2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ay cnm ne güzel misss gibin kokmuştur evin şimdikk
canında çıkmıştır tabii
ay cnm yap yap oda insan hevesleniyor evt
kiracı olmak zor ama olsun
insan mutlu olsun yeterki
evinde olur inş. kısa zamanda cnmm
yerim ben onun pembiş perdeleri
aynen cnm pembe ipli perdeler çok güsel oluyor hatta ben birkaç resim ekliyim siteye
yaa kokoş olur kızın dedindee
birkaç kişi diyorki
şeyma kızın olursaa aynı sen gibi süslü olur ben makyaj takı kıyafet çok severim
ayyyyy olsun kızım bee
dua et
neden bukadar taktım ben kıza
yaaa
kızmıyorumda değil kendimeee

canım evet yapmayan yapmıyo eşlerimiz iyiyse nemutlu bizeAllah mutlulugumuzu bozmasın hiçbirimizin

amin cnm aminnnnn

canlarım ben bu koltuklara bayılıyorum
hatta yatak odalarında oluyor ama ben yatakodam
çok küçük olduğu için alamadım
inş. kızım olursa belki alabilirim

bu odayıda bu siteden buldum çok beğendimm

hepside çok güzel şeymacım inşllh gönlüne göre olur herşey.o koltukta güzel gerçekten şık duruyor.

hepside çok güzel şeymacım inşllh gönlüne göre olur herşey.o koltukta güzel gerçekten şık duruyor.

amin cnm
seninde herşey gönlünce olsunnnn

zehracımmmmm---senin istediğin perde sanırım
ipten çok şık değilmi
bu sitede bir bayanın kızının odası
çok gözüm kaldı beee:44:

ah ahhh
havada aşk kokusu neyin varr
cnm gözün aydınnn çok güzel bir duygudur
:)) evet canım .. bazen öyle sizlere özeniyorumki(eşi akşam eve gelenler) ,benımkıde gitmesin 2-4ay diyorum kalsın yanımda ( napalım kaderımız buymus..mesleği haricinde aşkımdan çok memnunum ekmek paramız sonucta -böleee teselli edıom bende kendımı işte - alıştım gerci :)artık 1yılı geckın bi zamandır evlıyım ...
sağol canımmmm valla aynen öylee teyze olmak bambaskaaa ,umarım kıskanmaz kardesını benım tosunum(5 yasındada) beni bile kıskandı enıstesınden tosun paşam :)))
şimdi sabah yada posta nın eklerı oluyor bebekler için orguler diye annem onlardan almıs model olsun dıye bende dorucem teyzelık vazifemızı yerıne getırelım az uz

slm canım gözünüz aydın Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Bendede henüz bebiş yok hayırlısıyla olur inşllh görüşürüz canım
sağol canımmm aminn insallah ..insallah dıyorum cunku bu bıraz nazlı cıktı ablam 2yıl tedavi gordu buyuk olan 5 yasında şimdi halıyle..insallah 9ay sonra kucagımıza almayı nasip etsın Allahım :)
insallah canım senınde Allah gonlune göre bı bebıs versın
gecmıs olsun canımmm .. bu gripinde belli bi kuluckası var mı acaba 1hafta sonra anca gecıo cunku ..

bende annemı yoladım memlekete kaldım yıne tek basıma safak 40 az kaldı umarım bu safaklar daha da uzamazzzz tek dileğim bu.. gecen sene yurtdısına seyırlerı oldu guyaa 30 gundu 90gunde zor geldiler..ölee işte yatın kakın kocalarınızın her aksam eve gelmesıne şukretın benden tavsiye size
sen nasılsın canım ??

ayy bayıldımm bayıldımmmmmm.. muhteseeeemmmmm
cinsiyet henuz belli değil desene ,Allah gonlunden geceni nasip eder sana insallah.. bende cunku kız bebıssss cokkkkk istiyorummm .. olursa kızım olsun dıye dua ederım hep :)))

bu arada bende sallanan sandalyelere çok meraklıyım ozelıkle su ahsap olanlardan :) hanı su eskı usul olanlardan yani :)
ne kadar ayın kaldı cınsıyetını ogrnmene?

ör ör teysesi
ben beceremem hiç örgü dantel işlerini
ay cnmm
allah sanada herşeyi gönlünce versin
inş. seninde ileride bir kzın olur
cnm bende
sevgililer gününe kadar öğrenmiş olurum cinsiyetini inş.
şubat 11 gibi gitcemm
ayyy ayyy
nedense
önceden kız çok büyük sorumluluk derdim kız istemesdim
şimdide deliler gibi kızda kız
diyorum hayırlısı olsun ne diyelimmm

kasvetli canım çok teşkler iyi dileklrin için amin canım Allah yokluklarını vermesinAllah kavuştursun senide canım

valla oyle canım şu an kendım pek rahat deılım popmun ustune oturamıyom ayıptır solemesı:))ama ıçım rahat perde falanda asmıştım kociş kızdı bıraz ama napabılerım bu saate kadar bekleseydım
oohoo :)bende bebışınde odası çakma zaten bır kıracıyım dıe ıstemıyorum çunku daha once bı kez taşındım ve allahım hatırlamak dahi istemıyorum resmen ezıyettı zaten o zaman aldığım eşyalarıma bıle acımıştım bıde çocuk odasında gomme dolap var duvardan duvara bıde fazladan çıft kışılık bazalı yatak var zaten ev buyuk olmasına ragmen oda yapcak yer yok:)nese bende ılerde ev alırsak çocuk odası yaparım

evım mıss kokuyo miss
evet kıza takma bende oğlan olcak dedım ya
kız oldu sonra nedense ınsan çok şaşırıyo
sankı zaten 2 seçenek var ya oğlan ya kız
garıp şekılde çok şaşırmıştım sende çok kaptırmada
oğlanlarada çok guzel şeyler var kuççuk adamlar
çok tatlı herşeylerı

