- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.981
canım benımm ama suda varkı amann nasılsa egzersız yapıyorum yada yuruyorum dıyıp yedıklerımızın 2 katını yersek tabıkı daha fazla kılo alabilriiztek yuruyusle zayıf kalınmıyor yani..yıdıklerımızede dıkkat etmemız gerekecek
hayırlısı olsun tatlım.. Allah gonlunden gecen cinsiyeti gösterırsın insallah
ablamda hamıleyken hiç sütyen takmamıs canım sonrası malum..gouslerı sarkmış..daha sarmasın dıyede cocugunu emzirmemiş.. şimdi o cocukta hastaneden cıkmıo valla hep hasta hep hasta.. direk mamaya baslatmak yerıne emzirseydı belkı suan daha saglıklı olcaktı neysee yanı hamılelıkte sutyn takmakta onemliymiş..
sağoll cnm tşklerrrama ne varki hepsi göbemde birikmiş durumda , havalar biraz daha ısınsında egzerız yapmaya dısarı atıcam kendımı
anne baba tarafta uzun benımkısıde , ama benı annem tarafa benzertırler ..hatta lisede bi cocuk vardı ıkımızde nası dıyım anne tarafından amca torunlarıyız..ama bızı kardes sanarlardıo derece benzıoruz canım Eskişehirliyim canım aslen baba taraftan bulgarstan göçmeniyim..
anca gelebıldım valla..bugun kociş gelecekte akşamaevi temızlıyom bi yandan pasta borek sever benım kocem ölee hamur işlerini.. 5 gibide aksam yemegını yapcam..8de evde olur sanırım.. ascık hasret gidercez 1hafta kalıp gerı donecek gemisine
ayy iğne deme kısss zaten sol kolum hala acıoo , carsamba gunu rahim ağzı kanserı asısı oldumda sanırım kendımı çok kasmısım iğne vurulurken (korkarımda ascık)daha gecmedi ağrısı ((
aynen öyle yapıuyorum artık canım cunku napıosam kendı saglıgıma ettımAllaha havale ettım gitti hepsini..
maalesef canım cocukta yapamıyoruz oğlu onun lafını dınlıyor..aslında cok istiyorum anne olmayı ama kısmet belki 4yıl sonra ..istemezsede cocuk isteyen bırıyle evlenırım artık
hatta esıme annenın su lafını kırıldım dedıgımde bana annesını savunacak kadar (ben çok alınganımdır zaten ,annesının dedıklerını cımbızla sececek kadar fesatımda!!! ) ozaman anladımkı ben bu yolda tekiiimmmmm
sağoll baharcımmmm... sanada Hayırlı CumalarrrGonlunden gecen dualar kabul olsun
selam kızlarrrrrr
çok geçmiş olsun cnm sanadaa
amin cnm hepimize inş..
8-9 aylık evlisiniz sanırım
eşinde haklı sanırım ben 2 sene bebek istemiyordum aslındada
annemin gazına geldim :)))
senin içinde hayırlısı olsun cnmm
sağol canımcım1,5 sene oldu anacım dile kolay tabi vajili zamanları saymazsak 6 aydır falan evlilik yaşıyoruz benim annem dua etti ilk gece kalayım diye kadın o kadar çok istiyoduki güzel dileklerin için sağol balımmmm Allah seninde gönlüne göre versin
eşimin tarafı desen onlarda başladı bu ara çünkü eltim sağolsun onlara bebeğini göstermiyor onlarda bana tutundu napsınlar
ablamda hamıleyken hiç sütyen takmamıs canım sonrası malum..gouslerı sarkmış..daha sarmasın dıyede cocugunu emzirmemiş.. şimdi o cocukta hastaneden cıkmıo valla hep hasta hep hasta.. direk mamaya baslatmak yerıne emzirseydı belkı suan daha saglıklı olcaktı neysee yanı hamılelıkte sutyn takmakta onemliymiş..
