2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evli arkadaşlarım size sorum olucak nişanlılık dönemimi daha iyi evlilik mi 8 ay sonra ben de evlenicem sanki stres başladı gibi

hadi hayırlısı olsun canım mutluluklar dilerim şimdiden.benim fikrimce evlilik çok başka yani o kişiyle aynı evde yaşamadan nişanlıda olsan çok iyi her yönünü tanıyamazsın ama nişanlılıkda kendince güzel evlilikte ikisinin yeri ayrı evlenince daha bi sorumluluk sahibi oluyosun eşinle hayatın zorlugunuda güzelliginide beraberce yaşıyosun ama nişanlılık daha bi hazırlık dönemi bana göre.ama insan sevdigiyle evlenip mutlu olunca evlilik tabiki daha güzel oluyor canım .inşllh nişanlınlabi ömür boyu mutlu olursunuz:13:

amin inşallah herkes yuvasında çok mutlu olur...nişanlılık dönemimiz hep ayrı geçti zaten okuldu askerlikti memleketti evlenince bir arada olcaz biz

evli arkadaşlarım size sorum olucak nişanlılık dönemimi daha iyi evlilik mi 8 ay sonra ben de evlenicem sanki stres başladı gibi

valla canım biz hala sevgili gibiyiz hiç bitmedi o ilk aşkkk bide evlilik askı öldürüyo derler bence herkes için gecerli deil eger seviliyosannn seviyosan hiç tedirgin olma canım emin ol sende bizim gibi cok mutlu olucan inşallahhhh şimdiden hayırlı ugurlu olsun mutluluklarrr

amin inşallah herkes yuvasında çok mutlu olur...nişanlılık dönemimiz hep ayrı geçti zaten okuldu askerlikti memleketti evlenince bir arada olcaz biz

amin canım iyi işte evlenince birbirinizin kıymetini daha çok anlarsınız Allah tez zamanda kavuştursun canımcım

evlilerin yorumları genelde negatif yönde olduğu için insan evlenince değişirler mi diye düşünmeden edemiyor size de çok mutluluklar dilerim Allah bozmasın

evlilerin yorumları genelde negatif yönde olduğu için insan evlenince değişirler mi diye düşünmeden edemiyor size de çok mutluluklar dilerim Allah bozmasın

bilmiyorum canımm bizde hersey aynı sanırım iyi tanıdık birbirimizicok tesekkür ederim bitanem benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…