2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evet bidenem ölemişşş vallaa büyüyünce tekmeleri sert olucakkk sanırımm

kuzumm yatagını aldık bitanede odasına kanepe aldım duavara renkli kagıt var bi kac tane cizgi film kahramanlarının yapışma resimlerinden alıcam bide kapıya hoşgeldin canım oglum yazılı bi süs bebişli felan o kaldı sadece

bizdee kuzusumlaa asımızı olduk geldik sonra babamız bizi avm ye götürdü bi tane yazlık hamilelik tişörtü aldım ayy ben doymuyom tişört felan almayaaa

melikeciğim nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik şimdi tam ne kadarlık oldun sen

bayanşeyma sen napıyon cnm bebişin nasıl

yarınn 26 haftalık olucam ama normalde 27 haftaya giriyo olucam yanii 6,buçuk ayı geciyoz kuzusumm çok şükür allahımaa iii gidiyo saoalsın melegim benimm sen napıyon nasılsın kuzucumm darısıda sana olsun inşşş

iii tatlım ne olsun aynı işte ev ve iş arasında gidip geliyoz
geçen gün eşim tutturdu bizimde bebeğimiz olsun diye bende borcumuz biraz daha azalsın dedim ona
bebek ismi düşünmüş kızımız olursa adını gamze koyacakmışız öle diye ona gamzem diyecekmiş
ama başkası derse dövecekmiş öle diyo artık bizde eylül ekim gibi çalışmalara başlayacağız gibi gözüküyor cnm

maşallah cnm yawwww sanki daha dün gibi bebişin ne çabuk büyümüş yaww
zaman çok çabuk geçiyor

bana baby dermisiniz rica etsemmD

saklanıyomdaa hehe

AYYYYYY resim çekersen bende bakmak isterim cnm

merak ettimm ay ne hoş park yatak filanmı aldınn:26:

ay sağlıkla kullanın inş. cnm yaaa

çok acelecicisinn cnmm yaww:81:

melikeciğim nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik şimdi tam ne kadarlık oldun sen

bayanşeyma sen napıyon cnm bebişin nasıl

kızım büyüyo büyüdükçe annesinii pataklıyoooo

aaaa sizdemii başlıyosunuz bebiş düşünmeye iyiy iyi kızıma arkidiş istiyoss bissssss

bizdee kuzusumlaa asımızı olduk geldik sonra babamız bizi avm ye götürdü bi tane yazlık hamilelik tişörtü aldım ayy ben doymuyom tişört felan almayaaa

güle güle kullann benimde bişiyler almam lazım yaa(

cnmm tetenoz aşısı filamı oldun çok acio geceleri://///

şeyma isim düşündünüz mü cnm son ne karar verdiniz

melike seninkinin adı ne olacak

doğumu yaklaşan var mı kızlar aranızda

babasınınkileri ben beğenmiyorum benim dediğim isimleri o

isimsiz kaldı kızım yaaa(

sesli seslii söylüyorum evde isimlri hiç biri hoşuma gitmiyoo anlamı güzelll

varsa bildiğiniz paylaşın benimle kızlarr

yoksa çıldıriceğimmm :79:

melikecim greencim sağolun canlar

gülcancım baby şeymacım görüşemiyoruz çoktandır bende fırsat bulamıyorum girmeye afacanım çok yoruyor

yeni gelen arkadaş hoşgelmiş

zehra nerelerde doğum mu yaptı acaba :26:

hepinizin iyi olmasına sevindim kızlar

bu arada babycim ben cinsiyeti öğrenmeden önce beğendiğim kız erkek isimlerini liste yapmıştım

burçe
duru
ecrin
beliz
berfin
belinay

hepsinin anlamı güzel canım düşünebilirsin

neden yaramazlık yapıp üzüyo annesini oğluşunn

sağol cnm isimler içinde işte konu eşime beğendirmekk

:))))))

maşallah cnm yawwww sanki daha dün gibi bebişin ne çabuk büyümüş yaww
zaman çok çabuk geçiyor

evet canım maşallah günler cabuk geciyoo inşşş tatlım benimm bebişolması gercekten çok güzel bir duygu yaaa