sağoll cnm tşklerrrama ne varki hepsi göbemde birikmiş durumda , havalar biraz daha ısınsında egzerız yapmaya dısarı atıcam kendımı
anne baba tarafta uzun benımkısıde , ama benı annem tarafa benzertırler ..hatta lisede bi cocuk vardı ıkımızde nası dıyım anne tarafından amca torunlarıyız..ama bızı kardes sanarlardıo derece benzıoruz canım Eskişehirliyim canım aslen baba taraftan bulgarstan göçmeniyim..
anca gelebıldım valla..bugun kociş gelecekte akşamaevi temızlıyom bi yandan pasta borek sever benım kocem ölee hamur işlerini.. 5 gibide aksam yemegını yapcam..8de evde olur sanırım.. ascık hasret gidercez 1hafta kalıp gerı donecek gemisine
ayy iğne deme kısss zaten sol kolum hala acıoo , carsamba gunu rahim ağzı kanserı asısı oldumda sanırım kendımı çok kasmısım iğne vurulurken (korkarımda ascık)daha gecmedi ağrısı ((
vetusten canım hoşgeldınnasılsın tatlımm
candan 38 hoşgeldın canımmmnasılsın canımm
aleveseven (dopru yazmısımdır umarım nikini) hoşgeldın canımmmm ... nasılsın
kızlar selam nasılsınız
çok geçmiş olsun cnm sanadaa
amin cnm hepimize inş..
8-9 aylık evlisiniz sanırım
eşinde haklı sanırım ben 2 sene bebek istemiyordum aslındada
annemin gazına geldim :)))
senin içinde hayırlısı olsun cnmm
sağol canımcım1,5 sene oldu anacım dile kolay tabi vajili zamanları saymazsak 6 aydır falan evlilik yaşıyoruz benim annem dua etti ilk gece kalayım diye kadın o kadar çok istiyoduki güzel dileklerin için sağol balımmmm Allah seninde gönlüne göre versin
eşimin tarafı desen onlarda başladı bu ara çünkü eltim sağolsun onlara bebeğini göstermiyor onlarda bana tutundu napsınlar
ee seninde olmuş kuzu bende 1 buçuk sene sonra hamile kaldım
normal istemen
vaji kurtulduğuna sevindim cnm zor olsa gerek bilemiycem amaa
allah herkese yardım etsinn
oh ohh sen,n bebeği yerler artık dsene:)
hb şeymacım..
eşim gelecek bugunde ona hazırlık yapıodum tabıı kk bagımlılık yapoınca onca işin arasına gırmeden yapamadım
sen nasılsın? orta katındaki kiracın nasıl? iyi gecınebılıyormusunuz?? üzmüyo demi annesi seni??
oo ne güzel yap cnm şöylede bi giyinn
şok et kocini:)
ben iyiyim üstümdeki kaynanamdan ses yok bugün
hayret ne oldu acaba kadına
her gün arardı ama
ben aramayınca pesetti sanırım
ben bir çarşıya çıkıcam şimdi hazırlanmaya başlıyım
markete gidicem
görüşürüz kızlarr...
