2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

merhaba canım hoşgeldin
kılo vermene sevındım allahım ınşallah bende şu anda aldığım kıloloru doğumdan sonra verırım
tartımın pili bitti tartılamıyom ama gobem fırladı bıraz doktora gıdınce karşılaşcam rakam benı çok urkutuyo :))doktora ne ıçın gıtcen canım ınşallah bışeyın yoktur nıyet hayır akıbet hayır:)

melikeçimmmmmmm
hamişimmmmmmmm
iki canlımmmm
nasılsın tontişim?
valla bizim topic dallasa döndü cnm
orayı kurtarmakla uğraşıyoruz el birliği ile kötülerin elinden
valla artık erken yatıp gece uykusu almak istiyorm cnm bu gece yokum sanırım.
seni çok öpüyorum shirli annem

slm datluşumm hoşgeldin bebegimmm
hadi yaaa aman canım allah bizi her daim kötü insanlarla muhatap etmesin uzak tutsun fesat ve kötü fikirli insanlardan inşallahhh
allah kolaylık versin kusumm ne diyim canımsın sende kendine çok ama çok ii bak kusumm

iyi akşamlar güzeller,

ne var ne yok buralarda ??? neler kaçırdım acep

slm seker naber nasılsınnnnn

oh ohhh maşallah kuzumaaaaa ne güzel canım benim senin adına cok sevindimm inankiiii

slm zehracım naber nasılsın bidenemmm

merhabalar arkadaşlar bende 2009 ağustos geliniyim...

hoşgeldin canım sefalar getirdinnnnnnnnnnnn

ilahiii canımm yumurtlama günlerindemisin aman iyi calısın bitanem benim inşallah melegin gelir cabucakkk

oh ohhh maşallah kuzumaaaaa ne güzel canım benim senin adına cok sevindimm inankiiii

slm zehracım naber nasılsın bidenemmm

iyiiyim canım sen nasılsın napıon nası gıdıyo annişinde gelmış hadı gozun aydın ınşallah benımkıde doğuma gelcek gerçı daha çok var ama:))

güldürdün benı kız allah gonlune gore versın gelsın
bebışlerr

saol canımda bi gece yattı geri gitti abim evlencek bi sürü işi var kalamadı anacımm

sağol canımmm
ayoll gobekın fırlıcak tabee hamışşsın sana oyle gelıyordur fazla almamıssındır
miyom var mı yokmu onun için gidicem canım ins. yoktur baktıralım bi bakalım ..adetlerım çok sancılıda 3gun yataktan cıkamıyorum..gorumcem miyom olabılır bi baktırsana demıstı..aklıma takıldı benımde işte..daha önce hiç kadın doguma gıtmemıstım bende artık milli olcam yarın

iyi akşamlar güzeller,

ne var ne yok buralarda ??? neler kaçırdım acep
hoşgeldın canım..nasılsın... :80:
hımmm iyi çalışmalar dilerimm size

sağolll canım benımmm inan havalara uctum... yaz boyu verememıstım cunku

merhabalar arkadaşlar bende 2009 ağustos geliniyim...
hoşgeldın canım aramıza.. nasılsın.. bebıs mı beklıyosun ??

ayy tv bozulduuuu.. aşk ve cezaya bakacaktım artık netten izliceeem ..
dün gece elektırık voltajı dustu gerı yukseldı filan bende hiç ilgilenmedim net basındaydım :) şimdide acılmıyor yaaa... kocemi aradım hemen ascık kısdııı esyalara napıosun böleee bozup durma dıye hahahah :)))
benım suan cep tlf serviste..fırınımda yenı geldı servıstende

bişiler oluyor bakam bu elektronık esyalara benden habersızzz yaa hade bakalım

saol canımda bi gece yattı geri gitti abim evlencek bi sürü işi var kalamadı anacımm

ah yavrumm gelır ınşallah yıne ahh gurbetlik napcez hayat bu

bişey çıkmaz ınşallah canım.mayısta doğurcam o zaman ışte hemen kılolarımı verıp kendıme çok guzel cıcıler alıcam bu hamılelıkte ınsan ıstedıgı gıbı gıyıyemıyo hep aynı şeylerı gıyıyom canım sıkıldı
kızım hayırlısıyla gelsınde ana kız gıyınıp gezcez ınşallah takım halınde:))

ayy elektronık eşyaların bırı bozuldumu hepsı bırbırını takıp eder

ohh ohhh ne güzeeell valla bebişinin adı bellimi?
ne ceyızler aldın ine ceyızler ordun yada oruyorsun kızına bakem?

ayy aynen yaa bırı bozulmaya gorsun kıskanclar hepsi tekr teker bozuluoo hee corap sokuuu gibi birbirini takıplıoo

ben aşk ve cezaya bakayım bırazcık ,netten biyer buldum ama gostercekmı bılmıyorum :44: yıne gelırım gorusmek üzere...kendıne ve bebısıne iyi bak..

ben aşk ve cezaya bakayım bırazcık ,netten biyer buldum ama gostercekmı bılmıyorum :44: yıne gelırım gorusmek üzere...kendıne ve bebısıne iyi bak..

bebışıme ufak ufak aldım bışıler zıbınlar cıcıler bıcıler orgu gıbı bi marifetim yok ama onlarında hazırları var çok guzel aldım ıkı tane annanemız orcek bır ıkı tane daha eksıklerımız var bakalım:)
tmm canım sen ızle dızını goruşuruz.

ayyyyşşş yesinleeeerrrrrrrr..... masallah canım benım Allah daha çok versın insallah
gerci şimdi hazır örgüler hem kalitesi hemde uygun fiyatları oyle eskısı gibi pahalı değil acıkcası
her yer pembişş olmuşturr şimdiiii
yatak odası yada besıgınızı ne zaman alcaksınız? daha erken mı yoksa? ben pek bilmiyorumda :)))

yokyaa bakamadım dızıye eskı bolummus yarını beklıcem artıkk

hayırlı olsun canım abının .. Allah tamamına erdirsin..mutluluklar dilerim..

çok tesekkürler bitanem benimm bende öle bi gecer zamankiye bakıyorummm

evet canım da napalım katlanıyoz eşimi sevmesem bi dakka durmamda işte onu bırakamıomm :98:

temam seker kendine çok ii bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…