şeyma isim düşündünüz mü cnm son ne karar verdiniz

melike seninkinin adı ne olacak

doğumu yaklaşan var mı kızlar aranızda

yakışıklı paşamın adı emir kaan olucak inşş kuzucumm

kuzumm benim eşim poliss biliyon bizim tayin işimiz oluyo ve kiracıyız o yüzde istedigim gibi cocuguma oda takımı felan alamıyoyum çok üzgünüm o yönden cünkü kaldr indir tasınma mahvediyo şimdi böle yaptım kuzum ama napim yarın bakarsın erken dogum felan olur allah korusun da bişi olur ben şimdiden evimi düzene koyayım dedim nolur nolmaz ne zaman gelirse gelsin son aylarda nasıl yaparım hem bacım cocuk asagı iniyo zaten dogum sancılarımızdan basımızı kaldıramayız zaten yogun birisiyim kuzu ben hallettim ailemde yok yanımda gelsin yardım etsin anca doguma gelirler evet canım tetanos asısının ikincisini oldumm ilki cok acımıştı tabi ilaç buda hafif sızlıyo

canım benimm sende soal sende iyisin inşş bitanemm

Son düzenleme:

haklısın cnm bence üzülme hiç oda yapamıyorum diyee

bebeğin olsun sağlıklada ileridede odasını o seçer boşverrr

bende ay sonuna kadar toparlıyım diyorum evi ufaktann ufaktan artık perdelerim filan yıkancak

anca olurrr zatenn.....

ahh ya şu uyku probelmı çok zor allahım yardım etsın sana
sağlıklı olsunlarda uyumasınlar uzulme kuzum bu gunlerde geçer
maşallah 5 aylık olmuş ek gıdaya da geçersınız artık :))

ayy bende hep doğuruyorum ruyamda hep kocaman dopğuruyorum
bı bakıyom yuruyo konuşuyogenelde normal doğum yapıyorum
ve hıç canım acımıyo umarım bıyle pırt dıye doğururuz

ohh maşallah kocaman olmuş kızçende
bunlar guzel telaşlar canım bebışlerın doğup odalarında
yattıkları gunlerıde goruruz ınşallah

yuppii bi bebek daha isteriz isteriz
hayırlısıyla olur bebiş hazır hıssettığınız zamanda
canım.

ayy yok daha doğurmadım ama son 30 GÜN dım dım
dım dım kızımın muhtemel doğum tarihi 8 mayıs
yanii anneler gununde bakalım bana hedıye olarak gelcekmı kızçem

bu arada bende temızlıklerle uğraşıyorum karnım aşşağı ındı bebeışım odası hjazır
ona avıze yaptım onu takıcaz ınşallah bende park yatak aldım sadecekiracı oldugum ıçın
dolabını hazırladım hastane çantamız hazır korkmayın kızlar çok rahatsız olmazssınzı ınşallah
ılerkı donemlerınızdede ben hala ışlerımı yapıyom çok şukur bıde tabi yanlız oldugum ıçın buna mecburum ama çok şukur zorlanmıyorum otursam belkı oyle kalırım ama elımden geldıgınce
aktif olmaya çalışıyorum cumartesı gunude randevum var bakalım ne dıcek doktor teyze
benım doktor her gıttımızde gosterıyo kızımı renkli ama kıme benzedığı anlaşılmıyo

evet kusumm ben tüm odanın perdelerini tek tek cıkarttım yıkadım saolsun eşimde taktı kusumm

hoşgeldin zehracım nasıl gidiyo canım benimm

evet kusumm ben tüm odanın perdelerini tek tek cıkarttım yıkadım saolsun eşimde taktı kusumm

hoşgeldin zehracım nasıl gidiyo canım benimm

iyi gidiyo canım çok şukur benım evım azcık buyyuk 160m2
yetışemıyorum sanırsam kaplumbaga hızındayımda ben de perdelırımı
yıkadım taktım bıde koltuk sılmem kaldı bı 10 gun sonrada halılarımı yıkamaya vercem
hı bıde kapı sılcem:))aslında annem gelıncede yapabıırız ama ben o gelmeden bıtıryım ıstıyorum
kadıncağız evde hep ış yapıyo bari burda bıraz oturur ayy doğurunca nası olcak merak edıyom
hemen kalkabılcekmıyım yatıp kalmam umarım şole hop dıye kalksam ne hoş olur
sen napıyon kuzum

ahh canım sorma benimde koltuklar kaldı silinicek sadece havalar güneşlensin die bekliom biraz

senın daha var canım yaparsın ınşallah
bende onceden yaptım kirlendi bile
bidaha yapmam dıyodum ama işte temızlık hıç bıtmıyo

neden yaramazlık yapıp üzüyo annesini oğluşunn

sağol cnm isimler içinde işte konu eşime beğendirmekk

:))))))

ah şu eşlere isim beğendirmek çok zor bende aynı şeyi yaşadım ama sonra ortak karar aldık neyseki :))

ek gıdaya 4. ayda geçtim zehracım
yemesi uyuması hep problem benimki :26:

hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin bebişin inşallah

bende son anıma kadar iş yaptım kolay doğurayım diye ama olmadı
son günler çok zor yatmak kalkmak oturmak ağrılar sızılar bitmez sonuç güzel olmasa çekilmez dimi canım ama herşeyden önce sabır dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…