- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.101
Böyle kayınvaldeye herşey fedaAllah bozmasın canım negüzel kendini bilen vicdan sahibi insan öle olmalı zaten
Anlıyorum canım seni.hım pardon bn yanlış anlamışım sorun etme canım alırlar elbet .beterin beteri var unutma benim gibiEşimin ailesi yeni sıfır daire aldılar kendilerine biz kiradayız bu arada.kayınvalde evi gelin evi gibi döşedi üstelik bizim evin eşyalrına benzetmeye çalıştılar biz farkettikte bişey demedik.Bende henüz bulaşık makinası yok ben taksit bitsin alırız yıkarım neolucak diye sorun etmedim.oda yeni gelindir ona olsun demedi kendine aldı.yatak örtüsü bana kursta yaptıgı basit bi örtüyü verdi kendine güzel gelinlik yatak örtüsü aldı yeni gelin o ya ona lazım örtü bide bana nispet eder gibi gel ona bak şu eşyama bak şunu aldık bunu aldık gibi nispet etti.ben şimdi kendime kızıyorum bazen.olgunluk ettim masraf çok olmasın dedim böylesine keşke yaptırsaydım alsalardı diyorum bazen içimden ama asla eşime demedim eşimle mutluyum çünkü Allaha şükür.ev konusundada eşim onlarla ortak çalıştıgı için eşimin hakkından kesiyolar şimdi neymiş borç ödenecekmiş bizmi oturuyoruz kendileri oturuyor biz zaten kiradayız çok sinirlendim bu yaptıklarına ama eşim çileden çıkmasın diye çok bişey diyemiyorum.yani canım yine düşünmüşler ev alıcaklarmış inşllh hall olur sorunların yani üzülme beterin beteri var çünkü
yanı kotu deıl aslında ama lafının sozunun yerını pek bılmez gerçı farklı şehırlerde oldugumuz ıçın pek goruşmuyoruz ama bıze kalmaya gelıyo arada bı o vakıtlerde bıle yetıyo bana dan dun konuşuyo bende alınıp duruyom genelde cevapta vermem bende yenı gelınken ılk evlendımızde tum takılarımı sattık borç odedık kayınvaldemde hıç yardımı olmadı zatende bıde o da yenı gelın gıbı bılezıklerını takıp gezıyodu benımde gozume çok batıyoduo kadar bayram seyran geçtı bı hedıyesını gormedım ılk başlarda ben hep alıyodum artık bende almıyorum hedıye karşılık beklenmez ama ınsan gelın olunca beklıyomuş demekkı şımdı torunu olcak ondada oyle bışeyı yok zaten daha onceden var torunları onlarada oyle bışeyı yok alıyım yapıyım dıye bu hallerı benı çok kızdırıyo
selam kızlar bende 2009 gelınıyım benım gıbı bu saatte bebiş göğsünde emen bır elı leptopta olan varmı :)
kızlarrrr gözlerim kapanıyoooo ben kacar hepiniz kendnize çok ii bakın ii gecelerrr tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr
canım vajinusmus kadınların ilişki anında kendilerini kasmaları ve hiç bir şekilde p...s girişine izin vermemeleri durumudurbir takım korkular yüzünden bilinç altı buna izin vermez ve vajen kasları kilitlenir ve bunu yaşayan o kadar çok kadın varki....zar dediğimiz şey akordiyon kapı şeklinde hani biz hep kapalı sanıyoruzya ortası açık sadece kenarlarda zar denilen yer orası kızlık denilen bölüm...kapalı olsa regl olamazdık zaten kan ordan geçiyor çünkü vajili kadınlar normal kadından farklı değildir isteklidirler ama ilişkiye giremezler yüzeysel temas esnasında mucize gibi yani oraya kaçan bebişler annelerinin yumartalarına yerleşivermişler
yawrum kayınvalide çok çekmiş kimseden bişey görmemiş kimse ona özenmemiş bide 3 erkek çocuğu var hiç kız evladı yok çok hevesli böyle süslesin püslesinwalla ne desem yapar gel anne şunu yapalım derim hemen gelir yaparız mesela benim kendi annem babam benim sigara içtiğimi bilmez kayınpeder k. valide bilir pikniğe gittiğimizde gizli gizli sigara içerken bana gözetmenlik yaparlar
aaa nasıl yerleşiyorlar ilginççç
allahın işi işte bende doğru biliyormuşum demekki ama
ben çocuk olmaz zannediyordum
demekki allah yazınca oluyormuşş
allah kimseye vermesin olanlarıda kurtarsın ne diyim cnmm
