2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

amin cnm amin
rabbim hayırlı ;sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese

selam kızlarrrrrr

hşg. cnm nasılsın

hb şeymacım..
eşim gelecek bugunde ona hazırlık yapıodum tabıı kk bagımlılık yapoınca onca işin arasına gırmeden yapamadım
sen nasılsın? orta katındaki kiracın nasıl? iyi gecınebılıyormusunuz?? üzmüyo demi annesi seni??

vetusten canım hoşgeldın nasılsın tatlımm

candan 38 hoşgeldın canımmm nasılsın canımm

aleveseven (dopru yazmısımdır umarım nikini) hoşgeldın canımmmm ... nasılsın

hımmmm o zaman sütyensiz dolaşmıyoruz hamilelikte zaten ben rahat edemem zıp zıp zıplıyorlar yürüdükçe anammmm bende bulgaristan göçmeniyim bende gsliyim bende oğlağım yoksa biz ikizmiyiz bende çok korkarım iğneden ama 2010 yılında o kadar çok iğne yedimki kafamdan sadece 30 tane iğne yaptılar yinede uyuşmadı yalan söyledim dr uyuştu diye nerden bileyim adamın iğneyi bırakıp kafama zımba yapacağını şimdi bazı hamile arkadaşlar diyoki bana hamile kalmadan önce bütün tahlilleri yaptır sonra folik asite başla ama korkuyorum ama hamile kalınca bebiş için bir sürü şey yapılacak şimdiden başlayayım diyorum bir türlü cesaret edemiyorum doktor deyince yusuf yusuf oluyorum kocişimde beni kandırıp iğne yaptırıyo hepsana kolay gelsin o zaman maharetli arkadaşım benim

vetusten canım hoşgeldın nasılsın tatlımm

candan 38 hoşgeldın canımmm nasılsın canımm

aleveseven (dopru yazmısımdır umarım nikini) hoşgeldın canımmmm ... nasılsın

hoşbuldum yawru kuşummmm bu gün süperimmmmm hatta akşama kutlama yapacam evde azcık sarhoş olasım var :87:

ben geldimmmmm arkadaşlar sonunda işyerim taşındı ve sonunda internet bağlandı geldimm....kaçırdıklarıma şöyle bir göz attım :))

heheheh bak herseyımız tutuo ama bi burcunuz tutmuo ben yay burcuyum cunku
ayy canım çok gecmıs olsun nası yedın kıss okadarı..bende ilkokula gıderken aşıcılardan kaçardım hep camdan atlayarak millet hasta olmadı bende aksıne butun hastalıkları gecırdım sıradan
bende carsamba gunu doktora oyuzden gıtmıstım aslında hanı bı seyım varsa eksıklık gediklik tamır olayım sonra bebıs bızı bekletmesın dıye..doktor dedıkı once bı deneme yapın bebıs ıcın sonra gel bana eger olmuyorsa yada vitamın eksıklıgın varsa dedi ozaman tedaviye baslarız..
6ay içinde cocugunuz olmazsa gelirsin bana demişti..
sağol canım benımm , bi hamaratımdır sorma
bitirdin mi ev temizliğini
ayy daha kalkamadım kıss şunun basından
hoşbuldum yawru kuşummmm bu gün süperimmmmm hatta akşama kutlama yapacam evde azcık sarhoş olasım var :87:
ayy merak ettımkıısss gıtmeden söleeee.. bende bilimmm bende bilimmm...
bugun mübarek gün yarın ol sarhoş

ayy yazmayı unutmusum VENUSTEN bende syteni pek sevmıyorum sıkıyomus gibi gelıo beni dar seyler bozar demısım hahahaha
evlendıgımden 6ay sonra mecbur takmam icap ettı anladın sen :78:

ya aslında bende hareketlıyım şu aralar ama hareketlıyım dıye daha çok yıyorum galıba
ama zaten sen zayıfmışın aynı kıloyada donmuşun hemen hemen:)

ayyyyyy bende ondan korkuyorum o boşalan deri ne olacak öyle göüsler de özellikle amuda kalkıp ters durmak lazım yerçekimine karşı oooo anacım sende boy pos endam var kilo belli olmazki sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…