- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.761
iyi aksamlar kızlar.... nasılsınızzzz....
bende 4.30da ebru kursumdan geldım.. :)
bu arada herkes pek bi suzulmussun yuzun ufalmıs dediler yokyaa aynıyım dedım bende..eve geldım hemen tartıma cıktım oleeeyyyy yaz boyunca veremedıgım 3kıloyu vermısım enteresannnn...
75ten asagıya dusemıyordum kesınlıkle..orucluyum acım yani ama yok 75tim hep.. şimdi 72 olmusum pek bi sevınclıyım hemde ne diyet ne egzersız hiç bişey yok.. zaten diyet yapmaya kalksam otomatık olarak daha fazla kılo alıyorum -yasaklar cazip gelıyor sanırım- :)))
yarın 4te randevum var kadındoguma ins. bişeyım yoktur bakam..
melikeçimmmmmmm
hamişimmmmmmmm
iki canlımmmm
nasılsın tontişim?
valla bizim topic dallasa döndü cnm
orayı kurtarmakla uğraşıyoruz el birliği ile kötülerin elinden
valla artık erken yatıp gece uykusu almak istiyorm cnm bu gece yokum sanırım.
seni çok öpüyorum shirli annem
iyi akşamlar güzeller,
ne var ne yok buralarda ??? neler kaçırdım acep
iyi aksamlar kızlar.... nasılsınızzzz....
bende 4.30da ebru kursumdan geldım.. :)
bu arada herkes pek bi suzulmussun yuzun ufalmıs dediler yokyaa aynıyım dedım bende..eve geldım hemen tartıma cıktım oleeeyyyy yaz boyunca veremedıgım 3kıloyu vermısım enteresannnn...
75ten asagıya dusemıyordum kesınlıkle..orucluyum acım yani ama yok 75tim hep.. şimdi 72 olmusum pek bi sevınclıyım hemde ne diyet ne egzersız hiç bişey yok.. zaten diyet yapmaya kalksam otomatık olarak daha fazla kılo alıyorum -yasaklar cazip gelıyor sanırım- :)))
yarın 4te randevum var kadındoguma ins. bişeyım yoktur bakam..
merhaba canım hoşgeldin
kılo vermene sevındım allahım ınşallah bende şu anda aldığım kıloloru doğumdan sonra verırım
tartımın pili bitti tartılamıyom ama gobem fırladı bıraz doktora gıdınce karşılaşcam rakam benı çok urkutuyo :))doktora ne ıçın gıtcen canım ınşallah bışeyın yoktur nıyet hayır akıbet hayır:)
s
slm seker naber nasılsınnnnn
merhabalar arkadaşlar bende 2009 ağustos geliniyim...
merhabalar arkadaşlar bende 2009 ağustos geliniyim...
iiiim güzelim ne olsun işten geldim yemeğim var kocişimi bekliorumbi akşam misafirsiz kaldık sonunda belki kaynatırız diye hevesleniyorum yoksa bu ayda yumurtlarım boşa gitti demektir :92: bebiş nasıl kıpırdamaya başladımı ?
oh ohhh maşallah kuzumaaaaane güzel canım benim senin adına cok sevindimm inankiiii
slm zehracım naber nasılsın bidenemmm
iiiim güzelim ne olsun işten geldim yemeğim var kocişimi bekliorumbi akşam misafirsiz kaldık sonunda belki kaynatırız diye hevesleniyorum yoksa bu ayda yumurtlarım boşa gitti demektir :92: bebiş nasıl kıpırdamaya başladımı ?
iyiiyim canım sen nasılsın napıon nası gıdıyo annişinde gelmış hadı gozun aydın ınşallah benımkıde doğuma gelcek gerçı daha çok var ama:))
güldürdün benı kız allah gonlune gore versın gelsın
bebışlerr
sağol canımmmmerhaba canım hoşgeldin
kılo vermene sevındım allahım ınşallah bende şu anda aldığım kıloloru doğumdan sonra verırım
tartımın pili bitti tartılamıyom ama gobem fırladı bıraz doktora gıdınce karşılaşcam rakam benı çok urkutuyo :))doktora ne ıçın gıtcen canım ınşallah bışeyın yoktur nıyet hayır akıbet hayır:)
hoşgeldın canım..nasılsın... :80:iyi akşamlar güzeller,
ne var ne yok buralarda ??? neler kaçırdım acep
sağolll canım benımmmoh ohhh maşallah kuzumaaaaane güzel canım benim senin adına cok sevindimm inankiiii
hoşgeldın canım aramıza.. nasılsın.. bebıs mı beklıyosun ??merhabalar arkadaşlar bende 2009 ağustos geliniyim...
