2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

tamam canım uğrar bakarım bi burdamın yokmun diye
ay valla yaaa bahanemizde yok ama aslında istiyorumki ikimizinde şöle boş vaktinde ayaklarımızı uzatıp konuşalım dertleşelima anacım

tamam canım uğrar bakarım bi burdamın yokmun diye
ay valla yaaa bahanemizde yok ama aslında istiyorumki ikimizinde şöle boş vaktinde ayaklarımızı uzatıp konuşalım dertleşelima anacım

aynen bacım vallaaaa temamm ararım senii şler aynı döneme gecmiş balımmm

ıyım kuzum gözlerim japon balığı gibi prensesimi emzirmiyorum sizler nasılsınız

ah ahhh bizde mi büle olucaz canım yaaaaaaaaaa
ben uykusuz yapamam desem

tek bekar benim sanırım

darısıda sana inşşş bebegemmmm

bende üşüyom anacım valla ayaklarım buz gibi oldu çorap terlik battaniye aldım ayaklarıma
bi de karnım acıktı şöle değişik şeler olsada yesem biri hayrına verse ne ii olurdu

yok bacım ne giysem boş titriyom resmennnn:18:
benimde midem bulanıyooooo

aynen bacım vallaaaa temamm ararım senii şler aynı döneme gecmiş balımmm

ah ahhh bizde mi büle olucaz canım yaaaaaaaaaa
ben uykusuz yapamam desem

hihijijbkçhvöj ben klasik anneler gibi sımdı rahatsın cıkınca görurum senı demıcem cok uyuyan bır ınsan deyıldım ama 3 gun boyunca 4 saat uyuyan bırıde deyıldım canım netıcede annelık sabırla bırlıkte gelıyo o uyuduğu zamanda ben off nıye bu kadar uyudu uyansada sevsem dıyorum

canım akşamları kapatıyosalar elektirkli soba felan yokmu onu yak anacım hasta olursun bak allah korusun :18:
kız mide bulanma aylarıın geçtin sen hala bulanıyomu

hımmm iştee bu güzel oldu bitanem benim saolasınn

kızlarrrr gözlerim kapanıyoooo ben kacar hepiniz kendnize çok ii bakın ii gecelerrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr

ayy öle çekilirmi yaaa bi çözüm yolu bulunmuyomu
bi daha sene bebekde olcak daha zor yazın taşın imkanınız varsa :26:

tamam canım ii geceelr sana bende kalkıyom eccik uzanam

ev almayıdüşünüyoz inşallah kuzum burda merkezi sistemle ısınma diyolar güya öle diye tuttuk anamm aksma 5 te yakıolar bide ayda 150 tl ödüyoz aksam 9 da kapatıolarr öle şey olurmu tüm gün yakın yok bacım mecbur tasıncaz sanırım

bende oyunn oynadım azcık
iyi geceler kuzum...

oyuncu senüüüü
yerüm ben senü canım arkadasım beni zaten pazar gidiyon adanamaa

yaa neler neler yaşamış ama eşinede brawo çok takdir ettim işte hayat neler getiriyor insana...en kötü dert kendinle olan savaşın düşünsene sevdiğin adamla evlenmişsin iki arkadaş gibisin ağlıyosun sızlıyosun ama elinden bir şey gelmiyor tam o anda kasılıp kalıyorsun Allah düşman başına vermesin kabus gibi günlerdi...

sağol canımcım Allah herkesin kayınvalidesine akıl fikir ihsan etsin en baştada anlayış versin benimde bazen çok kızdığım anlar oluyor ama söylüyorum anne bak böyle böyle tamam kızım haklısın diyor...bide ben onun dert ortağıyım ağlar ağlar anlatır yaşadıklarını bazen kızsamda kıyamıyorum çünkü kadının psikolojisi alt üst olmuş eski yaşadıklarını unutamıyor üzülüyorum çok küçük yaşta evlenmiş kimse değer vermemiş ne yapsa yaranamamış eltime sarılmış benden önce kızım diye ondanda bi darbe yemiş tek umudu benim onu üzersem en büyük günahı işlerim diye hep suyuna gidiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…