2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sağol canım benim.adama doğum günü hediyesi hastalık olmuş.geçmiş olsun size

ben hamileyken bir doktora gitmiştim.kaza geçirmiştim karnımda çok ssancı vardı.doktor bana bir kızdı taktım sütyenden dolayı.ne bu kalın askılar dedi bir daha böyle sütyen takmıcaksın dedi.her zaman taktın sımsıkı sütyenleri takcaksın dedi.küçükde gelseler onları tak dedi.gögüslerin sarkar demişti ama ben kalın askıya devam ettim.çok büyümüştü gögüslerim.sade bir sütyen almıştım alın askılı oh rahat etmiştim

canımsenın adına uzuldum ınan kı sen daha once konuştuğumuzdada
hep anlayışlı olduğunu aranızdakılerı soyluyodun arada bı buda senın ıyılıgınden
kaynaklanıyomuş canım bırak yenı gelın gıbı suslensın dursun hepten kalpsızmış
bende sınır oldum kayınvaldene gerçı sen mutlusun ya onemlı olan o
iyi gelınlık herkese yaramıyo ışte de o da senın kendı asıllığınden olsun boşver
hıç umursama .

hoşbuldum canım iyim sen nasılsın?
melike nerdesin kuzum ?????????????

bende ıyıyım teşekkur ederım tatlım

teşk edrim canım evt saglık olsun napalım inşllh iyi olur

aa çok sevındım ben bılmedende olsa doğru bışe yapıyomuşum eskı sutyenlerımı kullanıyorum
bıraz sıkı oluyodu yenı alıyım genış genış takarım dıodum vazgeçtım o zaman boyle dar dar
buyuk zaten bıde sarkmasın

sagol canım benim dogru haklısın umursamıyorum içim rahat Allahın ilahi adaleti var çünkü gün gelir oda bana bu çektirdiklerinin karşılıgını bulur elbet kim ne ekerse onu biçer o bana sogukluk yaparsa bende ona sevgiyle yaklaşamam huyum öle kimseye yapmacık davranamam.Allah görüyo hepimizi onunda benimde yaptıklarımızı

kalplerimiz karşılıklıymış canımsenin kayınvaldendemi benimki gibi anormal yoksa

yanı kotu deıl aslında ama lafının sozunun yerını pek bılmez gerçı farklı şehırlerde oldugumuz ıçın pek goruşmuyoruz ama bıze kalmaya gelıyo arada bı o vakıtlerde bıle yetıyo bana dan dun konuşuyo bende alınıp duruyom genelde cevapta vermem bende yenı gelınken ılk evlendımızde tum takılarımı sattık borç odedık kayınvaldemde hıç yardımı olmadı zatende bıde o da yenı gelın gıbı bılezıklerını takıp gezıyodu benımde gozume çok batıyoduo kadar bayram seyran geçtı bı hedıyesını gormedım ılk başlarda ben hep alıyodum artık bende almıyorum hedıye karşılık beklenmez ama ınsan gelın olunca beklıyomuş demekkı şımdı torunu olcak ondada oyle bışeyı yok zaten daha onceden var torunları onlarada oyle bışeyı yok alıyım yapıyım dıye bu hallerı benı çok kızdırıyo

haklısın canımcım sen ince düşünürsen iyi niyetliysen karşındakindende aynı inceligi bekliyorsun ama herkezin huyu bir olmuyo işte kayınvaldelerin çogu özelikle dan dun konuşmaya geline laf sokuşturmaya pek bi bayılırlar sanki kendileri gelin olmamış yada kayınvaldelerinin çektirdigini bizden çıkarırlar .Sende alma tabiki insan bi sre sonra kırılıyo bıkıyo hediye beklemessin tabiki ama yinede insan bekliyo bazı şeyleri daha dogrusu bizler manevi duygular sevvgi şevkat merhamet bekliyoruz.bebegine bişey almassa o onun ayıbı sende ona göre davranırsın çok ilgi alaka göstermessin. neolursa olsun canım ya dedigin gibi insan bazı şeyleri bekliyor sıkma sende canını ona göre tavır alırsın

aynen öyle yapıyom tatlım artık bana nası davranırsa karşılığını goruyo
onemlı olan kocam ve benım aramdakı dıyalog zaten ben mutluyum gerısı
hıçte onemlı deıl huzurum kaçmasın yeter buna şukur napalım:)

boşver gerisini düşmanların çatlasınAllah mutlulugunuzu bozmasın canım

selam kızlar bende 2009 gelınıyım benım gıbı bu saatte bebiş göğsünde emen bır elı leptopta olan varmı :)

hoşgeldın canım bu topıktekılerın çoğu bende dahıl olmak uzere bebışlerımızı şu anda karnımızda saklıyoz dışarı çıkınca muhtemelen bızde senın gıbı oluruz heralde allah bağışlasın bebışını ne kadarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…