2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ben cıkıyorum kızlarrrr....

kendınıze iyi bakın.. öptümmm çokkk...
sende kendıne ıyı bak canım gozun aydın bu arada:))

çok şükür atlatmışsın 17 yıldır evli olup yapamayan bi arkadaş var forumda daha yeni yendi düşün o şekilde 3 çocuğu olmuş kk sayesinde yendi çok zor bişey kaç evlilik bu yüzden bitiyor allah herkesin yardımcısı olsun kız benimkiler çok düşkün bana allah bozmasın bak doğumgünümde kayınvalide 500 tl verip bana yüzük almış taaa ne zaman laf arasında demiştim tam tur taşlı yüzükler var onlardan almak istiyorum diye bi baktım sürpris şok oldum bütün yaz kıyafetlerim ondandı mesela gidiyor tişört alıyo onları boncuk pul vs. ile süslüyor bana hediye ediyor manyacccc cadı bi kaynanam var taşı sıksa suyunu çıkarır ama galiba beni çok seviyor cadı kaynana diyorum ona gülüyor sen bulmuşsun benim gibi cadıyı öpte başına koy diyor

kız hakketen 3 çocuğu nası yapmış madem oleyken ben hıç yapılmıyo sanıyodum
17 yılda yazık yanı ya adamada yazık kadınada valla.
kız maşallah sızeoyle kaynanaya can kurban
benımkınınde bı zararıda yokta bı yararıda yok bende doğum gunumde
onlardaydım kı bız ayrı şehırlerde oturuyoz o gunu orda geçırdık ve benım ıçın
zehır bı gundu hedıyeyı geçtım ığrenç bı gundu oyle benı duşuncek gelınım dıcek bırı
deıl kız ınşallah bende senın kaynanan gıbı olurum herşeyı alcam gelınıme
ben goremedım o gorsun

canım benim geçmiş dogumgünün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle beraber nice mutlu huzurlu saglıklı bir hayat dilerimYarında benim eşimin dogumgünü zavallım grip oldu:94: oda evde dinleniyoEvet canım görüşmüyoruz onlar bizi ne arıyo ne soruyo bizde aramıyoruz.Seninde iyi olmana sevindim canım kib öpüyorum seni

Böyle kayınvaldeye herşey feda Allah bozmasın canım negüzel kendini bilen vicdan sahibi insan öle olmalı zaten

baharcım naber nasılsınnn canım benimm
bu arada altta arkadaslar görüyorum yeni buyrun hanımlarrrrrrr

Anlıyorum canım seni ama eşin inşllh senden yana olur sen zıtlaşma eşinle kendine çek eşini.hakkımızda hayırlısı olsun canım. bendede çocuk yok vardır Allahın bir bildigi herşey kısmet nasip biz ugraşalım olması içinde gerisi Allahın bilecegi iş canım çok takma kafana

Anlıyorum canım seni.hım pardon bn yanlış anlamışım sorun etme canım alırlar elbet .beterin beteri var unutma benim gibiEşimin ailesi yeni sıfır daire aldılar kendilerine biz kiradayız bu arada.kayınvalde evi gelin evi gibi döşedi üstelik bizim evin eşyalrına benzetmeye çalıştılar biz farkettikte bişey demedik.Bende henüz bulaşık makinası yok ben taksit bitsin alırız yıkarım neolucak diye sorun etmedim.oda yeni gelindir ona olsun demedi kendine aldı.yatak örtüsü bana kursta yaptıgı basit bi örtüyü verdi kendine güzel gelinlik yatak örtüsü aldı yeni gelin o ya ona lazım örtübide bana nispet eder gibi gel ona bak şu eşyama bak şunu aldık bunu aldık gibi nispet etti.ben şimdi kendime kızıyorum bazen.olgunluk ettim masraf çok olmasın dedim böylesine keşke yaptırsaydım alsalardı diyorum bazen içimden ama asla eşime demedim eşimle mutluyum çünkü Allaha şükür.ev konusundada eşim onlarla ortak çalıştıgı için eşimin hakkından kesiyolar şimdi neymiş borç ödenecekmiş bizmi oturuyoruz kendileri oturuyor biz zaten kiradayız çok sinirlendim bu yaptıklarına ama eşim çileden çıkmasın diye çok bişey diyemiyorum.yani canım yine düşünmüşler ev alıcaklarmış inşllh hall olur sorunların yani üzülme beterin beteri var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…