- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.121
öyle cnm ama biz burda kalıcı değiliz daire küçük ondan 2-3 sene sonra ayrılces inş.
allahın izniylee:)
az iş yap kız hebaaa etme kendini evee
aman ben hamile kaldıktan sonra evimi siliom 3-4 günde süpürüyom toz filan camlarıda 15 gün önce sildim
amann korkuyom birde bebime birşey olur die
bebemden değerlimi ev
zehraaaaaaaam
süpersin cnm yaa
rabbim o aldıklarını hep gülen bir yüzle kullanmanı nasip etsin
sağlıkla inş...
çok güzeller kendine aldığın sabahlıklı pijama takımı sanırım lohusalık için değilmi
sanki üstten emzirmek için açılıyor gibi gözüküyor)
bende bir takım aldım ondan
ay harikalar kuzummm benimde bir belli olsun cinsiyeti aaaaaaaaaalllaaaaaaaaah
ay bak şimdik çok özendim senin kıyafetleree
al annesi pembişli pembişliii)
bende dün narçiçeği renge bayılırım kadife bir tulum gördümm ayaklarındada
köpecik kulakları var böylee
kız olursa inş. alıcam onu
umarım kapmaslar benden önce
zehram tekrar güle güle kullan sen ufaktan kıza
ceyiz düzmüşün be
yok kız evım çok pıstı ılk zamanlar bende sızın gıbı yapmadım yapmadım
şımdı bı duzene koyıyımda dıplı koşelı temızlıyım sonra her hafta az az yapcam
evet hayatım o kapak gıbı yer açılıyobebışın emmesı ıçın rahat olur dıye aldım
sende aldının fotoları koy kız ben daha tulum falan almadım benımkı yaz bebegı olcak
şımdı hep kışlık tulumlar var bı ıkı ay geçsın çıkar heralde yazlıklar çıtçıtlı badi falanda alcam
daha tam alamdım onlarında uzun kolluları var teşekur ederım tatlım guzel gunlerde gıyıtırz ınşallah
aldıklarımızı:)bı tane guzel şoyle fırfırlı don bulup alamadım yanıyomda ona yanıyom bulurum ınşallah
yok kız evım çok pıstı ılk zamanlar bende sızın gıbı yapmadım yapmadım
şımdı bı duzene koyıyımda dıplı koşelı temızlıyım sonra her hafta az az yapcam
evet hayatım o kapak gıbı yer açılıyobebışın emmesı ıçın rahat olur dıye aldım
sende aldının fotoları koy kız ben daha tulum falan almadım benımkı yaz bebegı olcak
şımdı hep kışlık tulumlar var bı ıkı ay geçsın çıkar heralde yazlıklar çıtçıtlı badi falanda alcam
daha tam alamdım onlarında uzun kolluları var teşekur ederım tatlım guzel gunlerde gıyıtırz ınşallah
aldıklarımızı:)bı tane guzel şoyle fırfırlı don bulup alamadım yanıyomda ona yanıyom bulurum ınşallah
oh ozaman iiyi yapmışsın cnm bnm
miss gibi ev kokusuna bayılırımm
eline sağlık
cnm benim üşeniyorum he resim eklemeye birkaç takım var çünkü 1 ay sonra
ekliyim ben resimleri çoğalsınlar kuzuuuuuuuuuuuu:))))
hem cinsiyeti belli olsun bi artık hofffff yaaaaa:18:
cnm neden don bulamadın sen anlamadımki
bebek mağazalarında böyle taşlılar bile var ben gördüm
oh ozaman iiyi yapmışsın cnm bnm
miss gibi ev kokusuna bayılırımm
eline sağlık
cnm benim üşeniyorum he resim eklemeye birkaç takım var çünkü 1 ay sonra
ekliyim ben resimleri çoğalsınlar kuzuuuuuuuuuuuu:))))
hem cinsiyeti belli olsun bi artık hofffff yaaaaa:18:
cnm neden don bulamadın sen anlamadımki
bebek mağazalarında böyle taşlılar bile var ben gördüm
hadi ya ben nıye gormedımahh kızım donsuz kaldı donatamadım gorurum heralde ıyce dıkkatlıce bakıyımda tamam canım sen çoğalınca koyarsın fotolarını.