sen tam kendine arkadaş bulmuşsun
bu kayınvalide ve kayınpeder olamazzz
nazar değmesin aman
haklısın cnm çok can sıkıcılar ama iyi sen çok sabırlısın
ben eşime ister istemez yansıtıyorum söylemesemde
yüzümün şeklinden hal ve hareketlerimden anlıyor neyin var diyince anlatırım
neden eşine söylemiyorsun ki oda bilsin ailesinin ne olduğunuu
sende üzülme cnm ben şuna inanır şunu bilirim
allah görüyor
eden buluyor:13:
amann cnm yaşlandıkça i garip oluyor herkess
çocuklaşıyorlar
ne konuştuklarını bilemiyorlar
takmamak lazım
ama olmuyor aslında he diyip geçiceksin ben artık öyle yapıyorum
ne hoşş geleceğimi görür oldum sankiii
benimki zaten içeriden izliyor şuanda leptopu uzaktan inceliyor
artık gelince anasını geçer sanırım
cnm allah bağışlasın kızın varmış okudum
inş. bizede nasip olur dertleşeceğimiz bir kız evladı
allah ayırmasın nazar değmesin
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz 03.00a kadar kk damıydınızzzz
çok pis kıskandım baq
napın melikecim :)
günaydınlarrr
nazar değmesin aman
evet kusumm yaaa keşke sende olsaydın balım ben diom baqqq buyrun herkess sohbetimizeee katılınnnn diyeeeeeeeee
venusss naberrr sekerrrrrrrrrr
haklısın cnm çok can sıkıcılar ama iyi sen çok sabırlısın
ben eşime ister istemez yansıtıyorum söylemesemde
yüzümün şeklinden hal ve hareketlerimden anlıyor neyin var diyince anlatırım
neden eşine söylemiyorsun ki oda bilsin ailesinin ne olduğunuu
sende üzülme cnm ben şuna inanır şunu bilirim
allah görüyor
eden buluyor:13:
amann cnm yaşlandıkça i garip oluyor herkess
çocuklaşıyorlar
ne konuştuklarını bilemiyorlar
takmamak lazım
ama olmuyor aslında he diyip geçiceksin ben artık öyle yapıyorum
ne hoşş geleceğimi görür oldum sankiii
benimki zaten içeriden izliyor şuanda leptopu uzaktan inceliyor
artık gelince anasını geçer sanırım
cnm allah bağışlasın kızın varmış okudum
inş. bizede nasip olur dertleşeceğimiz bir kız evladı
allah ayırmasın nazar değmesin
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz 03.00a kadar kk damıydınızzzz
çok pis kıskandım baq
napın melikecim :)
günaydınlarrr
evet kusumm yaaa keşke sende olsaydın balım ben diom baqqq buyrun herkess sohbetimizeee katılınnnn diyeeeeeeeee
melikecim okadar otursam eşim surat yapar bana zaten
:18:
nazar değmesin aman
iyiyim bebişim işi gücü astım takılıyorum akşama yatılı misafirim gelecek evde bi kaşık bi şey yokeve gidip yemekmi yapıcam temizlikmi yapacam nasıl yetişcem bilmiyorum
sanırım yine annemi devreye sokucam o yapıp getiriversin anne olmak kolaymıyarında arkadaşa gidicez sabah misafirleri kahvaltıdan uğurlayıp çıkcas bu hafta sonuda dolu anlayacağın gerçi yumurtalarımın zamanı geçti bi dahaki aya kısmet
melikecim okadar otursam eşim surat yapar bana zaten
:18:
ayyy seymoşum al benden de okadarbak mesela eşim bugün evdee yarın sabah gitcek göreve b,z 12 dedimi yatıyoz hemencecikkkk dün gece görevdeydi yaa ondan okadar kalabildimm
allahın takdiri işte bebişim mucize gibi ama gerçekwalla bebişim şanslıyım kayınvalide kayınpeder açısından Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hiç bozulmazlar böyle devam eder bazen korkuyorum nazar değecek diye düşün bana gelen her misafir (eşimin akrabalarından) kayınpedere tel açıp teşekkür ediyor gelininiz maşallah bizi çok güzel ağırladı çok şanslısınız diye kayınpederde önce babama tel açıyor çok güzel bir evlat yetiştirmişsiniz tebrik ederim gurur duyuyorum gelinimle diye sona bana tel açar kızım tşk ederim her şey için şunlar sana gelmişler çok memnun kalmışlar benimde şöyle bi gururum okşanır aslında olması gerekende budur 3 günlük dünyada neyi paylaşamıyoruzki yarın öbür gün elden ayaktan kesilecekler benden başka kimse bakmaz ben biraz fazla şefkatlimiyim neyim kıyamıyorum
