- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.001
anam gördüğüm hamişe sarılcam iyice bi bulaşsınyok güzelim sen doğurunca onlarda alırlar anam ben bedavaya evlendim bırakta azcık şımartsınlar beni evet bebişin kiracı şimdilik
bu kiracı kirasını ödemiyorr
çıkarmayı düşünüyorum 5-6 ay sonraa
yeter okadar beleşe yaşamak
gelde gör dünya kaç bucak mış
sende kendıne ıyı bak canım gozun aydın bu arada:))ben cıkıyorum kızlarrrr....
kendınıze iyi bakın.. öptümmm çokkk...
anacım senin yanında durayım banada bulaşsın anne olmakçok zor bişey vajinusmus allah düşman başına vermesin evlisin ama arkadaş gibisin şükür kurtuldum kabus gibi günlerdi kayınpeder 2 trabzon burması alacak kaynana 1 trabzon burması alacak annem 1 tarbzon burması alacak hamilelik müjdesinde babam ne yapar artık bilmiyorum sanırsam çok zengin olcam orta katı kiraya verince Allah hayırlsını versin herşeyin
ayy sanırım evlendığım ılk gunler bende ufak çaplı vajınusmustum 5 gun kadar ama ben o zaman
vajınusmus ne oldunu bılmıyodum bılsem ondanım derdımama o 5 gun bıle hakkaten kotuydu
hayatımın en kotu gunlerıydı sonunda bir çözüldü pir çözüldükız benım kayınvaldem çocuk yapın
yapın dıye yırttı kendını hıç bışe almadı şanslısın valla koşeyı dondun
bana bole deseler yaparım 5 10 tane dermışımmmm
işte hap kullananların bıraz zaman alıyomuş korkma kalırsın ınşallah
zaten onemlı olan yumurtlama gunlerın falan kaçırma değerlendir
süt içmen önemli olan canım süt içemeynlere daha çok tatlı dıyolar bende
yemek seçıyom dıyınce bunları yemıyon sandım çokta seçmıyomuşun
keşke kullanmasaydım ama korktum bu kadar borcun içinde bebiş olursa diye korktumaslında sanki evlenince biraz daha mıymıylığım gitti yemediklerimide yiyorum ama pekmeze ve bala alışamadım
ayy bende hıç rahat edemem oyle zaten bı kaç kez durdum oylede canım acıdı sankı hamılelıkten galıba buyuk olunca tabı çekıyo aşağı enı sonu sarkcak zaten heraldecanım çocuk duşunuyosan folık asıt elevit e başla doktora gorunup benım sonradan haberım oldu onceden haberım olsa bende gıderdım ama gıtmende fayda vardır canım:)
işte gidicem bi kontrole ama ne zaman bilmiyorumkan testi yapıyolarmış korkuyom iğneden eninde sonunda yaptırcam kaçış yok bebişim
bu kiracı kirasını ödemiyorr
çıkarmayı düşünüyorum 5-6 ay sonraa
yeter okadar beleşe yaşamak
gelde gör dünya kaç bucak mış
ondan rahatı yok walla ekmek elden su göldenbi avazda doğurursun inşallah balım
ayy sanırım evlendığım ılk gunler bende ufak çaplı vajınusmustum 5 gun kadar ama ben o zaman
vajınusmus ne oldunu bılmıyodum bılsem ondanım derdımama o 5 gun bıle hakkaten kotuydu
hayatımın en kotu gunlerıydı sonunda bir çözüldü pir çözüldükız benım kayınvaldem çocuk yapın
yapın dıye yırttı kendını hıç bışe almadı şanslısın valla koşeyı dondun
bana bole deseler yaparım 5 10 tane dermışımmmm
ondan rahatı yok walla ekmek elden su göldenbi avazda doğurursun inşallah balım
amin amin cnm sağoll
:)
çok şükür atlatmışsın 17 yıldır evli olup yapamayan bi arkadaş var forumda daha yeni yendi düşün o şekilde 3 çocuğu olmuş kk sayesinde yendiçok zor bişey kaç evlilik bu yüzden bitiyor allah herkesin yardımcısı olsun kız benimkiler çok düşkün bana allah bozmasın bak doğumgünümde kayınvalide 500 tl verip bana yüzük almış taaa ne zaman laf arasında demiştim tam tur taşlı yüzükler var onlardan almak istiyorum diye bi baktım sürpris şok oldum bütün yaz kıyafetlerim ondandı mesela gidiyor tişört alıyo onları boncuk pul vs. ile süslüyor bana hediye ediyor manyacccc cadı bi kaynanam var taşı sıksa suyunu çıkarır ama galiba beni çok seviyor cadı kaynana diyorum ona gülüyor sen bulmuşsun benim gibi cadıyı öpte başına koy diyor
aaaaaa :S bişi dicem ya benim bildiğim vaji farklı bişiymi netten okumuştum
ama nasıl çocuğu olmuş kafam karıştı yaa
aaaaaaa sende nasıl bir kaynana var kısss
o nasıl konuşmalar öyle
aman nazar değmesin siz
kanka olmuşsunuz siz
çok şükür atlatmışsın 17 yıldır evli olup yapamayan bi arkadaş var forumda daha yeni yendi düşün o şekilde 3 çocuğu olmuş kk sayesinde yendiçok zor bişey kaç evlilik bu yüzden bitiyor allah herkesin yardımcısı olsun kız benimkiler çok düşkün bana allah bozmasın bak doğumgünümde kayınvalide 500 tl verip bana yüzük almış taaa ne zaman laf arasında demiştim tam tur taşlı yüzükler var onlardan almak istiyorum diye bi baktım sürpris şok oldum bütün yaz kıyafetlerim ondandı mesela gidiyor tişört alıyo onları boncuk pul vs. ile süslüyor bana hediye ediyor manyacccc cadı bi kaynanam var taşı sıksa suyunu çıkarır ama galiba beni çok seviyor cadı kaynana diyorum ona gülüyor sen bulmuşsun benim gibi cadıyı öpte başına koy diyor
sağol canım.seninde cuman hayırlı olsun.herkezin olsun
sağol canım iyiyim.bengiyle ugraşıyorum,oda iyi. bir değişiklik yok.dün doğum günümdü kocam bana süprüz yapmış.ilk evlendimizdeki doğum günümü unutmuştu ama.bu sefer öyle çok hatırtlattım ki mıh gibi kazındı aklına garibimin.neyse çok sevindirdi ama beni.
