- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.161
teşekkur ederım canımmevet kusumm ölee sana kolay gelsin şimdiden tatlışımm
ah şu eşlere isim beğendirmek çok zorbende aynı şeyi yaşadım ama sonra ortak karar aldık neyseki :))
ayy aynı sorun bızdede var bızde eşımın ve ablamın ıstedıgını koyuyoz
napalım bebemız sağlıklı olsunda benım kızım elif esma olcak ınşallah
ek gıdaya 4. ayda geçtim zehracım
yemesi uyuması hep problem benimki :26:
hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin bebişin inşallah
bende son anıma kadar iş yaptım kolay doğurayım diye ama olmadı
son günler çok zor yatmak kalkmak oturmak ağrılar sızılar bitmez sonuç güzel olmasa çekilmez dimi canım ama herşeyden önce sabır dua
teşekkur ederım canımm
anam korktum ya kız şımcık nese ben yınede ışımı yapıyım
zararım olmaz temız olmuş olurum karım olur heralde herkez
asıl maraton doğduktan sonra başlıyo dıyoama bıde nasıl
buyudugunu anlamıyosun dıyolargozunun onunde kocaman oluyo dıyolar
allah kımseyı çocuksuz bırakmasın canım hayatımızın tadı tuzu şekerı onlar
günaydınlarrr hayırlı cumalarrr rabbim bugün ne duanız varsa hepsini kabul etsin inşşşş
slmm kızlar bende 2009 10 ay geliniyim. hiç korunmadık bebişimiz yok gördüğüm kadarıyla hamile ve bebişli anneler var maşallahbende bebiş için uğraşıyorum rabim isteyen herkeze versin.. inş
MELİKECİM
evet iyki eşlerimiz yardımcı sağolsunlar allahrazıolsunn eşimde yardım eder banaa:)
DERYACIM
sorma zorki ne zor valla isim beğendirmek normalde karışan insan değildir ama
malsef isme takıntılı oldu adam birden birşey beğenmiyoo ona ne demeli gerçi bende beğenemiyorum
ZEHRAM
cnm çok az kalmış senin birde bana az diyorsun benim var 90 günn senin 30
vayy bee ne çabuk geçmiş zaman sağlıklaa gelsin inş. yavruşun cnm
bu arada kaç kilo aldın zehraa
BERENNN
hşg. cnm aramıza canını hiç sıkmaa
kafaya taktığın müddet olmuyoo bunun birebir ben kendimden şahidi oldum
ne zaman olmasın aman dedikk kızım gelmiş meğer:)
yaa öyle iştee cnmm herşeyin hayırlısı
inş. rabbim hayırlısıyla sana vwe TÜM bebek isteyenlerin kucağını doldursun
KIZLARCIMMMMMMMMMM:)))
BUGÜN KIZIMI renklide görmeye gidicem çok heyecanlıyım çokk artık vakit bulursam akşam
uğrar haberlerinii veririm sizee
cnm kızım yaaa
bu aradaa kız olup olmadığından emin olmak için birde bu doktora sorucam
ne olur ne olmaz
işi sağlama alalım odasını pembişe boyuycaktım eşime dedim dur bi doktora gidelim
soralım son kez sonraa:)))
slmm kızlar bende 2009 10 ay geliniyim. hiç korunmadık bebişimiz yok gördüğüm kadarıyla hamile ve bebişli anneler var maşallahbende bebiş için uğraşıyorum rabim isteyen herkeze versin.. inş
MELİKECİM
evet iyki eşlerimiz yardımcı sağolsunlar allahrazıolsunn eşimde yardım eder banaa:)
DERYACIM
sorma zorki ne zor valla isim beğendirmek normalde karışan insan değildir ama
malsef isme takıntılı oldu adam birden birşey beğenmiyoo ona ne demeli gerçi bende beğenemiyorum
ZEHRAM
cnm çok az kalmış senin birde bana az diyorsun benim var 90 günn senin 30
vayy bee ne çabuk geçmiş zaman sağlıklaa gelsin inş. yavruşun cnm
bu arada kaç kilo aldın zehraa
BERENNN
hşg. cnm aramıza canını hiç sıkmaa
kafaya taktığın müddet olmuyoo bunun birebir ben kendimden şahidi oldum
ne zaman olmasın aman dedikk kızım gelmiş meğer:)
yaa öyle iştee cnmm herşeyin hayırlısı
inş. rabbim hayırlısıyla sana vwe TÜM bebek isteyenlerin kucağını doldursun
KIZLARCIMMMMMMMMMM:)))
BUGÜN KIZIMI renklide görmeye gidicem çok heyecanlıyım çokk artık vakit bulursam akşam
uğrar haberlerinii veririm sizee
cnm kızım yaaa
bu aradaa kız olup olmadığından emin olmak için birde bu doktora sorucam
ne olur ne olmaz
işi sağlama alalım odasını pembişe boyuycaktım eşime dedim dur bi doktora gidelim
soralım son kez sonraa:)))
aminnnn cümlemizin canım.