oh oh kusummm desene keyfine diyecek yokkk
ayyy seymoşum al benden de okadarbak mesela eşim bugün evdee yarın sabah gitcek göreve b,z 12 dedimi yatıyoz hemencecikkkk dün gece görevdeydi yaa ondan okadar kalabildimm
hımmm anladım cnmm
eşin evde olmayıncada yatmak istemiyorsun tahmin edebiliyorum:)
bazen eşimde arkadaşlarının yanına gider akşamları
ozaman bir geç kalsın uykum gelsede uyuyamam
ay noldu ay bişemi oldu panik ben :)
oh oh kusummm desene keyfine diyecek yokkk
hımmm anladım cnmm
eşin evde olmayıncada yatmak istemiyorsun tahmin edebiliyorum:)
bazen eşimde arkadaşlarının yanına gider akşamları
ozaman bir geç kalsın uykum gelsede uyuyamam
ay noldu ay bişemi oldu panik ben :)
hep öle kusumm yaa sormaaaa
cnm bu huy meselesi
yani insanın huyu çıkmazda canı çıkar derler ya o mesele
sana çok ilginç birşey söyliyim yok artık dersin
kayınvalidemden konuşmaktanda sıkıldım bu ara yaa harbiden
için çok daralıyor zaten
neyse konuyuda anlatıyımda
şimdi kayınvalide hanım gezmeye gider
bazen gelmez evine biryerlerde kalır
kayınpederime yemek hazırlarım yada yapar götürürüm
bir kere dahi sağol teşekkürler demez
ben yapmak zorundamıyım sence soruyorum sana :44:
ben yapmak zorundayım ama elden ayaktan düştüklerinde
oda vicdanım olduğu için
allahtan korktuğum için
başka birşey için değil
ama gel görki benim o bir kap yemek versin yada hamur işii
amann ne versin nede söylesin dersin ki
burnundan getirir verdiğini
ay kızım yemek nasıldı
ay iştee millete ben kızıma yemek yaptım
tencere tencere böyleee
yanii kısacaa allah sabır versin bana
yoksa yakında sıyırıcam:97:
bir kaç sene daha bunlarla aynı apartmanda yaşamaya devam edersem gerçekten
üşütücem
eşim sakin ol bana güven 2-3 sene çocukla zaman geçer sonra ev alırız yada
bir arsa var oraya ev yapar geçeriz diyor
valla çok sıkıldım
işin kötüsü ailemde uzak
sıkıntıdan patla dur işte:44:
allahtan netim varda burda sizler biraz rahatlatıyorsunuz yada başkaa konulara
yönelip unutuyorum
yoksa cidden insanlar nasıl cinnet geçiriyorlar
çok iyi anlayabiliyorum
hep öle kusumm yaa sormaaaa
:)
canım haklısın kızmakta sonuna kadar...yakın oldukları için mesafede koyamıyorsundur...walla bir an önce ev alıp uzaklaş bence kafanı dinle...canım hamilesin hiç bişey takma kafana o konuşsun dursun duyma hiç bebeğini düşün hayırlısıylada bi ev alırsınız inşallah en kısa zamanda
baştan koyamadık mesafeyi daha şimdi şimdi
oturttum rayına hiç çıkmam evine
misafr olmadıkça
ama o çıkar yine aradaa
kafam azda olsa rahat biraz sorunlar yaşadık
ondan kızgınım ona aramıyorum çıkmıyorumda evine
dün aradı sitem etti neden aramıyormuşum
ölmüşmü kalmışmı sormuyormuşum diyee:))
dedim ölmediğini biliyorum
sesin iniyo aşağı
amin cnm aminnnnnn
neyse kapatıyım ben bu kayınvalide konusunu artık
gülelim başka şeyler konuşalım venüscan
canım vajinusmus kadınların ilişki anında kendilerini kasmaları ve hiç bir şekilde p...s girişine izin vermemeleri durumudurbir takım korkular yüzünden bilinç altı buna izin vermez ve vajen kasları kilitlenir ve bunu yaşayan o kadar çok kadın varki....zar dediğimiz şey akordiyon kapı şeklinde hani biz hep kapalı sanıyoruzya ortası açık sadece kenarlarda zar denilen yer orası kızlık denilen bölüm...kapalı olsa regl olamazdık zaten kan ordan geçiyor çünkü vajili kadınlar normal kadından farklı değildir isteklidirler ama ilişkiye giremezler yüzeysel temas esnasında mucize gibi yani oraya kaçan bebişler annelerinin yumartalarına yerleşivermişler
hı bende doğru bılıyomuşum yazık ya bı omur allah kolaylık versın valla.
