- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.601
mrb canım hoşgeldin nasılsın bitanemmmerhaba kızlar ben geldim nasılsınız
slm canım hoşgeldin nasılsın kuşummselamm kızlarr ben geldımm nasılsınızzz
hımm bilmiyodum kusum diger adını bennn :26:ewet tatlışım fellah köfteside deniyo ya onaaa
evet canım ohhh ne güzel yapmıssın vallaa naber nasılsın kuzuuumerhaba arkadaslar guzel bir aksam degil mi
Istanbulda hava cok guzel kizimla sahilde yruyus yaptik bugun.
Deniz ne kadarda dinlendirici.
valla canım tras seti olur güzel bi kazak pantol ayakkabı olur ben saat almıştım 100 tl ye gecen yıl hee taktımı nerdeee ölece duruyoo sevmiyo saat takmayıkızlar pazar gunu benım evlılık yıldonumum sızce kocama ne almalıyım aslında bışey almayı duşunmuyodumama dıom alsammı ne alınırkı kocaya?gerçı o playstation ıstıyo ama onu alamam
bende korktum canım çok kötü bişi oldu sandım hayırlısı olsun canım umarım istedigin yeree gecersin en kısa zamanda canımın içiii :13:slm kızlar
işle ilgili moralim bozuk bir ümidim vardı
oda gitti ben şimdi santral bakıyorum
depoya geçecektim tabi yalan oldu çok ümitlenmiştim ama
hayal kırıklığı yaşadım çok sinir bozucu birsey kafam takmayacağım diyorum ama
olmuyor bir de oraya başkası geçiyor şimdi gıcık oldum yawwwwwwwwwwwww
üzülmemek mümkün mü ?
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız
selamm kızlarr ben geldımm nasılsınızzz
merhaba arkadaslar guzel bir aksam degil mi
Istanbulda hava cok guzel kizimla sahilde yruyus yaptik bugun.
Deniz ne kadarda dinlendirici.
ben kocişle evlenmeden once yanı goruşurken 300 lırAlık bı saat almıştım allahtan takıyoda ııçım gAm yemıyo vay be ben neymışımkocam bana bugun bılezık ve yuzuk aldı ama sanırım ben ona
bışe alamıycam çunku bence bışeye ıhtıyacı yokçok becılmı oldum ne
iyi akşamlar kızlar......keyifli sohbetler....
selam kızlar biraz geç geldim ama biz kayınvalidem eltim 2 kayın amca falan kalabalık kız aynı yerde yiyip içiyoruz gece kendi evimize cıkıyoruz ondan ancak oluyor
slm kızlar
işle ilgili moralim bozuk bir ümidim vardı
oda gitti ben şimdi santral bakıyorum
depoya geçecektim tabi yalan oldu çok ümitlenmiştim ama
hayal kırıklığı yaşadım çok sinir bozucu birsey kafam takmayacağım diyorum ama
olmuyor bir de oraya başkası geçiyor şimdi gıcık oldum yawwwwwwwwwwwww
üzülmemek mümkün mü ?
slm canım afiyet olsun kusumm
kızlar hepiniz severek mi evlendiniz eşlerinizlee
selam zehracım sen nasılsın
bende bendene kadar güzel bende annemi özledimmmmmmmmm
anladım canımm sen ne düşünüyosun pekiii :26:
kızlar hepiniz severek mi evlendiniz eşlerinizlee
biz severek evlendik 7.sene cıktık 8.senede evlendik okul zamanı tanıstık üni de sonra askerlik falan derken 7 sene bitti canım
iyiyim hayatım çok şukur sen nasılsın neler yapıyosun
cocuk yapmaya calısıyoruz :))))))))))))))))))))
bende bende
karar verdım ayakkabı alcam zaten ayakkabısı yoktu gerçı ben çalışlmadım ıçın herhalukarde onun parasıyla ve onunla beraber alcaz nası hedıye olcaksa
canım ben severek hatta kendımı yırtarak evlendım annecım vermıyoduda benı kocişe aramızda bırazcık yaş farkı var dıye ve ıstanbul dışı dıye neyse en sonunda verdı allahtan pışman olmadım çok şukur allahıma
saol hayatım nasılsın
biz severek evlendik 7.sene cıktık 8.senede evlendik okul zamanı tanıstık üni de sonra askerlik falan derken 7 sene bitti canım
iyiyim hayatım çok şukur sen nasılsın neler yapıyosun
bende bende
karar verdım ayakkabı alcam zaten ayakkabısı yoktu gerçı ben çalışlmadım ıçın herhalukarde onun parasıyla ve onunla beraber alcaz nası hedıye olcaksa
canım ben severek hatta kendımı yırtarak evlendım annecım vermıyoduda benı kocişe aramızda bırazcık yaş farkı var dıye ve ıstanbul dışı dıye neyse en sonunda verdı allahtan pışman olmadım çok şukur allahıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?