heheheh bak herseyımız tutuo ama bi burcunuz tutmuo ben yay burcuyum cunkuhımmmm o zaman sütyensiz dolaşmıyoruz hamilelikte zaten ben rahat edemem zıp zıp zıplıyorlar yürüdükçeanammmm bende bulgaristan göçmeniyim bende gsliyim bende oğlağım yoksa biz ikizmiyiz bende çok korkarım iğneden ama 2010 yılında o kadar çok iğne yedimki kafamdan sadece 30 tane iğne yaptılar yinede uyuşmadı yalan söyledim dr uyuştu diye nerden bileyim adamın iğneyi bırakıp kafama zımba yapacağını şimdi bazı hamile arkadaşlar diyoki bana hamile kalmadan önce bütün tahlilleri yaptır sonra folik asite başla ama korkuyorum ama hamile kalınca bebiş için bir sürü şey yapılacak şimdiden başlayayım diyorum bir türlü cesaret edemiyorum doktor deyince yusuf yusuf oluyorum kocişimde beni kandırıp iğne yaptırıyo hep sana kolay gelsin o zaman maharetli arkadaşım benim
ayy daha kalkamadım kıss şunun basındanbitirdin mi ev temizliğini
ayy merak ettımkıısss gıtmeden söleeee.. bende bilimmm bende bilimmm...hoşbuldum yawru kuşummmm bu gün süperimmmmmhatta akşama kutlama yapacam evde azcık sarhoş olasım var :87:
ee seninde olmuş kuzu bende 1 buçuk sene sonra hamile kaldım
normal istemen
vaji kurtulduğuna sevindim cnm zor olsa gerek bilemiycem amaa
allah herkese yardım etsinn
oh ohh sen,n bebeği yerler artık dsene:)
anacım senin yanında durayım banada bulaşsın anne olmakçok zor bişey vajinusmus allah düşman başına vermesin evlisin ama arkadaş gibisin şükür kurtuldum kabus gibi günlerdi kayınpeder 2 trabzon burması alacak kaynana 1 trabzon burması alacak annem 1 tarbzon burması alacak hamilelik müjdesinde babam ne yapar artık bilmiyorum sanırsam çok zengin olcam orta katı kiraya verince Allah hayırlsını versin herşeyin
ben cıkıyorum kızlarrrr....
kendınıze iyi bakın.. öptümmm çokkk...
anacım senin yanında durayım banada bulaşsın anne olmakçok zor bişey vajinusmus allah düşman başına vermesin evlisin ama arkadaş gibisin şükür kurtuldum kabus gibi günlerdi kayınpeder 2 trabzon burması alacak kaynana 1 trabzon burması alacak annem 1 tarbzon burması alacak hamilelik müjdesinde babam ne yapar artık bilmiyorum sanırsam çok zengin olcam orta katı kiraya verince Allah hayırlsını versin herşeyin
gel gel yanaş bulaşsın cnm
bir arkadaşım çaktırmadan sürünmüş bana şöyle bi
oda hamiş kaldı
ooooo ben beleşe hamile kaldım desene seeen
hakkımı istiyorum uleynnn
haaaaaa şu orta kat kiracıısı bebek mii oluyorr
ben yeni anladımmm
daaaaaaaaaank :82::86:
gel gel yanaş bulaşsın cnm
bir arkadaşım çaktırmadan sürünmüş bana şöyle bi
oda hamiş kaldı
ooooo ben beleşe hamile kaldım desene seeen
hakkımı istiyorum uleynnn
haaaaaa şu orta kat kiracıısı bebek mii oluyorr
ben yeni anladımmm
daaaaaaaaaank :82::86:
anam gördüğüm hamişe sarılcam iyice bi bulaşsınyok güzelim sen doğurunca onlarda alırlar anam ben bedavaya evlendim bırakta azcık şımartsınlar beni evet bebişin kiracı şimdilik
herkeze selamm.bayadır yazamadım.geçmişi okum dedim bitiremedim bir kısmını okudum
benimde 160 :))
canım görüşmemekle en iyisini yapıyorsunnn
yok ya azmettikden sonra sende verirsin
bnce yürümekle hiç alakası yok.benim yürüdüm kadar kimse yürümemiştir hamilelikde.ama 23 kg aldım.ilk 3.ayımda 7 kg almıştım.doktorlar yuh çekiyordu bana.rejim bile verdiler yapmadım ama:)) gece kalkıp tatlı yiyip yatardım.ama pişmanım bacaklarım çok çatladı kg kaldıramadı vucut.50 ile hamile kalmıştım şimdi düştü kilom ilk beş ayda verdim 55 e düştüm.bir daha kinde dikkatli olcam ama.tavsiye etmiyorum aşırı yemeyi.ben almam sandım hep yerdim almazdım.ne oldu anlamadım
ayyyyyy bende ondan korkuyorum o boşalan deri ne olacak öyle göüsler de özellikle amuda kalkıp ters durmak lazım yerçekimine karşıoooo anacım sende boy pos endam var kilo belli olmazki sende
2 ay tatlım ama ben doğum kontrol hapı kullanmadım hıç benle beraber bı arkadaşımda o hap kullanıyodu bıraktı onunda 6 ay sonra hamıle kaldı.