olur ınşallah canım allah hayırlı evlat nasip etsin sana.
ahh evet canım ya nası geçtı zaman 90 gunmusenınde yaklaşmış canım
ben şu an 90 kıloluk bı tosuncuk oldum canım ama sen bana bakma zaten
ben turk standartları dışında bı ınsanımhamılelıkten once 77 kıloydum boyum
175 bu arada gorenler çok şışmedın dıye ama ışte 13 kılo şımdıden nası vercem dıye
dıyet gruplarına bakıyorumahh hadı gorde gel bakalım kızçeyı bende yarın gıtcem ınşallah
yarın gorurum bebışı.
bugun bende bıraz alışverış merkezıne gıttım son gezmelerım kızım ıçerdeyken
ama ağırlaşmışım tabi göğüs ucu ıçın krem aldım çok yara oluyomuş ya lansınoh dıye
almak ısteyen olursa mothercare de ındırme gırmıştı %50 20 ydi 10 a aldım
bıde yemek yedım bıdaha acıkmam dedım ama yıne acıkcam galıba
off çok yıyorum ya
zEHRACIM--------verirsin cnm hayırlısıyla inş. evt son 90 gün bugün artık ben
napıyorum hiç bişiyi tam hazır değil diye kendi kendime kızdım
eşime çabuk odayı birkaç haftaya sipariş verelim dedim bu gidişle yetişemiyceğizz
bu arada göğüz ucuna kremlerin iyi gelmediğinii ayva çekirdeğini suda bekletip jel kıvamına
gelince sürülmesinii ve bunun çok iyi gewlip geçirdiğini 3 kişiden duydumm aklında bulunsun cnmm...
deryacım-------gittik geldikk neler oldu bilemeSSİNİZZ
oy oyyyyyyyyy
kızımm yüzünüü filan göstermedi kızlar
gittik doktoraa 17 dk baktı etti herşeyi normal 900 grm..30 cnm dedii
şükür bi sorun yok ama tek eliyle yüzünü örttü göstermediii doktor sıkıldıı
bi çikolata ye şekerli bişiler içç 1o dk gezin öyle gel dedii
neyse tekrar geldik doktorun yanınaa yok yine yüzü kapalı hemde bu sefer 2 eliylee
şakamısın kızım aşk olsun dedimm
doktorum sağa çevirdi beni olmadı
sola çevirdii gık demedi yanii
vurdu karnımaa defalarcaa ama yok yoooookkk:18:
çok inatçı kızınız dedii
bende küstüm kızımaa
eşime dedimki kızım CEZALI babası
onun odası mavi olucak ve yatak alınmıyıcak yerde yatıcak ona bişi almakta yok bana al didim
ama anne yüreği işte kıyamadı
gelirken pembiş ---sarı----krem---beyaz alttan çıtçıtlı zıbın aldım
ah kızımm senin şu bana yaptığına bakk
birde benim utan utan şımarık kelebekk
zaten büyük ihtimalle utandıı neden utandıysa elini kapadıı
kesin bi kabahat işliyodu o sıradaa
çişimi gelmişti kakamı yapıodu acabaa:86:
neysee işte öylee TEYSELERİİİİİİİİİ
göremedik)):):):)
ama önemli olan sağlıklı olması şükür sorun yokk.....