sen napıyorsun nasılsın kaynananlarla görüşmüyormuşsun oh en iyisini yapıyorsun
hayırlı geceler fıstıklarrrrrr
canım benımm ama suda varkı amann nasılsa egzersız yapıyorum yada yuruyorum dıyıp yedıklerımızın 2 katını yersek tabıkı daha fazla kılo alabilriiztek yuruyusle zayıf kalınmıyor yani..yıdıklerımızede dıkkat etmemız gerekecek
hayırlısı olsun tatlım.. Allah gonlunden gecen cinsiyeti gösterırsın insallah
ablamda hamıleyken hiç sütyen takmamıs canım sonrası malum..gouslerı sarkmış..daha sarmasın dıyede cocugunu emzirmemiş.. şimdi o cocukta hastaneden cıkmıo valla hep hasta hep hasta.. direk mamaya baslatmak yerıne emzirseydı belkı suan daha saglıklı olcaktı neysee yanı hamılelıkte sutyn takmakta onemliymiş..
sağoll cnm tşklerrrama ne varki hepsi göbemde birikmiş durumda , havalar biraz daha ısınsında egzerız yapmaya dısarı atıcam kendımı
anne baba tarafta uzun benımkısıde , ama benı annem tarafa benzertırler ..hatta lisede bi cocuk vardı ıkımızde nası dıyım anne tarafından amca torunlarıyız..ama bızı kardes sanarlardıo derece benzıoruz canım Eskişehirliyim canım aslen baba taraftan bulgarstan göçmeniyim..
anca gelebıldım valla..bugun kociş gelecekte akşamaevi temızlıyom bi yandan pasta borek sever benım kocem ölee hamur işlerini.. 5 gibide aksam yemegını yapcam..8de evde olur sanırım.. ascık hasret gidercez 1hafta kalıp gerı donecek gemisine
ayy iğne deme kısss zaten sol kolum hala acıoo , carsamba gunu rahim ağzı kanserı asısı oldumda sanırım kendımı çok kasmısım iğne vurulurken (korkarımda ascık)daha gecmedi ağrısı ((
aynen öyle yapıuyorum artık canım cunku napıosam kendı saglıgıma ettımAllaha havale ettım gitti hepsini..
maalesef canım cocukta yapamıyoruz oğlu onun lafını dınlıyor..aslında cok istiyorum anne olmayı ama kısmet belki 4yıl sonra ..istemezsede cocuk isteyen bırıyle evlenırım artık
hatta esıme annenın su lafını kırıldım dedıgımde bana annesını savunacak kadar (ben çok alınganımdır zaten ,annesının dedıklerını cımbızla sececek kadar fesatımda!!! ) ozaman anladımkı ben bu yolda tekiiimmmmm
sağoll baharcımmmm... sanada Hayırlı CumalarrrGonlunden gecen dualar kabul olsun
hayırlı geceler canım hoşgeldinnn
iyi akşamlar herkese
çok geçmiş olsun cnm sanadaa
amin cnm hepimize inş..
8-9 aylık evlisiniz sanırım
eşinde haklı sanırım ben 2 sene bebek istemiyordum aslındada
annemin gazına geldim :)))
senin içinde hayırlısı olsun cnmm
evt haklısın bende
allahrızası için yapıyorum
ben ailemden bunu gördüm çünküü
yok ne mirası cnm kayınvalidede pederde yaşıyo
sadece ev alıcaklar bize naz yapıyorlar erteliyorlar canımı sıkıyorlar işte
allah sen sabır ver
baharcım naber nasılsınnn canım benimm
bu arada altta arkadaslar görüyorum yeni buyrun hanımlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?