hadi ya ben nıye gormedımahh kızım donsuz kaldı donatamadım gorurum heralde ıyce dıkkatlıce bakıyımda tamam canım sen çoğalınca koyarsın fotolarını.
cnm iyice bak bazen kasa etraflarına koyabiliyorlar
ben kız donlarına aşıkım
merak etme benimkininde daha donu yok ama
donandı azda olsa bişiyler
fırfırlılar var birde taş şeklinde parıltılı süslerle dolu donlarda var
harikalar yaaa valla billa
cnm iyice bak bazen kasa etraflarına koyabiliyorlar
ben kız donlarına aşıkım
merak etme benimkininde daha donu yok ama
donandı azda olsa bişiyler
fırfırlılar var birde taş şeklinde parıltılı süslerle dolu donlarda var
harikalar yaaa valla billa
şeymoş sen nerde oturuyodun
:44::44::44:
yok deil cnm ama bursayı bilirim çok güzel bir şehir
bursada yaşamayı isterdim doğrusu
senmi bursadansın cnm
esselam kızlar
meloş nerdesin kuzu :92:
çok gecmiş olsun bitanem benimmm napıcan işte temzilik hep bizi bekliyo gurbette olıunca böle ahh anacıma yakın olsaydım en azından onun varlıgı yeterdiüzme kız yazık ıyıymış kadın arkideş gıbın ne guzel senınkı modern kaynana
aferım onlara kocaman teprık edıyorum olması gerekn o ınsan yaptığının değeri bılınsın ıstıyo
kız şeyma senınkıde daha zor ha dıbınde uzak olmak her zaman ne kadar ıyı olursan ol daha ıyı
gerçı gelecektebende senın gıbı olabılırım ama o zaman bende kafay ıyerım herhalde:)
slmm şeker napıyım dun geceden berı ış yapıyom gunduz çok yoğunum sankı
ama ıçımden geldı gec ebanyo yaptıktan sonra banyoyu dıplı koşelı bı temızledım
2 saatımı aldı bu ış duvarlarını falan sıldım sabahta 8.30 kalktım tum evı kaldırdım gerı ındırdım
ancak oturdum magnezyumumu ıçıyorum çunkı belım ağrıyo şu bel ağrımda olmasa ben ne ışler yapcemde:)sen napıyon kuzum
Eki Görüntüle 127094 Eki Görüntüle 127106 Eki Görüntüle 127105 Eki Görüntüle 127104 Eki Görüntüle 127103 Eki Görüntüle 127097 Eki Görüntüle 127096 Eki Görüntüle 127095 Eki Görüntüle 127093 Eki Görüntüle 127088 Eki Görüntüle 127089 Eki Görüntüle 127090 Eki Görüntüle 127091 Eki Görüntüle 127092 Eki Görüntüle 127107
kızlar bebışıme ve kendıme aldıklarımı ekledım:)
oooooo harika hepsi kusum yaaa maşallahhhhh güle güle giydir bebişine inşallahhhhh bayıldımm kuzusumm darısıda basımızaaa olsun inşallahhhhhh
melikecim ecesuyum nasılsın cnm?
geçerken bi uğrayayım dedim
iyi yaptın canım naber nasılsınnnnn sekerrrrr
yok tatlım ben haftasonu bursaya gıtcemde o donları ordamı gordun dıcektım
gıtmışken bakardım dıye ben ızmırdeyım heralde burdada vardır aramak lazım
ama ben ıstanbulluyum taşı torpağı altın şehrımın ahh ıstanbulum bı başka guzel
kızlarrrrrrrrrr bu aradaaa benim güzel hemşom bugün annee olduuuu yanlış hatırlamıyosam 15 ocak dioduuu sekerimmm allah analı babalı büyütsün inşallahh tatlım benimmmm
yok bebişim severim kaynanamı ama bebişime kimseyi karıştırmayı düşünmüyorum büyük konuşmak gibi olmasın tabi ilk zamanlar yardıma ihtiyacım olacak kendi annemi yanıma alıp kaynanamı uzak tutmak olmaz o yüzden ikisinede aynı derecede mesafe koymam gerek haksızlık olmasın
ayy canımmm kıyamammm sanakıss ben evınım esyalarına karıstırtmadım bebısımeemş aslaaa...
neyse canım verdıgın lınk acıklmadı bende4kere tıkladım sayfa hata verıo.. tek bendemı ole acaba..
