2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız
mrb canım hoşgeldin nasılsın bitanemm

selamm kızlarr ben geldımm nasılsınızzz
slm canım hoşgeldin nasılsın kuşumm

ewet tatlışım fellah köfteside deniyo ya onaaa
hımm bilmiyodum kusum diger adını bennn :26:

merhaba arkadaslar guzel bir aksam degil mi
Istanbulda hava cok guzel kizimla sahilde yruyus yaptik bugun.
Deniz ne kadarda dinlendirici.
evet canım ohhh ne güzel yapmıssın vallaa naber nasılsın kuzuuu

kızlar pazar gunu benım evlılık yıldonumum sızce kocama ne almalıyım aslında bışey almayı duşunmuyodumama dıom alsammı ne alınırkı kocaya?gerçı o playstation ıstıyo ama onu alamam
valla canım tras seti olur güzel bi kazak pantol ayakkabı olur ben saat almıştım 100 tl ye gecen yıl hee taktımı nerdeee ölece duruyoo sevmiyo saat takmayı

bende korktum canım çok kötü bişi oldu sandım hayırlısı olsun canım umarım istedigin yeree gecersin en kısa zamanda canımın içiii :13:

Son düzenleme:
ben kocişle evlenmeden once yanı goruşurken 300 lırAlık bı saat almıştım allahtan takıyoda ııçım gAm yemıyo vay be ben neymışım kocam bana bugun bılezık ve yuzuk aldı ama sanırım ben ona
bışe alamıycam çunku bence bışeye ıhtıyacı yokçok becılmı oldum ne

selam kızlar biraz geç geldim ama biz kayınvalidem eltim 2 kayın amca falan kalabalık kız aynı yerde yiyip içiyoruz gece kendi evimize cıkıyoruz ondan ancak oluyor

anladım canımm sen ne düşünüyosun pekiii :26:

tatlım takma kafana üzme kendini herseyde vardır bir hayır o kapı kapanırken baska yerden daha iyi yerler olur bilemezsin

selam zehracım sen nasılsın

iyiyim hayatım çok şukur sen nasılsın neler yapıyosun

ne kadar güzel bende annemi özledimmmmmmmmm
bende bende

anladım canımm sen ne düşünüyosun pekiii :26:

karar verdım ayakkabı alcam zaten ayakkabısı yoktu gerçı ben çalışlmadım ıçın herhalukarde onun parasıyla ve onunla beraber alcaz nası hedıye olcaksa

kızlar hepiniz severek mi evlendiniz eşlerinizlee

canım ben severek hatta kendımı yırtarak evlendım annecım vermıyoduda benı kocişe aramızda bırazcık yaş farkı var dıye ve ıstanbul dışı dıye neyse en sonunda verdı allahtan pışman olmadım çok şukur allahıma

bende cok mutluyummmmmmmmmmmm cok seviyorum aşkımı

iyiyim cnm yarın alıs verişe gidecegiz esim kayınvalide elti falan

bende kocacımı cokk seviyorum cok mutluyum ya iyiki diyorum hep biz aynı yaşıtız hatta ben 4 ay büyüğüm ondan zengin olcaz bizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…