sanada cnmmm :80:
beeeeeeeeeeen 2009 da evlendim aralığın13 desonra bir bebeğim oldu 2 gün sonra öldü birz kötü geçti... benim eşim çok şükür çok iyi düzgün biri onu çook seviyorum ama bu bebek olayı beni çok üzdü şimdi 6 ay geçti üzerinden bir bebek sabihi olmayı düşünüyorum Allah izin verirse
hadii yaaa hakkatten kuzum senin kıss çok inatcı olucakkk
benim oglum ne güzel heryerini rahatca gösteriyoo
gercii ogün sırtını dönmüştü doktorum ne yaptıysa ceviremedi bende geldim sabah gittim ohh hersey ortadaaa
canım oglum benim yaa bak şimdi daha bi cok özledim ben onuuu
saol bitanemmm
melike_ecesu sagol canım n e güzel senin tedavi güzel sonuçlar vermiş. inş. bendede olur ki 5 aydır seraphone kullanıyorum rabbim hayırlısını versin. inş. bu arada zehra cım sagol canım inş nasip eder rabbim. ne deyim ki sabır ....
kolay gele hatunlar .
günaydın kızlar
derya
şeyma
bahar
melike
beren
ohm
gülcan
zehra
nasılsınız melekler.bebişlerin marifetlerini okuyorumderyacım inşallah bende o günleri görürüm doğum ne kadar zor olursa olsun o tek bir gülücük herşeye değer işte.
zehra yüzünü saklayan seninkiydi dimi bak sen zilliye ceeee yapcak sana doğunca
gülcancım hiç düşünme borcu allah verir kolaylığını ben daha önce hamile kalmadığıma pişmanım valla ilk başta eşimle kaynanam yüzünden sorunlar vardı o yüzden korkuyodum ama şimdi hamileyim diye eşime çok nazım geçiyo kaynanamda çatlıyo
melikecim sen temizlik işine başlamışsın ben daha bişeye ellemedim.havalar ısınsın iyice halılarımı yıkamaya yollıycam öyle artık.perdelerimi nasıl çıkartıcam bilmiyorum mekanizmalı oooofff oooofff yardım edende yok kaynanamda çatı kata taşıncak onu bahane ediyo sanki çok acelesi var annemde çok kilolu cama çıkıp silemiyo 5.kattayım bide ben korkuyorum
yiğidin malı meydanda diyo seninki de heralde geçen kontrole gittiğimizde biraz aksilik oldu baya bekledik muayeneye girene kadar çok sinir olmuştum şakayla göster oğlum pipini kızlara korksunlar demiştim hakikaten hiç kapamadı bacakları doktor teyzesi resmini bile verdi bamyasının çok güldürdü bizi o gün hınzır :90:
hadii yaaa hakkatten kuzum senin kıss çok inatcı olucakkk
benim oglum ne güzel heryerini rahatca gösteriyoo
gercii ogün sırtını dönmüştü doktorum ne yaptıysa ceviremedi bende geldim sabah gittim ohh hersey ortadaaa
canım oglum benim yaa bak şimdi daha bi cok özledim ben onuuu
saol bitanemmm
beeeeeeeeeeen 2009 da evlendim aralığın13 desonra bir bebeğim oldu 2 gün sonra öldü birz kötü geçti... benim eşim çok şükür çok iyi düzgün biri onu çook seviyorum ama bu bebek olayı beni çok üzdü şimdi 6 ay geçti üzerinden bir bebek sabihi olmayı düşünüyorum Allah izin verirse
günaydın kızlar
derya
şeyma
bahar
melike
beren
ohm
gülcan
zehra
nasılsınız melekler.bebişlerin marifetlerini okuyorumderyacım inşallah bende o günleri görürüm doğum ne kadar zor olursa olsun o tek bir gülücük herşeye değer işte.
zehra yüzünü saklayan seninkiydi dimi bak sen zilliye ceeee yapcak sana doğunca
gülcancım hiç düşünme borcu allah verir kolaylığını ben daha önce hamile kalmadığıma pişmanım valla ilk başta eşimle kaynanam yüzünden sorunlar vardı o yüzden korkuyodum ama şimdi hamileyim diye eşime çok nazım geçiyo kaynanamda çatlıyo
melikecim sen temizlik işine başlamışsın ben daha bişeye ellemedim.havalar ısınsın iyice halılarımı yıkamaya yollıycam öyle artık.perdelerimi nasıl çıkartıcam bilmiyorum mekanizmalı oooofff oooofff yardım edende yok kaynanamda çatı kata taşıncak onu bahane ediyo sanki çok acelesi var annemde çok kilolu cama çıkıp silemiyo 5.kattayım bide ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?