyorum canım cünkü polislik sınavına girmeyi düşünüyorum ya orda sezeryanla dogum istenmiyo

canım Allah hayırlı doğum nasip etsin.benim herşeyim normaldi ,normal doğurcam sandım.ama sancım olmadı 42.haftamdı açılma olmadı.suni sancı aldım 12 saat oda bebegimim kalp ritimlerini bozdu acil sezeryana aldılar.hep hayırlısı diyorum ben yinede .herşeyin hayırlısı doğumunda hakkınızda hangi doğum hayırlıysa o olsun.

kız isteyen tüm hamişler Rabbim gönlünüze göre versib

aminn canım benim aminnnn hakkımızda hayırlısı olsun ama her anne adayı gibi bizimde gönlümüzden gectigiiçin sölüyoruz bunu rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallahhhhh

ewt iyi yaptın walla:)
n zamn öğrenecksin? istanbulda mısın?
inşallah gönlüne göre olur canım.. ewet onlar hurafe sadece kanuıtlanmış bir gerçekliği yok maalesef.. ama yüzük falı tuttu bnde:))) bide bıçak makas olayı:))

kılzar bu benm minigimin 1 aylık hali.sütüm yaramıştı.sonradan kesildi malesef 3.ayımda ( kıızm kilo alamadı

buda son halimiz.yabancı bir ülkede bir bayna yapmıştı etkilendim bende denedim :)) hatıra kalsın kelebek kızım benim.

Mrb arkadaslar ben 6 aralik 2009 da evlendim 8 aylik hamileyim topikten davet edilince bir bakim dedim valla 2010 genelde kiz bebeklerin cok oldugu bir seneydi herseyden önemlisi sagligi iyi olmasi bence Allah gönlünüze göre versin kizlar.

Masallahhhhhhh cok tatli kizin, niye sütün kesildi canim?

yok canımm ben aslen adanalıyım ama simdi dogu görevine geldik malatyadayız kuzum bende özel bi bankada calışıyodum cıktım şimdi evdeyim işletmeyi tamamlayıp devlet memurluguna gecmeyi düşünüyom inşallahhh

maşşallahh kuzusuna canım benimmm allah bagıslasınn gercekten cok datlu yaaaa presessee bakın heleee

hoşgeldin tatlım benim nabeer nasılsınnn amin canım aminnnn

maşallah meleğine..
sen kaç yaşındasın?
allah kucağına almayı da nasip etsin canım senin bebeğin kız mı erkek mi?
hep öyle derler ama dengelere baktığında hep %50 %50dir o oran:)) yada 100de 49 100de 51 olur belki:))) doğanın dengesi öyle bir kurulmuşki insanlar oynama yapmadığı sürece herşey orantılı oluyor

Masallahhhhhhh cok tatli kizin, niye sütün kesildi canim?
sağol teyzesi.canım sütüm azmış ben farketmedim.3.ayımda kızım 30 gram aldı.ama kendi hatalarım oldu.kıızm çok husyuzdu düzenli yiyemedim.gerçi yemekle alakası oldugunu snamıyorum.ama kilo almayınca annemin aklına uydum mama aldım.doktor verme 1 hafta daha bekle dedi.ben aç kalmasın kızım dedim.biberonla tanıştı kızım.ve böle bol bol gelince benim kız iyce çingeneye baglnadı.illa çok istedi.mecbur elim ayama karıştı hep mama yaptım.bide ben süt popması almadıma pişman oldum.sütüm vardı sürekli sağsam,ilk zamanlarda stok yapsaydım şimdi kızım şu ayına kadar anne sütü alırdı.hala çok pişmanım bazı konularda.cahillik ve tecrübesizlik oldu.2. de kızımda yaptım hataları yapmıcam.Allah a şükür sağlıgı yerinde bir sıkıntımız yok.sağlıklı olsun diyorum başka bişi demiyorum artık illa kilo o bu şu takmıyorum.bir ara çok takmıştım
sağol teyzesi.inş seninde çok şeker tatlı bir kızın olur.benim kıızmı gerçi hep erkek sanıyolardı hastaneye gidiyorum koskoca penye tulum var şağka falan herşey pembe.seviyolar seviyolar en sonunda erkekmi kızmı diyolar
sağol canım.bende 27 e gircem 10 gün sonra inş

hoşgeldin.Allah kolay doğumlar nasip etsin

hadi yaaa ayy yerim ben onu yaaaa allah bagsılasın tekrardan tatlışım allah nazarlardan korusun yawrunu inşallahhhhh

mrb tatlım naber nasılsın nerelerdesin canım tesekkürler kusumm
tesekkurler canim
2,5 ay kadar once buradan aldigim moralle simdi cok daha iyiyim.
bebek olduktan sonra ilk dort ayin(bana gore), insani cok zorladigini ve en cok bu aylarda destege ihtiyac duyuldugunu tecrube ettim. simdi kizim 6,5 aylik oldu cok daha iyiyiz cok sukur.

ay bu nasıl bi güzellik yaaa allah bağışlasın cnm

kızlar size bir soru?

kocilerinizle aşkınız aynı şeklde dewam ediyor mu ewlendiğinizden beri?
:92::123:

kızlar size bir soru?

kocilerinizle aşkınız aynı şeklde dewam ediyor mu ewlendiğinizden beri?
:92::123:

hahaha çok zor bir soru
bir an düşündüm
şimdik şöyle
oliveriyor cnm
bazen sanki devam ettiğini hissediyorum ama
bu sadece bir his sanırım
ama bana kalırsa sevgi devam ediyor
aşk değil

sence :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…