hayırlı olsun canım abının .. Allah tamamına erdirsin..mutluluklar dilerim..saol canımda bi gece yattı geri gitti abim evlencek bi sürü işi var kalamadı anacımm
saol canımda bi gece yattı geri gitti abim evlencek bi sürü işi var kalamadı anacımm
sağol canımmm
ayoll gobekın fırlıcak tabee hamışşsınsana oyle gelıyordur fazla almamıssındır
miyom var mı yokmu onun için gidicem canımins. yoktur baktıralım bi bakalım ..adetlerım çok sancılıda 3gun yataktan cıkamıyorum..gorumcem miyom olabılır bi baktırsana demıstı..aklıma takıldı benımde işte..daha önce hiç kadın doguma gıtmemıstım bende artık milli olcam yarın
hoşgeldın canım..nasılsın... :80:
hımmm iyi çalışmalar dilerimm size
sağolll canım benımmminan havalara uctum... yaz boyu verememıstım cunku
hoşgeldın canım aramıza.. nasılsın.. bebıs mı beklıyosun ??
ayy tv bozulduuuu.. aşk ve cezaya bakacaktım artık netten izliceeem ..
dün gece elektırık voltajı dustu gerı yukseldı filan bende hiç ilgilenmedim net basındaydım :) şimdide acılmıyor yaaa... kocemi aradım hemen ascık kısdııı esyalara napıosun böleee bozup durma dıye hahahah :)))
benım suan cep tlf serviste..fırınımda yenı geldı servıstende
bişiler oluyor bakam bu elektronık esyalara benden habersızzz yaa hade bakalım
ohh ohhh ne güzeeell vallabişey çıkmaz ınşallah canım.mayısta doğurcam o zaman ışte hemen kılolarımı verıp kendıme çok guzel cıcıler alıcam bu hamılelıkte ınsan ıstedıgı gıbı gıyıyemıyo hep aynı şeylerı gıyıyom canım sıkıldı
kızım hayırlısıyla gelsınde ana kız gıyınıp gezcez ınşallah takım halınde:))
ayy elektronık eşyaların bırı bozuldumu hepsı bırbırını takıp eder
ohh ohhh ne güzeeell vallabebişinin adı bellimi?
ne ceyızler aldın ine ceyızler ordun yada oruyorsun kızına bakem?
ayy aynen yaa bırı bozulmaya gorsun kıskanclar hepsi tekr teker bozuluoo hee corap sokuuu gibi birbirini takıplıoo
ben aşk ve cezaya bakayım bırazcık ,netten biyer buldum ama gostercekmı bılmıyorum :44: yıne gelırım gorusmek üzere...kendıne ve bebısıne iyi bak..
ayyyyşşş yesinleeeerrrrrrrr..... masallah canım benım Allah daha çok versın insallahbebışıme ufak ufak aldım bışıler zıbınlar cıcıler bıcıler orgu gıbı bi marifetim yok ama onlarında hazırları var çok guzel aldım ıkı tane annanemız orcek bır ıkı tane daha eksıklerımız var bakalım:)
tmm canım sen ızle dızını goruşuruz.
sağol canımmm
ayoll gobekın fırlıcak tabee hamışşsınsana oyle gelıyordur fazla almamıssındır
miyom var mı yokmu onun için gidicem canımins. yoktur baktıralım bi bakalım ..adetlerım çok sancılıda 3gun yataktan cıkamıyorum..gorumcem miyom olabılır bi baktırsana demıstı..aklıma takıldı benımde işte..daha önce hiç kadın doguma gıtmemıstım bende artık milli olcam yarın
hoşgeldın canım..nasılsın... :80:
hımmm iyi çalışmalar dilerimm size
sağolll canım benımmminan havalara uctum... yaz boyu verememıstım cunku
hoşgeldın canım aramıza.. nasılsın.. bebıs mı beklıyosun ??
ayy tv bozulduuuu.. aşk ve cezaya bakacaktım artık netten izliceeem ..
dün gece elektırık voltajı dustu gerı yukseldı filan bende hiç ilgilenmedim net basındaydım :) şimdide acılmıyor yaaa... kocemi aradım hemen ascık kısdııı esyalara napıosun böleee bozup durma dıye hahahah :)))
benım suan cep tlf serviste..fırınımda yenı geldı servıstende
bişiler oluyor bakam bu elektronık esyalara benden habersızzz yaa hade bakalım
hayırlı olsun canım abının .. Allah tamamına erdirsin..mutluluklar dilerim..
ah yavrumm gelır ınşallah yıne ahh gurbetlik napcez hayat bu
bişey çıkmaz ınşallah canım.mayısta doğurcam o zaman ışte hemen kılolarımı verıp kendıme çok guzel cıcıler alıcam bu hamılelıkte ınsan ıstedıgı gıbı gıyıyemıyo hep aynı şeylerı gıyıyom canım sıkıldı
kızım hayırlısıyla gelsınde ana kız gıyınıp gezcez ınşallah takım halınde:))
ayy elektronık eşyaların bırı bozuldumu hepsı bırbırını takıp eder
ben aşk ve cezaya bakayım bırazcık ,netten biyer buldum ama gostercekmı bılmıyorum :44: yıne gelırım gorusmek üzere...kendıne ve bebısıne iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?