2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

aynı sekilde bende öleyim kuzum midemin keyfi belli olmuyooo
çok tesekkürler bitanem benimm evet eşim ve eşimden bir parca olan bebişim oldugu için tek bedenimde ikisinin yüregini tasıdıgımı hissettim ve o yüzden öle yazdımm :98:
bende markete gittim geldim kusum dalin bebe yagı aldım bakalım karnım kasınıyo gari gecelerii sanırım yırtılmalara baslıyoo :18:
hamile olmak böle bişi işteeee

ben varımmmmmmmmmm

evlendim ve bebeğim olucak nisan da veeeeeeeeeee çok mutluyum

ben geldim canımmm

2009'un ekim ayında evlendik. herşey rüya gibiydi biraz çabuk davrandık şimdi de 2 aylık bir oğlum var

amin canım sağolasın
sizde var mı bılmıyorum geçmişi de okuyamadım varsa sizinkıleri de allah bağişlasın inş...

bizde cok istiyoduk kac kez doktora gtiik sonunda geldi kuzusum hamileyim tatlım benimmm amin canım aminnnnnn

hb canım amin
hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına inşallah

amin tatlışım çok saolsun umarım iyisinizdir

ay çok güsellllll
ay eşimi ösledim bende bi an
cnm eşim ve cnm kızım hehe
ağzımdan öyle çıktı yaa
kız olduğunu nerden çıkardıysam
cnm amannnnnnnnnnnnnn
kaşınmaaa:18:
çatlamayalım
çok korkuyorummmm:44:

ben varımmmmmmmmmm

evlendim ve bebeğim olucak nisan da veeeeeeeeeee çok mutluyum

hşg.

aramıza cnmmm
allah hayırlı doğumlar nasip etsinnnnn:)

ben geldim canımmm

2009'un ekim ayında evlendik. herşey rüya gibiydi biraz çabuk davrandık şimdi de 2 aylık bir oğlum var

maşallah çok hızlısınız
olsun ama
erken kalkan ve erken evlenen yol alırmış
hşg. sende cnm

iyi günler bayanlar bende varımmm
2009 mayıs ayında evlendım suan 2 aylık kızım var
izmirde oturuyorum...

maşallahhhh
yerim o kızını ben ne tatlıdır şimdi
iyi günlerde analı babalı büyüsün cnm
hşgeldin sende

Son düzenleme:
melikecim teşekkür ederim sen nasılsın? kaç aylık bebişin canım

bayanşeyma hoşbuldum canım çok istiyorduk bebişimizin olmasını şükürler olsunki evliliğimizin 4. ayında Allah nasip etti

hamile olanlara hayırlı doğumlar diliyorum annelik muhteşem bambaşka bir duygu

iyiakşamlar kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşllhMelikecim sagol tatlım neolsun aynı canım dün gece uyuyamadım pek grip oldum çok kötü:2: bi bakayım kızlar neler yazmış dedimcanım dedigin ogibi hamilelik kolay degildir herhalde olsun bunlar geçici inşllh.yakında tatlışını kucagına alınca unutursun herşeyi Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun.Aramıza gün geçtikçe yeni arkadaşlar katılıyo hepiniz hoşgeldiniz.Allah mesut etsin yeni katılan arkadaşlrımızıda bebekleri olanlarıda Allah bagışlasın.görüşürüz kızlar yine kendinize iyi bakın

3.ayımızı doldurduk cok şükür canım benimmm

hoşgeldin tatlışımm
evet kusum ben davet ediyom baska topiiklere giriyom yazıom saolsun geliyolar sanırım burayı kimse görmüyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…