yawrum kayınvalide çok çekmiş kimseden bişey görmemiş kimse ona özenmemiş bide 3 erkek çocuğu var hiç kız evladı yok çok hevesli böyle süslesin püslesinwalla ne desem yapar gel anne şunu yapalım derim hemen gelir yaparız mesela benim kendi annem babam benim sigara içtiğimi bilmez kayınpeder k. valide bilir pikniğe gittiğimizde gizli gizli sigara içerken bana gözetmenlik yaparlar
yaa neler neler yaşamış ama eşinede brawo çok takdir ettim işte hayat neler getiriyor insana...en kötü dert kendinle olan savaşın düşünsene sevdiğin adamla evlenmişsin iki arkadaş gibisin ağlıyosun sızlıyosun ama elinden bir şey gelmiyor tam o anda kasılıp kalıyorsun Allah düşman başına vermesin kabus gibi günlerdi...
sağol canımcım Allah herkesin kayınvalidesine akıl fikir ihsan etsin en baştada anlayış versinbenimde bazen çok kızdığım anlar oluyor ama söylüyorum anne bak böyle böyle tamam kızım haklısın diyor...bide ben onun dert ortağıyım ağlar ağlar anlatır yaşadıklarını bazen kızsamda kıyamıyorum çünkü kadının psikolojisi alt üst olmuş eski yaşadıklarını unutamıyor üzülüyorum çok küçük yaşta evlenmiş kimse değer vermemiş ne yapsa yaranamamış eltime sarılmış benden önce kızım diye ondanda bi darbe yemiş tek umudu benim onu üzersem en büyük günahı işlerim diye hep suyuna gidiyorum bende
üzme kız yazık ıyıymış kadın arkideş gıbın ne guzel senınkı modern kaynana
allahın takdiri işte bebişim mucize gibi ama gerçekwalla bebişim şanslıyım kayınvalide kayınpeder açısından Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hiç bozulmazlar böyle devam eder bazen korkuyorum nazar değecek diye düşün bana gelen her misafir (eşimin akrabalarından) kayınpedere tel açıp teşekkür ediyor gelininiz maşallah bizi çok güzel ağırladı çok şanslısınız diye kayınpederde önce babama tel açıyor çok güzel bir evlat yetiştirmişsiniz tebrik ederim gurur duyuyorum gelinimle diye sona bana tel açar kızım tşk ederim her şey için şunlar sana gelmişler çok memnun kalmışlar benimde şöyle bi gururum okşanır aslında olması gerekende budur 3 günlük dünyada neyi paylaşamıyoruzki yarın öbür gün elden ayaktan kesilecekler benden başka kimse bakmaz ben biraz fazla şefkatlimiyim neyim kıyamıyorum
aferım onlara kocaman teprık edıyorum olması gerekn o ınsan yaptığının değeri bılınsın ıstıyo
cnm bu huy meselesi
yani insanın huyu çıkmazda canı çıkar derler ya o mesele
sana çok ilginç birşey söyliyim yok artık dersin
kayınvalidemden konuşmaktanda sıkıldım bu ara yaa harbiden
için çok daralıyor zaten
neyse konuyuda anlatıyımda
şimdi kayınvalide hanım gezmeye gider
bazen gelmez evine biryerlerde kalır
kayınpederime yemek hazırlarım yada yapar götürürüm
bir kere dahi sağol teşekkürler demez
ben yapmak zorundamıyım sence soruyorum sana :44:
ben yapmak zorundayım ama elden ayaktan düştüklerinde
oda vicdanım olduğu için
allahtan korktuğum için
başka birşey için değil
ama gel görki benim o bir kap yemek versin yada hamur işii
amann ne versin nede söylesin dersin ki
burnundan getirir verdiğini
ay kızım yemek nasıldı
ay iştee millete ben kızıma yemek yaptım
tencere tencere böyleee
yanii kısacaa allah sabır versin bana
