- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.121
ben cok hareketliyimdir hiç durmam oturmam bi dakika kuzumm ev işide yaparım ama yürümek cok baskaagerci hamile olalı ayaklarım acıyoo fazla ayakta durunca ayak bileklerim feci oluyoo ama düzenli sekilde baslasam çok ii olucakk
aminn kuzumm çok saoll belkide sekerr ben alıştım onun kıpırdamasına yaa ondan böle oluyo belkii
sana öyle geliyordur annesi yorma yigenimizi çok dinlenmeye onunda hakkı var tabikibişeyin yoktur canım inşllh üzülme sen
Ben çıkıyorum hepinize iyigeceler Allaha emanet olun görüşürüz arkadaşlar:80:
Vay be ağustos da 2 yıl olacak evleneli.. Herşey yolunda gidiyor çok şükür :)
uzun zamandan sonra selamlar herkese
uyku problemimiz büyüdü gece gündüz ayaktaydık. oğluşumla ilgilenmekten kendime vakit ayıramaz oldum aynaya bakmaya bile vaktim yok. çok yıprandım birkaç gündür. neyseki 1-2 gündür nispeten iyiyiz
bu arada oğluşum 5 aylık oldu teyzeleri
siz neler yaptınız?
Merhaba kızlar bilgisayarda problem vardı 10 gündür bakamadım neler yapıyosunuz deryacım kolay gelsin sana maşallah 5 ayı doldurmuşsunuz inşallah uykusu düzene girer oğluşunun çok tatlı olmuştur eminim bıdık.
Melikecim baharcım sizler neler yapıyosunuz .
Geçen gece rüyamda bebişimi gördüm doğum yapmışım sezeryan olmuşum kendime geliyorum diyorum aaa benim daha vardı doğuma erken oldu hemen bebeğe bakıyorum anam oda 6 aylık bebek kadar kocaman :90::90:kırmızı bi tulum almıştım onu giydirmişiz hemen sarılıyorum öpüyorum aynı eşime benziyomuş gözleri ben öpünce seviniyo gülüyo ayaklarını çırpıyo oğluşum diyorum ki ah bu karnımdada hep böyle ayaklarını sallıyodu filan diyorum çok tatlıydı yaaa rüyası bile güzel
Benim yaramaz tekmeliyo boyuna beni biraz aşağıda galiba sürekli idrara çıkıyorum daha şimdiden.sanki 3 2 1 desem çıkacak gibi kapıda bekliyo yaramaz inşallah erken gelmeye kalkmaz .bu arada bel ağrılarım çok var tospağa gibi yattımmı kalkamıyorum tepine tepine zor kalkıyorum ayağa ilerki aylarda napıcam bilmiyorum bol bol yürümeye çalışıyorum ama bebek çok aşağıda rahatsız ediyo yürürken aşağı tepiyo bide çok sık tuvaletim geliyo yürüyüş yapmak zor oluyo yol üstünde bulduğum her tuvalete giriyorum napiyim .haftaya doktora bi danışayım bu kadar aşağıda olması normal mi acaba korkuyorum erken gelir diye
melike
bahar
zehra
derya
greneyes
gülcan ve adını unuttuğum varsaa hepiniz:))
nasılsınız kızlar bayansyma ben
bayağıdır uğramadım nicki deiştimm
nasıl gidiyor hayattt
biz kızımla büyümeye çalışıyoruzzz
bu aralar kızımın odasını düzenlemeye başladık badana filan yaptık evdeee
yoğundumm hala daha evlerim karmakarışıkkk
bir düzene girse rahatlıyıcam
1 haftaya inş. ryına oturur......
