- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.081
burası güzel ama bi soğuk bi sıcak o yüzden hep hasta olduk:2::2: kuzum dikkat et hastalanma sakın
biliomm bacımm bakk ugra her geldiginde he beklerim kusummm
evet balım 12 24 yine aynı olmuslar kusumm anam bi görüşemedik keleeee allahtan hatlarımız polis hattı ve bedavaa heee para nede yazmıyoki ondan arayamıyoz diyekk neyse kuzusum ararım görüşürük bi gün inşşşş
hoşgeldin tatlımmmm
naber nasılsın canım benimmm
warmıııı ben gibi üşüyennn bir yigit dahaaaaa:18:
tamam canım uğrar bakarım bi burdamın yokmun diye
ay valla yaaa bahanemizde yok amaaslında istiyorumki ikimizinde şöle boş vaktinde ayaklarımızı uzatıp konuşalım dertleşelima anacım
ıyım kuzum gözlerim japon balığı gibi prensesimi emzirmiyorum sizler nasılsınız
tek bekar benim sanırım
bende üşüyom anacım valla ayaklarım buz gibi oldu çorap terlik battaniye aldım ayaklarıma
bi de karnım acıktı şöle değişik şeler olsada yesem biri hayrına verse ne ii olurdu
aynen bacım vallaaaa temamm ararım senii şler aynı döneme gecmiş balımmm
ah ahhh bizde mi büle olucaz canım yaaaaaaaaaa
ben uykusuz yapamam desem
hihijijbkçhvöj ben klasik anneler gibi sımdı rahatsın cıkınca görurum senı demıcem cok uyuyan bır ınsan deyıldım ama 3 gun boyunca 4 saat uyuyan bırıde deyıldım canım netıcede annelık sabırla bırlıkte gelıyo o uyuduğu zamanda ben off nıye bu kadar uyudu uyansada sevsem dıyorum
canım akşamları kapatıyosalar elektirkli soba felan yokmu onu yak anacım hasta olursun bak allah korusun :18:
kız mide bulanma aylarıın geçtin sen hala bulanıyomu
evet canım aksam kapanıoo yakıom ama boş kuzum tiksinmde ve bulantım hala varrrrrr
kızlarrrr gözlerim kapanıyoooo ben kacar hepiniz kendnize çok ii bakın ii gecelerrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr
kızlarrrr gözlerim kapanıyoooo ben kacar hepiniz kendnize çok ii bakın ii gecelerrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr
ayy öle çekilirmi yaaa bi çözüm yolu bulunmuyomu
bi daha sene bebekde olcak daha zor yazın taşın imkanınız varsa :26:
tamam canım ii geceelr sana bende kalkıyom eccik uzanam
bende oyunn oynadım azcık
iyi geceler kuzum...
aaaaaa :S bişi dicem ya benim bildiğim vaji farklı bişiymi netten okumuştum
ama nasıl çocuğu olmuş kafam karıştı yaa
aaaaaaa sende nasıl bir kaynana var kısss
o nasıl konuşmalar öyle
aman nazar değmesin siz
kanka olmuşsunuz siz
canım vajinusmus kadınların ilişki anında kendilerini kasmaları ve hiç bir şekilde p...s girişine izin vermemeleri durumudurbir takım korkular yüzünden bilinç altı buna izin vermez ve vajen kasları kilitlenir ve bunu yaşayan o kadar çok kadın varki....zar dediğimiz şey akordiyon kapı şeklinde hani biz hep kapalı sanıyoruzya ortası açık sadece kenarlarda zar denilen yer orası kızlık denilen bölüm...kapalı olsa regl olamazdık zaten kan ordan geçiyor çünkü vajili kadınlar normal kadından farklı değildir isteklidirler ama ilişkiye giremezler yüzeysel temas esnasında mucize gibi yani oraya kaçan bebişler annelerinin yumartalarına yerleşivermişler
yawrum kayınvalide çok çekmiş kimseden bişey görmemiş kimse ona özenmemiş bide 3 erkek çocuğu var hiç kız evladı yok çok hevesli böyle süslesin püslesinwalla ne desem yapar gel anne şunu yapalım derim hemen gelir yaparız mesela benim kendi annem babam benim sigara içtiğimi bilmez kayınpeder k. valide bilir pikniğe gittiğimizde gizli gizli sigara içerken bana gözetmenlik yaparlar
kız hakketen 3 çocuğu nası yapmış madem oleyken ben hıç yapılmıyo sanıyodum
17 yılda yazık yanı ya adamada yazık kadınada valla.
kız maşallah sızeoyle kaynanaya can kurban
benımkınınde bı zararıda yokta bı yararıda yok bende doğum gunumde
onlardaydım kı bız ayrı şehırlerde oturuyoz o gunu orda geçırdık ve benım ıçın
zehır bı gundu hedıyeyı geçtım ığrenç bı gundu oyle benı duşuncek gelınım dıcek bırı
deıl kız ınşallah bende senın kaynanan gıbı olurum herşeyı alcam gelınıme
ben goremedım o gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?