yoksa yakında sıyırıcam:97:
bir kaç sene daha bunlarla aynı apartmanda yaşamaya devam edersem gerçekten
üşütücem
eşim sakin ol bana güven 2-3 sene çocukla zaman geçer sonra ev alırız yada
bir arsa var oraya ev yapar geçeriz diyor
valla çok sıkıldım
işin kötüsü ailemde uzak
sıkıntıdan patla dur işte:44:
allahtan netim varda burda sizler biraz rahatlatıyorsunuz yada başkaa konulara
yönelip unutuyorum
yoksa cidden insanlar nasıl cinnet geçiriyorlar
çok iyi anlayabiliyorum
kız şeyma senınkıde daha zor ha dıbınde uzak olmak her zaman ne kadar ıyı olursan ol daha ıyı
gerçı gelecektebende senın gıbı olabılırım ama o zaman bende kafay ıyerım herhalde:)
zehracım gelmiş slm şekerrrrrr
slmm şeker napıyım dun geceden berı ış yapıyom gunduz çok yoğunum sankı
ama ıçımden geldı gec ebanyo yaptıktan sonra banyoyu dıplı koşelı bı temızledım
2 saatımı aldı bu ış duvarlarını falan sıldım sabahta 8.30 kalktım tum evı kaldırdım gerı ındırdım
ancak oturdum magnezyumumu ıçıyorum çunkı belım ağrıyo şu bel ağrımda olmasa ben ne ışler yapcemde:)sen napıyon kuzum
kızlar bebışıme ve kendıme aldıklarımı ekledım:)
oyyyyy oyyyyy anacım sen çeyizi düzmüşsünallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne tatlı heyecanlardır bunlar banada yaşamayı nasip eder inşallah rabbim
üzme kız yazık ıyıymış kadın arkideş gıbın ne guzel senınkı modern kaynana
aferım onlara kocaman teprık edıyorum olması gerekn o ınsan yaptığının değeri bılınsın ıstıyo
kız şeyma senınkıde daha zor ha dıbınde uzak olmak her zaman ne kadar ıyı olursan ol daha ıyı
gerçı gelecektebende senın gıbı olabılırım ama o zaman bende kafay ıyerım herhalde:)
slmm şeker napıyım dun geceden berı ış yapıyom gunduz çok yoğunum sankı
ama ıçımden geldı gec ebanyo yaptıktan sonra banyoyu dıplı koşelı bı temızledım
2 saatımı aldı bu ış duvarlarını falan sıldım sabahta 8.30 kalktım tum evı kaldırdım gerı ındırdım
ancak oturdum magnezyumumu ıçıyorum çunkı belım ağrıyo şu bel ağrımda olmasa ben ne ışler yapcemde:)sen napıyon kuzum
öyle cnm ama biz burda kalıcı değiliz daire küçük ondan 2-3 sene sonra ayrılces inş.
allahın izniylee:)
az iş yap kız hebaaa etme kendini evee
aman ben hamile kaldıktan sonra evimi siliom 3-4 günde süpürüyom toz filan camlarıda 15 gün önce sildim
amann korkuyom birde bebime birşey olur die
bebemden değerlimi ev
kızlar bebışıme ve kendıme aldıklarımı ekledım:)
zehraaaaaaaam
süpersin cnm yaa
rabbim o aldıklarını hep gülen bir yüzle kullanmanı nasip etsin
sağlıkla inş...
çok güzeller kendine aldığın sabahlıklı pijama takımı sanırım lohusalık için değilmi
sanki üstten emzirmek için açılıyor gibi gözüküyor)
bende bir takım aldım ondan
ay harikalar kuzummm benimde bir belli olsun cinsiyeti aaaaaaaaaalllaaaaaaaaah
ay bak şimdik çok özendim senin kıyafetleree
al annesi pembişli pembişliii)
bende dün narçiçeği renge bayılırım kadife bir tulum gördümm ayaklarındada
köpecik kulakları var böylee
kız olursa inş. alıcam onu
umarım kapmaslar benden önce
zehram tekrar güle güle kullan sen ufaktan kıza
ceyiz düzmüşün be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?