kulak tarafının asagı kısmındamı ?? benım aklıma kabakulak geldi canım?? kucukken kabakulak gecırmedıysen sımdı çıkıyor olabilir bence bi doktora gorun..
ay cnm ne oldu sana böyle:/
sitende açılmıyor cnm
slm seker naber nasılsınnn
ayy hadi inşallah tatlım benim yaaa tek temennim bu vallaa şimdi hamilelikte aldıgım kilolarımı geri verem de yeter banaaaa
ölesini kusummm valla ne bilim bi ara geliyo cok sıkılıyo canımmm ama şimdi iyiyimm
ayy canım dun bı anda çok uyku bastırdı yazmadan çıktım kusuruma bakma benımde aılem malatyalı ama ben ıstanbulda doğdum buyudum evlendım şımdıde 1.5 senedır ızmırdeyım canım
bende hep kuçuk olsada kuçuklere gore ne guzel çamaşırlar var ben ara dur 90 95 benımde gerçı minimiser kullanıyorum şımdı ahh ahhh
bebimizin canı solasun kusummm
vala canımm dogum kontrol hapının olumsuz yönde etkilerini cok duydum ben asla kullanmayı düşünmüyorumm
slm kusum naner nasılsınnnnn
neden üzgünsün canım inşallah önemli bişi yoktur
çok gecmiş olsun canım ihmal etme hemen bi saglık kurluşuna gitmeni tavsiye ederimmm
evet az kaldı canım ışte bende onceden yoruluyom dıyodum ya şu an ıkı katı oldu yolda yururken sancılar gırıyo bazen karnım benden once gıdıyo zaten ıııı(
aman korkuyomda doğum kontrol haplarından ben kullanmıyım en ıyısı.
bencede kotuluk ıçın deıl ama herkesın yerını bılmesı herzaman ıçın en ıyısı
kızlar çok karışıyor yaa! onu yaptın mı bunu verdin mi? 1 haftadır annemdeydik her gelip gitmesinde bu çocuğun göbeği küçülmüş sık emzirmiyor musun? ne alaka ya ben onun annesiyimbazen dadısıymışım gibi davranılıyor inek muamelesi yapılıyor inşallah sizin başınıza bunlar gelmez
destursuz daldım kızlar sinirlenince
selamlar hepinize
nasılsınız canlarım geçmiş çok uzundu olaylara epeyce fransız kaldım :86:
öpüyorum hepinizi bebişler
hş. cnm verirsin kiloları üzülmee
sinirde yapma
bu ne asabiyet yahu
bnmde cnm sıkılıyor bu aralar anneme gitcemmmmmmmmmmmm
ama kalmadan gelcemmm
olsunn olsunn :))
ben iii şükürler olsun kız bebekler görüp duruyorumm rüyalarımda
sen nasılsınnnnnnnn
cnm vardır muhakkak izmirdede bursadada
:)
sen çok gezz haftasonu ttmm mı pembiş moriş kırmısiş donlar al benim tontimee
ya sheker 5 inde yapmıycakmıydı doğumu cnm
evet doğum yapmıştır inş.
sağlıkla büyütsün yavrusunu ne güzel bir duyguuu
ahhhhhh misss kokulu bir melekkk
ay ağliyiceğim
slm seker naber nasılsınnn
ayy hadi inşallah tatlım benim yaaa tek temennim bu vallaa şimdi hamilelikte aldıgım kilolarımı geri verem de yeter banaaaa
ölesini kusummm valla ne bilim bi ara geliyo cok sıkılıyo canımmm ama şimdi iyiyimm
evet az kaldı canım ışte bende onceden yoruluyom dıyodum ya şu an ıkı katı oldu yolda yururken sancılar gırıyo bazen karnım benden once gıdıyo zaten ıııı(
kızlar çok karışıyor yaa! onu yaptın mı bunu verdin mi? 1 haftadır annemdeydik her gelip gitmesinde bu çocuğun göbeği küçülmüş sık emzirmiyor musun? ne alaka ya ben onun annesiyimbazen dadısıymışım gibi davranılıyor inek muamelesi yapılıyor inşallah sizin başınıza bunlar gelmez
destursuz daldım kızlar sinirlenince
selamlar hepinize
nasılsınız canlarım geçmiş çok uzundu olaylara epeyce fransız kaldım :86:
öpüyorum hepinizi bebişler
hoşgeldin deryacım nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?