cuma günüü renkli gebelik ultrasyonum var doktorum gerek yok çektirmeye dediği
halde illla ben kızımın yüzünüü görmek istiyorum hatıra cd sinii istiyorum diye tutturdum
heyecanlıyım kızım kime benziyoo merak ediyorum
en sonnn 2 hafta önce 700 grmdık
maş. kızımaaa
:) benden bukadar sizler anlatın bakalım kısımın teyselerii bu aradaaa SHEKERR nasıl giriyormu topiğee
bebeğinden vakit bulupppp
bi oğlum oldu bu evlendiğimden beri yaptığımız en güzel şeydi :))
günaydın kızlar
nasılsınız neler yapıyorsunuz ben aynı uzun zamandır giremedim
hamile arkadaşlar bebişleriniz nasıl
başka hamile kalan oldu mu bu arada kızlar,
canım kıpırdıyodur bazen biz anlamayabilirmişiz korkma yavaş hareket edebilir bazen ondan sıkı bi tekme yiyince anlarsın orda olduğunu merak etmeslm tatlım benim çok şükür iyiyiz kuzucumm sen napıyon nasılsınnn
bende rüyamda gördüm önceki gün dogum yapmışım normall bakalım rüyalarımız gercek olucakmı çok kolay oluyodu ama kıucagıma alıp sevemeden uyandımm
benimkide tekmelemiyo kuzum 3 gündürr sinirden ölüyommm maşallah senin kuzucunaa
bende yürürken bi yere toplanıyo semsert oluyoo neyse anlamı cözemiomm
kolay gelsin canım biz iyiyiz yaramaz oğluşumla havalar iyice ısınsın bende kaldırcam evi.renkli ultrasonu bende çok istiyorum ama yok medicalparkta.maşallah minik civcivinin ağırlığı güzel tombiş olcak galibamelike
bahar
zehra
derya
greneyes
gülcan ve adını unuttuğum varsaa hepiniz:))
nasılsınız kızlar bayansyma ben
bayağıdır uğramadım nicki deiştimm
nasıl gidiyor hayattt
biz kızımla büyümeye çalışıyoruzzz
bu aralar kızımın odasını düzenlemeye başladık badana filan yaptık evdeee
yoğundumm hala daha evlerim karmakarışıkkk
bir düzene girse rahatlıyıcam
1 haftaya inş. ryına oturur......
cuma günüü renkli gebelik ultrasyonum var doktorum gerek yok çektirmeye dediği
halde illla ben kızımın yüzünüü görmek istiyorum hatıra cd sinii istiyorum diye tutturdum
heyecanlıyım kızım kime benziyoo merak ediyorum
en sonnn 2 hafta önce 700 grmdık
maş. kızımaaa
:) benden bukadar sizler anlatın bakalım kısımın teyselerii bu aradaaa SHEKERR nasıl giriyormu topiğee
bebeğinden vakit bulupppp
sağlık sıhattle ve mutlulukla büyütün oğlunuzubi oğlum oldu bu evlendiğimden beri yaptığımız en güzel şeydi :))
günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalımgünaydın kızlar
nasılsınız neler yapıyorsunuz ben aynı uzun zamandır giremedim
hamile arkadaşlar bebişleriniz nasıl
başka hamile kalan oldu mu bu arada kızlar,
hoşgeldinnn seymacımmmm
maşallah kuzucuna canım benimm evet yaa bende hep evle ugrastım düzene koydum çok şükür bebişimin odası hazır kuzucum darısıda sana olsun inşş
bende girdim renkli ultrasyona önce saskın oldum güldümm sonrada deliler gibi agladımmm
çok farklı ve cok güzel oluyo canım tavsiye ederimm bize doktorumuz süpriz yaptı pahalı yoksa bilirsin o yüzden girmicem bu ara elimizi sıkı tutmamız lazım bebiş gelicek ne de olsaa
canımsınn seni ve prensesimizi çok öpüyoyummm
hoşgeldin canımm
allahh bagıslasın kuzucunudaa
günaydın tatlımmm
iyiyiz cok şükür bitanem benimm sen napıyosun nasılsın kuzucumm
bebişim kıpırdamıyodu dün doktora gittim de cok şükür iimiş kıpır kıpırdı içimde ama ben hissetmiyomusumm
darısıda size olsun inşşş canımın içii
canım kıpırdıyodur bazen biz anlamayabilirmişiz korkma yavaş hareket edebilir bazen ondan sıkı bi tekme yiyince anlarsın orda olduğunu merak etmebenimkide kapıyı tekmeliyo boyuna tam şeyimin üstüne valla zıplıyorum yerimden bazen canım yanıyo
kolay gelsin canım biz iyiyiz yaramaz oğluşumla havalar iyice ısınsın bende kaldırcam evi.renkli ultrasonu bende çok istiyorum ama yok medicalparkta.maşallah minik civcivinin ağırlığı güzel tombiş olcak galiba
sağlık sıhattle ve mutlulukla büyütün oğlunuzu
günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?