ben hapı bırakalı 3 aydan fazla oluyor ama boş geçti çoğu zaman çünkü trafik kazası geçirmiştim kasığımdaki ağrı ara ara hortluyodu o zamanlarda bişeycikler yapamıyodum Allaha şükür son 1 ay ağrım sızım yok hayırlısını diliyorum Allahtan ama kocişle dün akşam yine konuştuk bebiş olayını illa 2012 de olsunmuş bende bu sene olsun istiyorum bi deneyelim Allah korusun ya sonra olmazsa hep duyuyoruz arkadaşlar ertelemiş bidaha olmamış hala tedavi oluyorlarmış...kocamı kandırıp kalcam çok hain planlarım var
allahtan süt ve süt ürünlerine bayılıyorum etide seviyorum en önemlilerini yiyomuşum ben o zaman bebişi doyurabilirim demekki sadece sütlü tatlıyı hayatta ağzıma sürmem
işte hap kullananların bıraz zaman alıyomuş korkma kalırsın ınşallah
zaten onemlı olan yumurtlama gunlerın falan kaçırma değerlendir
süt içmen önemli olan canım süt içemeynlere daha çok tatlı dıyolar bende
yemek seçıyom dıyınce bunları yemıyon sandım çokta seçmıyomuşun
sağol canım.seninde cuman hayırlı olsun.herkezin olsun
sağol canım iyiyim.bengiyle ugraşıyorum,oda iyi. bir değişiklik yok.dün doğum günümdü kocam bana süprüz yapmış.ilk evlendimizdeki doğum günümü unutmuştu ama.bu sefer öyle çok hatırtlattım ki mıh gibi kazındı aklına garibimin.neyse çok sevindirdi ama beni.
sen napıyorsun nasılsın kaynananlarla görüşmüyormuşsun oh en iyisini yapıyorsun
hımmmm o zaman sütyensiz dolaşmıyoruz hamilelikte zaten ben rahat edemem zıp zıp zıplıyorlar yürüdükçeanammmm bende bulgaristan göçmeniyim bende gsliyim bende oğlağım yoksa biz ikizmiyiz bende çok korkarım iğneden ama 2010 yılında o kadar çok iğne yedimki kafamdan sadece 30 tane iğne yaptılar yinede uyuşmadı yalan söyledim dr uyuştu diye nerden bileyim adamın iğneyi bırakıp kafama zımba yapacağını şimdi bazı hamile arkadaşlar diyoki bana hamile kalmadan önce bütün tahlilleri yaptır sonra folik asite başla ama korkuyorum ama hamile kalınca bebiş için bir sürü şey yapılacak şimdiden başlayayım diyorum bir türlü cesaret edemiyorum doktor deyince yusuf yusuf oluyorum kocişimde beni kandırıp iğne yaptırıyo hep sana kolay gelsin o zaman maharetli arkadaşım benim
ayy bende hıç rahat edemem oyle zaten bı kaç kez durdum oylede canım acıdı sankı hamılelıkten galıba buyuk olunca tabı çekıyo aşağı enı sonu sarkcak zaten heraldecanım çocuk duşunuyosan folık asıt elevit e başla doktora gorunup benım sonradan haberım oldu onceden haberım olsa bende gıderdım ama gıtmende fayda vardır canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?