şeymaa ben bu odalara bayıldım allahım çok guzel
o koltukları bende çok begenıyom aşkı memnuda falan vardı
ya bende çok begenıyorum yatak odası ıçın olanlar da çok şıkış
oluyo kendı evım ve buyuk yatak odam olursa bende alıcam
kız o ıp perdelerde çok guzelde ama onlar bıraz tuzlu olur ben
şu pazarlarda satılanlar varya onlardan alcam ucuz yollu
ben evlendıkten 1 sen esonra taşındım ve eskı evımde herşeyı
çok guzel yaptırmıştım perdelerı vs vee buraya geldık hıç bışeyım olmuyo
anladımkı kıracılık boyle bışey şımdı sınır oluyom perdelerıme bakınca
yamalı gıbı delı edıyo benı ama kendı evıme çıkana kadar abartılı
bışe almıcam ama bı kendı evım olsun abartının dıbıne vurcam

banada eşim oyle dıyor kız çocuk erkege gore bıraz daha fazla oenm verılmeli gelecegı için filan derdi..sonucta baba olacak için zor yarın istemeye gelınce adam nası versın kızını elın oğluna :)) hahah
yaa hediye alıcam mesela cocuk erkekya magazda ben gidiorum direk kız reyonuna hahaha ama napayımmm çok tatlı cicilerrr varrrr :):) oooo daha 1ay varmıs.. Allah hayırlısını versın canım..
benım kuzenımın karısı var 3.ye dogum yaptı :) bu sonuncusu için eşi istemedi cinsiyetını opğrenmek (1kız 1erkk cocuu vardı zaten) bunu doguma kadar bılemedıler.. :) kuzenımın eşide bilemedi..aslında kız diye beklıyorlardı erkek cıktı :))) öyle yanı 1ay sabretmek sana zor gelıyordur suan ama benım kuzenler doguma kadar ama bilerek baktırmadılar :) tuhaf bi istek tabii ben çatlardım meselaaa

kasvetli canım çok teşkler iyi dileklrin için amin canım Allah yokluklarını vermesinAllah kavuştursun senide canım
aminn canım aminn en onemlıısı o zaten... istedıgımız vakıt ,ozaman gelmeleri bende bu hafta ıcı doktora gidicem bakalım eger bıseyım varsa sımdıden tedavi olmak isterım.. (gecen hafta gidicektım ama annem gelınce gidemedim şimdi üzülür meraklanır yoksa cocugun olmuomu demeye baslar dıye vazgecmıstım)
sağol canım aminnn

benim 2 aylık oğlum var şeymacım
bebek odalarına bayıldımmm çok zevkli oluyor bebiş odası hazırlaması

haklısın cnm eşimde çok kaptırma dedii banaa
erkek olursa çok şoka girersin dedii
haklıdaa gerçektenn
hayırlısı olsun ama kızlar nedense daha cimcimeler
ondan taktım kızlaraa...
evet bencede sen kendi evine geçene kadar çok para verme
haklısın yazık günah dimi
mafoluyor sonra eve uymuyınca perdelerrr
o koltuklara bende kafayı taktım amaa
bizim ev değiştirip değiştirmiyiceğimizde belli değil
bakalım önümüzdeki aylar neler olucak

kız bebek anneleri zehra sanada soruyorum göbek deliğinden aşağıya doğru
bikini bölgene inen koyu renkli çizgi varmı

bende vardaa diyorlar ki erkek bebek bekleyenlerde olurmuş o koyu renk çizgi:44:
merak ettim şimcik

bende çizgi yok şeymacım ama belkkıde kışıye gore değişiyodur heralde
banada hala oğlum olcakmış gıbı gelıyokendımı çok kaptırmışım
ruyalarıma bıle gırıyo oğlum olmuş doktor bılemdı amaben bılıyodum dıyom
bu bılınçaltı kotu bışey hakkaten.

burdayım kusum annem geldideee
hayırlı akşamlar cannn nerdyedın bugun yoktun merak ettık seni tatlım
annem geldi kuzum ondan giremedim ama yarın hemen geri gidiyoo
hayırlı akşamlar cnm
melikee
nasılsın cnm?
bebişşş????
umarım herşey güzeldir tatlım...

hoşgeldin kusummm
iyiyiz çok tesekkür ederimm güzel teyzesiiiiii sende iyisin inşallah bitanem benimmm

doktor yanlış bilse ne güzel olur dimii
ne sevinirsin
aynen demekki banada erkek dese bilinçaltım sarsılcak
napalım ama sağlıklı olsnlar kuzularımızz

burdayım kusum annem geldideee

annem geldi kuzum ondan giremedim ama yarın hemen geri gidiyoo

hoşgeldin kusummm
iyiyiz çok tesekkür ederimm güzel teyzesiiiiii sende iyisin inşallah bitanem benimmm

gözünaydın cnmm
annelerimiz geliyor hemen gidiyorlar zatenn
(((
olsun ama napalım varlıkları yeter cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…