2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

o neydi öyle beaaaa
yemek neyindi o
salçalı neyim
o neydi oo
ımmmmmmmmmmm

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız

h.g biz iiyiz sen nasılsn canm

selamm kızlarr ben geldımm nasılsınızzz

h.geldin fıstığım biz iiyiz siz nasılsınz bakem

o neydi öyle beaaaa
yemek neyindi o
salçalı neyim
o neydi oo
ımmmmmmmmmmm

bizim oraların adetleri meşhurdur böle yemekleri tatlım o da bizim sarımsaklı nam-ı diğer fellah köftemizzzz olsa ne güsel yenir şimdi zehracım sen awcunu yala tatlım canın falan çeker

ıyıyım kızlarr bende o dedığınız yemeklerın hepsını bılıyom hepsınıde canım çektı ben malatyalıyım ama malatyayla adana mutfagı hemen hemen aynı zaten melıs maşallah sende eşkili köfte yapıvermışın becerıklıymışın valla gerçı bende yaptıydımda kociş yemıyo fellah koftesıde yaptım onuda yemedı analı kızlı yapamıycem ama malum bayram gelıyo artıkın bı ıçlı kofte yerık ben avcumu yalıya yalıya zaten bı hal oldum gamze:)

kızlar pazar gunu benım evlılık yıldonumum sızce kocama ne almalıyım aslında bışey almayı duşunmuyodumama dıom alsammı ne alınırkı kocaya?gerçı o playstation ıstıyo ama onu alamam

bendede öle oluyo bazen bindebir aklıma bişe geliyo awcumu yalayıweriyorum ne olur ne olmaz die
ewet adana mutfağı we malatya mutfağı birbirine benziyo benimde aslım malatyalı
benim kocişim sewiyo o köftelerin hepsini yaparım ben sık sık

kızlar pazar gunu benım evlılık yıldonumum sızce kocama ne almalıyım aslında bışey almayı duşunmuyodumama dıom alsammı ne alınırkı kocaya?gerçı o playstation ıstıyo ama onu alamam

tatlım walla ne desem bilmiyorum ben eşime ayakkabı yaptırmıştım orjinal dexter onu yaptırmasaydım tlf alcaktım ihtiyacı olan bişey alabilirsin hoşuna da gidicek bişe tabi benim kocacğım giyinmeyi sewdiği için mutlu olmuştu ayakkabıyla zaten şimdi ondan başka giymiyo

slm kızlar
işle ilgili moralim bozuk bir ümidim vardı
oda gitti ben şimdi santral bakıyorum
depoya geçecektim tabi yalan oldu çok ümitlenmiştim ama
hayal kırıklığı yaşadım çok sinir bozucu birsey kafam takmayacağım diyorum ama
olmuyor bir de oraya başkası geçiyor şimdi gıcık oldum yawwwwwwwwwwwww
üzülmemek mümkün mü ?

hıımm benım kocaM teknolojıye çok duşkun navıgasyon cıhazı falan ıstıyo bende onlara par avermek ıstemıyom en sonunda bışey alamıycam heralde

vardır ondada bı hayır canım oyle hakkına hayırlısı olsun uzulme boyle şeylere olur ınşallah daha ıyısı de olur uzulmen sana hıçbışey kazandırmaz tatlım

vardır ondada bı hayır canım oyle hakkına hayırlısı olsun uzulme boyle şeylere olur ınşallah daha ıyısı de olur uzulmen sana hıçbışey kazandırmaz tatlım

saol cnm merak etmişsiniz bugün bende işte pc
yazılanlar kayıt oluyor bildiğim kadarıyla o yüzden ordan yazmak
istemedim
sizide merakta bıraktım kusura bakmayın saolun kızlar herkez ne oldu diye
sormuş ilgilendiğiniz için teşekkürler hepinize
gerçekten burda bir aile gibi olduk süper yawwwwwwwwwwww

cnm bnmmmmmmmm
iyi çok büyük sorun değilmiş gülcan
evet herşeyde var bi hayır olmadıysa deemekki böyle daha hayırlıymış öyle düşün
muck muck :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…