- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.561
benimde son 8:18:
aminnnn bayrama şöööyle neşe dolu girsek, tam bayram olsa yaa
iyiyiz kusummm sen nasılsınnn
melikem ne yaptın yemek akşama söle bakem
ay ben bu ifadelere bayıldım yaw
bende iyiyim akşam yemeğe gitcez eşimin ortağına öylee vakit geçiriyrum
iiyim tatlım ne olsun kocacğım işe gitti bende bi yandan annemi görüyorum bi yandan sizlere yazyom işte
sen adanalı mısın?canımmm bende topalak yaptım diger adı ekşili köfte adana yöresine ait bi yemek hatta su analı kızlı diyolar hehh onun sadece kızıııbide içinde nohutla et var çok leziz buyrun bize yemegeee
sen adanalı mısın?
fellah köftesi bilir misin peki?
ayyy bikeresinde yemiştim bayıldımm bayıldımmmm.
böyle analı kızlı gibi bişey ama üstü yoğurtluydu.ayy kusum ismini ilk defa duydum vallaaaa
böyle analı kızlı gibi bişey ama üstü yoğurtluydu.
neyse aramızda hamile olan olabilir canı çeken olabilir
inşallah canım inşallahhh yaaaaaaaa dualarım sizinle inanki sizde bana dua edin olurmuu rabbim iki bayram ettirsin inşallah bize de eşlerimize en güzel bayram hediyesini biz verelim rabbimin izniyleeee
canımmm bende topalak yaptım diger adı ekşili köfte adana yöresine ait bi yemek hatta su analı kızlı diyolar hehh onun sadece kızıııbide içinde nohutla et var çok leziz buyrun bize yemegeee
kolay gelsin kusum çok slm söle annecine ellerinden öpüyorumm
sen adanalı mısın?
fellah köftesi bilir misin peki?
ayyy bikeresinde yemiştim bayıldımm bayıldımmmm.
böyle analı kızlı gibi bişey ama üstü yoğurtluydu.
neyse aramızda hamile olan olabilir canı çeken olabilir
canım Allah insalllah tüm dileklerinizi kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin herkeze güzel haberlerinizi insalllah tez zaman da alırız sizden
kızlar köfteleri görünce arnımın acıktığını hissettim yemek yiyeyim geleceğim yine bye kibakın öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?